titakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Έχω ενα dell ispiron 15.δοκίμασα τις μνήμες και είναι οκ.δοκίμασα και άλλαξα την θερμοαγώγιμη σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αλλα τίποτα.θερμοκρασίες είναι οκ.τσέκαρα τον σκληρο με sentinel και έχει 100% απόδοση και 65% υγεία.τι γίνεται? ούτε φορμάτ μπορώ να κάνω γιατί κλείνει... επίσης πετάει καμιά φορα μπλε οθόνη αλλα δεν προλαβαίνω να δω τι λέει.
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το 65% υγεία που δείχνει στον HDD δεν είναι καλο σημάδι.
titakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 δεν είναι όντως αλλά δεν είναι κ ο λόγος αυτός...ακόμα και στο bios μου κλείνει
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τις μνημες τις έλεγξες με memtest86+ σωστά; Το σβήσιμο το κάνει όταν είναι εκτος τροφοδοσίας;
titakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι σωστά...και με τροφοδοσία τα ίδια και μόνο με την μπαταρία πάλι τα ίδια.εβγαλα μπαταρία και άφησα σκέτη την τροφοδοσία κ πάλι τίποτα.εβγαλα απο μεσα bluetooth,wifi,το mouse και πάλι τα ίδια.πιστεύω ότι είναι το τσιπ της κάρτας γραφικών...το cpu δουλεύει στους 40c και έχει προστασία στους 90c είναι να τρελένεσαι...αν σας πω τι ήταν....πωωω...στο τσιπ της κάρτας γραφικών έχει δίπλα της άλλα 2 μαύρα ....αρα σύνολο 3 τσιπ.και στα 3 είχε εργοστασιακή πάστα αυτό το μαξιλαράκι...εγω αφησα στα 2 μαυρα τσιπ τη εργοστασιακη και αφησα εβαλα την δικια μου στο τσιπ της κάρτας..κ μαλλον δεν πατουσε καλα η ψυχτρα...δν έφτανε για την ακρίβεια...με λίγα λόγια....οταν αλλάζουμε την εργοστασιακή πάστα την αλλάζουμε και στα τσιπ γύρω της που πατάει η ψύχτρα.απο την ώρα που το εκανα δεν μου ξαναέκλεισε..για να δούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα