Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σύστημά μου δεν δουλεύει το front panel audio . Το καλώδιο του κουτιού με τη mobo είναι συνδεδεμένο κανονικά.Όταν βάζω ακουστικά δεν συμβαίνει τίποτα.Στο bios έχει δύο επιλογές α)disabled και β)auto.Δοκίμασα και τις δύο επιλογές και πάλι δεν δουλεύει.Μήπως γνωρίζει κάποιος τίποτα;Οι πίσω έξοδοι δουλεύουν κανονικά.

mobo :Asrock Fatal1ty Z97X Killer

case  :Phanteks Enthoo Pro

Δημοσ.

Το καλωδιο εχει τοποθετηθει στη σωστη θεση στι μιτρικη ? οταν συνδεεις πανω τα ηχεια βγαζει το αναγνωριστικο οτι κατι τοποθετηθηκε και ετσι

Δημοσ.

δες το καλωδιο γτ μπορει ο ηχος που βγαζει η μητρικη για το front panel να ειναι hd audio και το καλωδιο της μητρικης ac3 η το αντιθετο.

Δημοσ.

δες το καλωδιο γτ μπορει ο ηχος που βγαζει η μητρικη για το front panel να ειναι hd audio και το καλωδιο της μητρικης ac3 η το αντιθετο.

Και τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Το καλωδιο εχει τοποθετηθει στη σωστη θεση στι μιτρικη ? οταν συνδεεις πανω τα ηχεια βγαζει το αναγνωριστικο οτι κατι τοποθετηθηκε και ετσι

Ναί είναι τοποθετημένο σωστά πάνω στη μητρική.Όταν βάζω π.χ.ακουστικά πάνω δεν βγάζει αναγνωριστικό .Προφανώς είναι θέμα με το HD audio (μητρική) και AC3 το κάλώδιο (του κουτιού).Το φυσάκι πάντως του καλωδίου ταίριαξε πάνω στην υποδοχή της μητρικής τέλεια.Τι κάνουμε αν υπάρχει πρόβλημα με HD AUDIO και AC3 καλωδίου;

Δημοσ.

συνήθως αν ειναι καινουργιο κουτι και απο τα επώνυμα το καλωδιο του φροντ εχει και τα 2 φισακια.

δεν νομίζω να μπορεις να κανεις κατι εκτος αν υπαρχη καποιο ανταπτορακι μοντα να το φτιαξεις μονος σου.

Δημοσ.

Drivers εχεις περάσει κανονικά?

Ναι και δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα ρολόι.Οι πίσω υποδοχές δουλεύουν μια χαρά. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο του κουτιού ή η υποδοχή της μητρικής.

Δημοσ.

καλησπέρα έχω την ίδια μητρική και τα front panel τα έχω σύνδεση με φυσάκη HD audio και παΐζη μια χαρά επιλογή στο βίος το έχω Αυτό μάλλον fτέει το καλώδιο..

Δημοσ.

Και επίσης δές για καλωδιάκι που ερχεται απο μπροστά για hdaudio και ac97 για έχω συναντήσει σε αρκετά κουτιά που είχαν και τα 2 και τελικά έπαιξε με το ac97 αλλα έπρεπει να βάλεις και το κατάλληλπ βύσμα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...