Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολόκληρο το forum θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για όσους ξέρουν,θα ήθελα όσοι δεν γνωρίζετε με σιγουριά να μην γράψετε σχόλιο και επίσης μην αρχίσετε να λέτε διάφορα άλλα σχόλια.

Λόγω ότι ενδοιαφέρομε πολύ για το χωριό μου ενδοιαφέρομε να δημιουργήσω ένα αθλητικό σωματείου ποδοσφαίρου το οποίο θα ξεκινήσει να αγωνίζετε στην Γ κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος.

Στο μέρος όπου θέλω να ιδρύσω την ομάδα πιο παλλιά υπήρχε μια άλλη ομάδα ενώς διπλανού χωριού όπου εκεί υπάρχει ακόμα και σήμερα εγκαταλειλειμένο το γήπεδο εκείνης της ομάδας.

Αφού βρήκα τον Δήμαρχο της περιοχής και μίλησα μαζί του,του ζήτησα να μου παραχωρήσει το γήπεδο εάν καταφέρω και φτιάξω μια ομάδα, και όπως ήταν αναμενώμενο αυτός δεν αρνήθηκε μιας και πλέον εκεί δεν παίζει κανείς.Επίσης έχω βρεί και 20 άτομα έτσι ώστε να αγωνιστούν στην ομάδα αυτή με δελτίο και τέλος έχω βρει και χορηγό απο την περιοχή ο οποίος μπορεί πολύ άνετα να δίνει χρήματα για τις φανέλες τα παπούτσια κάλτσες και ότι άλλο γενικά χρειαστεί.

Άρα μπορούμε να πούμε ότι όλα πάνε μια χαρά εαν εξαιρέσουμε ότι το γήπεδο θέλει κάποια μικρομαζέματα για να διορθωθεί με 2.000 ευρώ πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Έστηλα μηνύμα στην ΕΠΣΑ αλλά δυστυχώς όπως περίμενα δεν απάντησαν ούτε πρόκειτε να απαντήσουν μιας και σε όλες τις υπηρεσίες αυτές δεν κάθονται να ελλένγχουν τα email λόγω έλλειψης χρόνου.

Έψαξα λοιπόν εγώ απο μόνος μου στο διαδίκτυο για σχετικά ερωτήματα και απαντήσεις κατάφερα να βρώ μόνο που όλα είναι αρκετά παλιά και κατά την άποψη μου κάποια απο αυτά θα έχουν αλλάξει.

Γι'αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα πολύ όποιος γνωρίζει τις σχετικές ενέργειες που πρέπει να κάνω έτσι ώστε να δημιουργήσω αυτό το αθλητικό σωματείο να απαντήσει σε σχόλιο ή να εποικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

Οι βασικότερες ερωτήσεις μου είναι αρχικά το τι πρέπει να κάνω εφόσον σας έχω αναφέρει το τι έχω πιο πάνω στην διάθεση μου αυτήν την στιγμή και τέλος εάν γνωρίζετε εάν το κράτος ή η ΕΠΣΑ τέλος πάντων σου δίνει μετά απο όλη αυτήν την διαδικασία για να δημιουργήσει κάποιος ένα αθλητικό σωματείο εάν δίνει κάποιο χρηματικό ποσό έστω και 2.000-3.000 χιλιάδες έτσι ώστε να το ξοδέξω στο να αποκαταστήσω τις ζημιές στο γήπεδο.

Περιμένω τις απαντήσεις σας και όπως σας είπα εάν δεν είστε σίγουρος για κάτι θα παρακαλούσα πολύ να μην σχολιάσετε και επίσης να υπάρχουν σοβαρά και όχι υβριστικά σχόλια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Γιατί δεν ρωτάς και επιτόπου στα γραφεία της  ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής σου για να σε καθοδηγήσουν?

Δημοσ.

Γιατί δεν ρωτάς και επιτόπου στα γραφεία της  ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής σου για να σε καθοδηγήσουν?

Δυστυχώς φίλε δεν υπάρχουν πήγα και ρώτησα εδώ μια ομάδα που είναι ρώτησα την δοιήκηση τους και μου είπαν ότι πρέπει να στήλω μήνυμα στην ΕΠΣΑ αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Πρώτα καταθέτεις την αίτηση στο Πρωτοδικείο.  
  • Μετά απαιτείται η Έναρξη Εργασιών Μη Φυσικού Προσώπου στην οικεία Δ.Ο.Υ. του σωματείου. Αυτό  πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αναγνώρισης του σωματείου από το πρωτοδικείο, και από την Δ.Ο.Υ. χορηγείται στο σωματείο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.).
  • Μετά κοινοποιείς στην Νομαρχία την δικαστική απόφαση
  • Δημοσιεύεις την περίληψη της δικαστικής απόφασης στην ημερήσια εφημερίδα, στην έδρα του σωματείου
  • Απαιτείται επίσης, η εγγραφή στην οικεία αθλητική ένωση ή ομοσπονδία,στην περίπτωσή σου, την ΕΠΟ και την αρμόδια τοπική Ένωση.
  • Τέλος θα απευθυνθείς και στην ΓΓΑ για να χορηγηθεί το σωματείο και να μπορεί να συμμετάσχει στις διοργανώσεις.

Τα δικαιολογητικά για τα παραπάνω δεν τα αναφέρω, μην τυχόν και στα πω μισά ή ξεχάσω κανένα, ας τα γράψει όποιος τα θυμάται/γνωρίζει

άμα θέλετε κανα δεξί μπακ/χαφ πες μου. Έτσι που το πάει ο Ρανιέρι με 5-6 ματσάκια με βλέπω Εθνική.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.

• Μετά απαιτείται η Έναρξη Εργασιών Μη Φυσικού Προσώπου στην οικεία Δ.Ο.Υ. του σωματείου. Αυτό  πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αναγνώρισης του σωματείου από το πρωτοδικείο, και από την Δ.Ο.Υ. χορηγείται στο σωματείο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.).
  • Δημοσιεύεις την περίληψη της δικαστικής απόφασης στην ημερήσια έδρα του σωματείου
  • Απαιτείται επίσης, η εγγραφή στην οικεία αθλητική ένωση ή ομοσπονδία,στην περίπτωσή σου, την ΕΠΟ και την αρμόδια τοπική Ένωση.
  • Τέλος θα απευθυνθείς και στην ΓΓΑ για να χορηγηθεί το σωματείο και να μπορεί να συμμετάσχει στις διοργανώσεις.

Τα δικαιολογητικά για τα παραπάνω δεν τα αναφέρω, μην τυχόν και στα πω μισά ή ξεχάσω κανένα, ας τα γράψει όποιος τα θυμάται/γνωρίζει

άμα θέλετε κανα δεξί μπακ/χαφ πες μου. Έτσι που το πάει ο Ρανιέρι με 5-6 ματσάκια με βλέπω Εθνική.

Σε ευχαριστώ φίλε μου πάρα πολύ πραγματικά πάλι καλά που υπάρχουν και άτομα που απαντάνε μήπως γνωρίζεις κιόλας που πιστεύω ότι έτσι είναι μήπως χρειάζομε δικηγόρο για κάποια απο αυτά σωστά?

• Δημοσιεύεις την περίληψη της δικαστικής απόφασης στην ημερήσια έδρα του σωματείου

Κάτσε να γίνει φίλε η ομάδα και εάν θές έλα να πέξεις εισαι ευπροσδεκτος.

Δημοσ.

κι εγω ενδιαφερομαι για την ομαδα, ειμαι αθηναιος ομως so... τελος παντων καλη επιτυχια φιλε

Δημοσ.

κι εγω ενδιαφερομαι για την ομαδα, ειμαι αθηναιος ομως so... τελος παντων καλη επιτυχια φιλε

Σε ευχαριστώ φίλε πολύ να'σε καλά ελπίζω να τα καταφέρω Υ.Γ Η Ομάδα δυστυχώς στην Πάτρα θα είναι.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φιλε σε ρωταω μετα απο 5 Χρόνια απο περιεργια γιατι θελω να φτιαξω και εγω ποδοσφαιρικη ομαδα στην πατρα την εφτιαξες την ομαδα και αν ναι πως ονομάζεται???

Επεξ/σία από gthanosnik100
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το ερωτημα ειναι εισαι  ετοιμος να ξεκινησεις βρωμιες να εξυπηρετεις συμφεροντα στοιχηματζιδων που μαστιζουν τον ελληνικο αθλητισμο απανταω μετα απο τοσα χρονια μπορει να μην ασχολεισαι αλλα σιγουρα αν ανεβεις κατηγορια ξεκινανε οι βρωμοδουλειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια παραγωγικη απαντηση (συμπληρωματικα με το πολυ πιο πανω σχολιο)

1)Πρεπει προφανως να εχεις τουλαχιστον 15 αθλητες με δελτιο ή να θελουν να βγαλουν δελτιο καθως και καρτα υγειας

1α) με το νεο κανονισμο για ερασιτεχνικα πρωταθληματα πρεπει να ειναι κατω απο 32σε ηλικα (αν θυμαμαι). Υπαρχει πλεον...κοφτης ηλικιας!

2)Πρεπει να συγκεντρωσεις τουλαχιστον 6 ατομα για ΔΣ

3)Πρεπει να πληρωσεις δικηγορο για καταθεση καταστατικου καθως να ετοιμασει τα διαδικαστικα

4)αντιστοιχα πρεπει να κανεις το ιδιο για τη ΓΓΑ και επιπλεον θα πρεπει να εχεις πτυχιουχο ΤΕΦΑΑ ως γυμναστη και αδειουχο προπονητη. Βεβαια αν παρεις αναγνωριση θα παρεις επιδοτηση

5)ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ: αφου παρεις αδειες απο τα προηγουμενα θα πρεπει να πας στη τοπικη ενωση ερασιτεχνικων σωματειων να δηλωσεις συμμετοχη (δε θυμαμαι κοστος) αλλα και εκει παιρνεις επιδοτηση καθε χρονο. Εχε το νου σου οτι θα πρεπει να δηλωσεις γηπεδο για αγωνες (που ειναι μεγαλο αγκουρι) και να πληρωνεις καθε εντος εδρα καποια βασικα ποσα 50-100 ευρ για διατητες.

6)Λογικα θα πρεπει να εχεις και λογιστη για οταν ανοιξουν τα γηπεδα θα πρεπει να κοβεις εισητηρια αρα υποβολη εφορια

ουφ

αυτα τα βασικα

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Τωρα αργησατε,εχει φτιαξει ομαδα και παιζει ΤσουΛου πλεον κιολας.7 χρονια περασανε.

βαλτα κατω, τωρα κανει ντεπουντο superleague

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

βαλτα κατω, τωρα κανει ντεπουντο superleague

Πηρε Κυπελλο οταν ηταν Β εθνικη και βγηκε Ευρωπη 😁

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδη και εμείς στο χωριό μας σκεφτόμαστε να ιδρύσουμε μια ομαδα, θέλω να ρωτησω αν μπορούν άτομα που είναι στο ΔΣ να αγωνίζονται και σαν παικτες??
Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει έλλειψη ατόμων και μιας και είμαστε όλοι νέοι θα μπορούσαμε και εμείες που ιδρύουμε την ομάδα να αγωνιζόμαστε 

Δημοσ.
Στις 24/1/2023 στις 8:51 ΜΜ, georgedx10 είπε

Καλησπέρα. Επειδη και εμείς στο χωριό μας σκεφτόμαστε να ιδρύσουμε μια ομαδα, θέλω να ρωτησω αν μπορούν άτομα που είναι στο ΔΣ να αγωνίζονται και σαν παικτες??
Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει έλλειψη ατόμων και μιας και είμαστε όλοι νέοι θα μπορούσαμε και εμείες που ιδρύουμε την ομάδα να αγωνιζόμαστε 

θα μιλησετε με την τοπικη επσ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...