Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!! ο υπολογιστης σημερα μου εβγαλε ενα μηνυμα προειδοποιησης συγκεκριμενα η ''σημαιουλα'' και λεει οτι τα windows 8 ληγουν . επισυναπτω την φωτο απο τον πινακα ελενχου please help!!!!!!!! Nα πω οτι ο υπολογιστης & τα windows ειναι 2 ετων περιπου!!

post-318417-0-34399700-1415724285_thumb.jpg

Δημοσ.

μην ακους τι σου λενε τα windows..εγω σου εγγυωμαι οτι δεν ληγουν..

(αν ειναι δυνατον..ρωτας τα αυτονοητα? αφου σου λεει οτι ληγουν...παει και τελειωσε..ληγουν...τι ακριβως περιμενεις εμεις να σου πουμε?)

Δημοσ.

μην ακους τι σου λενε τα windows..εγω σου εγγυωμαι οτι δεν ληγουν..

(αν ειναι δυνατον..ρωτας τα αυτονοητα? αφου σου λεει οτι ληγουν...παει και τελειωσε..ληγουν...τι ακριβως περιμενεις εμεις να σου πουμε?)

Συγνωμη βρε μαστορα :-D  αλλα δεν καταλαβαινω πως μπορει να ληγουν μετα απο 2 χρονια original windows?? και οταν ληξουν τι γινεται???

Δημοσ.

μηπως ηταν τιποτα παρανομαααααα?

μηπως ηταν καμμια εκδοση preview ???

για να ληγουν 11/12/2014 παει να πει οτι τι ? εγκατασταθηκαν 11/12/2012? ενω κυκλοφορησαν 26/10/2012?

μεσα σε 2 μηνες ειχανε αρχισει οι κατασκευαστες και τα βαζανε σε μηχανηματα?

για αυτο επανερχομαστε στις 2 ερωτησεις πανω πανω :)

Δημοσ.

Ενεργοποίηση των windows είχε γίνει ποτέ ή είχαν μείνει χωρίς ενεργοποίηση 2 χρόνια τώρα;

Συγγνώμη που ρωτάω, μιας και αναφέρθηκε, πως ενεργοποιώ τα windows ,πήρα πριν 1 μήνα καινούργιο λαπτοπ, χρειάζονται τέτοια κόλπα;

Δημοσ.

Δεξί κλικ στον υπολογιστή > ιδιότητες. Κάτω κάτω λέει ότι είναι ενεργοποιημένα; Κανονικά σε καινούριο λαπτοπ πρεπει να ειναι ενεργοποιημένα. Και λογικά αν δε σου πετάει κάποιο μήνυμα κάθε φορά που ανοίγεις το PC είσαι οκ.

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής.

1) Δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επέλεξε Διαχείριση εργασιών

2) Κατέβα στις διεργασίες και βρες το "Εξερεύνηση των Windows" και τερμάτισε το (αν έχει παραπάνω από ένα τερμάτισε τα όλα)

3) Πήγαινε στο μενού Αρχείο->Εκτέλεση νέας εργασίας και δώσε explorer.exe

4) Μόλις εμφανιστούν τα windows πάτα WINDOWS+R στο  πληκτρολόγιο, δώσε cmd και πάτα enter.

5) Στο command prompt δώσε slmgr –rearm και πάτα enter (έχει κενό πριν την παύλα).

Και κάτι ακόμα, είπες ότι έχεις τα 8. Αν δεν έχεις κάνει ήδη αναβάθμιση στα 8.1 κάντο απ΄το windows store.

Δημοσ.

Δεξί κλικ στον υπολογιστή > ιδιότητες. Κάτω κάτω λέει ότι είναι ενεργοποιημένα; Κανονικά σε καινούριο λαπτοπ πρεπει να ειναι ενεργοποιημένα. Και λογικά αν δε σου πετάει κάποιο μήνυμα κάθε φορά που ανοίγεις το PC είσαι οκ.

Ναι, είναι ενεργοποιημένα, ευχαριστώ πολύ!! ( ξέρω ξέρω, καθένας με τον πόνο του!) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...