Pantelismor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα κιολας. Εγω κατεβασα την εφαρμογη MSI live update 6 , την ετρεξα και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση του BIOS. Να το κάνω και όπως λες εσύ θα είναι διαφορετικό ?? Επίσης εψαχνά στο ιντερνέτ μηπώς και βρω τίποτα για αυτό το θέμα. Βρηκά αυτό εδω το θέμα βοήθειας. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=160801.0 τι λές ??
Physiciant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτό το πρόγραμμα (cpu-z) μπορείς να δεις ποια έκδοση Bios έχεις. Αν έχεις την τελευταία δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο
Pantelismor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το κοιταξα, εχω παλια εκδοσή. Αυτο σημαινει οτι κατεβαζω την τελευταια εκδοση 1.F 2011-03-04. και την εγκαθιστω. Αλλα πως το κανω ? μεσα απο τα WIN ? Η πρεπει Boot απο flash ?? Δεν εχω κανει ποτε Update το BIOS... plz help...... Ευχαριστω.
Physiciant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Γίνεται και με τους δύο τρόπους. Προσωπικά όταν κάνω, χρησιμοποιώ τα προγραμματάκια της Asus εφόσον έχω Asus μητρική. Έχει οδηγίες λογικά στο manual αλλά και στο site της MSI 1
Pantelismor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Τελικά το προβλημά λυθηκέ με την αναβαθμιση του BIOS.. Σε ευχαριστω πολυ Physiciant για την ολη βοηθεια....
Physiciant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πάλι καλά γιατί θα το χα κρίμα το λαιμό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα