Προς το περιεχόμενο

Ρίξτε ιδέες για case modding!

AMD Expert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο-μεθαύριο περιμένω να παραλάβω το Lian Li PC-Q33B.

Θέλω ιδέες για mods! Για αρχή θέλω να βάψω το εσωτερικό μαύρο ματ. Με ένα απλό μαύρο ματ σπρέυ των 3€ κάνω δουλειά; Θα χρειαστώ κάτι άλλο για να "κάτσει" η μπογιά;

Τα σπεκς που θα μπούνε :

ASRock H97M-ITX/ac
Intel Core i5 4570
Coolermaster Hyper T2 Blizzard
2x2.5" Seagate 320GB + 500GB
Samsung 840 EVO 240GB
Sapphire Radeon R9 270X Dual-X
XFX Pro 850 Black Edition Full Modular

Η Gpu είναι 227mm με side-connector. Το κουτί δέχεται ως 220mm.

Αυτό το πλαστικό που προεξέχει δεν είναι μέρος του fan,δηλαδή μπορώ να κόψω γύρω στα 10mm χαλαρά. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα,ε;

Θα χρειαστεί απαραιτήτως dremel (το οποίο θα αγοράσω μέχρι τα χριστούγεννα απλώς τώρα δεν μου περισσεύουν) ή μιας και είναι πλαστικό μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο για να το κάνω;

10711188_837997432907702_2073026863_n.jp

254757.jpgq33-01.pngq33-02.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oσο για το βαψιμο..Πρωτα θα πρεπει να τριψεις το σημειο που θες(με ενα scotch,ειναι κατι σαν την αγρια επιφανεια ενος σφουγγαριου πιατων).Μετα θα το φυσηξεις η θα το ξεπλενεις,ετσι ωστε να φυγουν τυχον γρεζια και σκονες απτο τριψιμο.Το φυσας καλα να στεγνωσει.Αφου στεγνωσει,εισαι ετοιμος για το βαψιμο.Για να 'κατσει' η μπογια θα πρεπει να το βαψεις σε μερος με υψηλη θερμοκρασια η εξω στον ηλιο.Θα σου προτεινα ενα spray απο αυτα που πουλανε για αλουμινενια κουφωματα.Ειναι οτι καλυτερο και οικονομικοτερο μπορεις να χρησιμοποιησεις.Αυτα!

• Like 1

Oσο για το βαψιμο..Πρωτα θα πρεπει να τριψεις το σημειο που θες(με ενα scotch,ειναι κατι σαν την αγρια επιφανεια ενος σφουγγαριου πιατων).Μετα θα το φυσηξεις η θα το ξεπλενεις,ετσι ωστε να φυγουν τυχον γρεζια και σκονες απτο τριψιμο.Το φυσας καλα να στεγνωσει.Αφου στεγνωσει,εισαι ετοιμος για το βαψιμο.Για να 'κατσει' η μπογια θα πρεπει να το βαψεις σε μερος με υψηλη θερμοκρασια η εξω στον ηλιο.Θα σου προτεινα ενα spray απο αυτα που πουλανε για αλουμινενια κουφωματα.Ειναι οτι καλυτερο και οικονομικοτερο μπορεις να χρησιμοποιησεις.Αυτα!

Εννοείς τέτοιο;

1309940901_550.jpg&w=800&h=600&far=C&bg=

Ναι,αν πας σε οποιοδηποτε χρωματοπωλειο,θα βρεις..Δε χρειαζεσαι γυαλοχαρτο.Ισα ισα να φυγει η γυαλαδα απτο σημειο που θα βαψεις,και εισαι ετοιμος.Σου μιλαω εκ πειρας.Το εχω κανει κι'εγω!

• Like 1

Ναι,αν πας σε οποιοδηποτε χρωματοπωλειο,θα βρεις..Δε χρειαζεσαι γυαλοχαρτο.Ισα ισα να φυγει η γυαλαδα απτο σημειο που θα βαψεις,και εισαι ετοιμος.Σου μιλαω εκ πειρας.Το εχω κανει κι'εγω!

Κομπλέ τότε,σ'ευχαριστώ πολύ :)

θελω να βαψω και εγω το εσωτερικό του haf922 μαυρο, εχει το πλαισιο τετοιο σπρει; εκανα παραγγελεια κατι ακουστηκα πριν λιγο απο κει και εαν ειναι θελω και εγω εαν εχουν..

με σπρει δεν θα κρατησει και πολυ καιρο γιατι δεν κανεις ηλεκτροστατικη βαφη ?

Α..δηλαδή πόσο περίπου θα κρατήσει; Θα χαλάσει από φθορά ή με την πάροδο του χρόνου (θέλω να πω θα'ναι το εσωτερικό του κουτιού οπότε δεν θα το αγγίζω καθημερινά)

Τι είναι και πόσο κοστίζει :P ?

το σπρει με την παροδο του χρονου θα ξεφτιζει και ειναι σιγουρα ευαισθητο με το παραμικρο χτυπημα και ξεφλουδισει....αν δεις το project της υπογραφης μου η βαφη ειναι ηλεκτροστατικη.Τι ειναι ομως:

" Η χρωστική ύλη, σε μορφή πούδρας, φορτίζεται με ηλεκτροστατικό φορτίο (70-100 Κvolts) και εκτοξεύεται με πεπιεσμένο αέρα από τα πιστόλια βαφής, πάνω στα κομμάτια αλουμινίου, που είναι γειωμένα, και επικαλύπτει την επιφάνειά τους. Η διαφορά ηλεκτροστατικού δυναμικού έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκράτηση 

Τα υπερ και κατα ειναι:

δεν υπαρχει περιπτωση να εχει το παραμικρο προβλημα (εκτος αν ειναι κινεζικη η βαφη tongue.png) η αντοχη της ειναι απο πολλους βαθμους κατω απο το μηδεν έως αρκετους πανω απο αυτο, αρα εισαι κομπλε απο αυτο το θεμα.

+ ποιότητα (δεν θα έχεις προβλήματα σε χτυπήματα ξεφλουδίσματα)

- πάχος βαφής! (είναι λίγο πιο παχιά από την βαφή φούρνου) 

εμενα σκεψου μου πηγε 25 ευρω αν σκεφτουμε και την κριση μια χαρα ειναι

αν βρισκεσαι Αθηνα ριξε μια ματια εδω και παρε κανα τηλεφωνο να ρωτησεις

http://www.xo.gr/dir-products-az/I/ilektrostatiki-vafi/?locId=B2

αλλη λυση αν θες που ειναι καλητερη και ποιο ανθεκτικη απο το σπρει ειναι να το βαψεις με πιστολι αλλα δεν φτανει σε ποιοτητα-αντοχη την ηλεκτροστατικη.που ειναι η καλητερη επιλογη

• Like 1

το σπρει με την παροδο του χρονου θα ξεφτιζει και ειναι σιγουρα ευαισθητο με το παραμικρο χτυπημα και ξεφλουδισει....αν δεις το project της υπογραφης μου η βαφη ειναι ηλεκτροστατικη.Τι ειναι ομως:

" Η χρωστική ύλη, σε μορφή πούδρας, φορτίζεται με ηλεκτροστατικό φορτίο (70-100 Κvolts) και εκτοξεύεται με πεπιεσμένο αέρα από τα πιστόλια βαφής, πάνω στα κομμάτια αλουμινίου, που είναι γειωμένα, και επικαλύπτει την επιφάνειά τους. Η διαφορά ηλεκτροστατικού δυναμικού έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκράτηση 

Τα υπερ και κατα ειναι:

δεν υπαρχει περιπτωση να εχει το παραμικρο προβλημα (εκτος αν ειναι κινεζικη η βαφη tongue.png) η αντοχη της ειναι απο πολλους βαθμους κατω απο το μηδεν έως αρκετους πανω απο αυτο, αρα εισαι κομπλε απο αυτο το θεμα.

+ ποιότητα (δεν θα έχεις προβλήματα σε χτυπήματα ξεφλουδίσματα)

- πάχος βαφής! (είναι λίγο πιο παχιά από την βαφή φούρνου) 

εμενα σκεψου μου πηγε 25 ευρω αν σκεφτουμε και την κριση μια χαρα ειναι

αν βρισκεσαι Αθηνα ριξε μια ματια εδω και παρε κανα τηλεφωνο να ρωτησεις

http://www.xo.gr/dir-products-az/I/ilektrostatiki-vafi/?locId=B2

αλλη λυση αν θες που ειναι καλητερη και ποιο ανθεκτικη απο το σπρει ειναι να το βαψεις με πιστολι αλλα δεν φτανει σε ποιοτητα-αντοχη την ηλεκτροστατικη.που ειναι η καλητερη επιλογη

Αν κάνω από πάνω αρκετά περάσματα ματ clear coat? Σώζεται κάπως η κατάσταση; :)

Δηλαδή να καταλάβεις δεν καίγομαι να το βάψω απλώς έτσι σαν μικρό πρότζεκτ,πάνω από 10€ δεν θα έδινα.

Το εσωτερικό θέλω να το βάψω μαύρο ώστε να βάλω πλέξιγκλας και να φαίνεται "τζάμι"! Δεν θα μπαινοβγαίνουν τα εξαρτήματα συνεχώς οπότε δεν θα'χει καθόλου αντοχή; :)

Βορειοελλαδίτης,μακριά!

το κουτακι ειναι μια χαρα και το περνεις καινουργιο.αστο οπως ειναι και σε κανα 2 3 χρονια αν το βαρεθεις και δεν θελεις να το πουλήσεις καντου μοντα...γτ αν το πειραξεις και μετα θελεις να το δωσεις παιζι να το πουλήσεις δυσκολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...