stabill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα στη παρεα! Εχω το laptop που αναφερω στο subject (οχι δικο μου) και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Προσφατα του εκανα format, βγαζοντας τα Vista που ειχε (πολυ "βαρυ" λειτουργικο για την συγκεκριμενη συσκευη) Επελεξα τα Win 7, αφου πρωτα εψαξα για τους απαιτουμενους drivers... Τους βρηκα εδω: http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=VGNCR290&template_id=1®ion_id=1&tab=download#/downloadTab και οχι μονο, σε οσα sites και να εψαξα, εδιναν ακριβως τα ιδια αρχεια. Εγω υπεθεσα οτι θα κατεβαζα καποια .inf αρχεια που θα εγκαθιστουσαν τους αναλογους drivers... Κι ομως... Αποσυμπιεζοντας, βρηκα καποια .exe τα οποια κατα την εγκατασταση τους, ουσιαστικα δεν προσεφεραν τιποτα. Φαινεται να γινεται η εγκατασταση, να τελειωνει κανονικα, αλλα κανενα αποτελεσμα. Ετσι το laptop αυτη τη στιγμη, δεν "βλεπει" network, ουτε camera, ουτε card reader και ποιος ξερει ποσα ακομη... Εχετε να προτεινετε κατι? Γενικα δεν εχω "καλη σχεση" με laptop, ειμαι... desktopας!!! Ευχαριστω!!!
Godian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εγω κατευθειαν που το δοκιμασα να το κατεβασω μου το εβγαλε κατευθειαν σε ΕΧΕ αρχειο. εβαλες την επιλογη windows 7 για να κατεβασεις εκεινα τα αρχεια? Site: ξανα δοκιμασε φιλε μου εδω Και στην επιλογη Select an Operating System to see files επελεξε το window 7
stabill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ναι, σε ολες τις περιπτωσεις επελεξα Win 7. Κι εγω .exe αρχεια βρηκα, δεν θυμαμαι αν τα κατεβασα συμπιεσμενα ή ηταν κατευθειαν .exe (λιγη σημασια εχει αυτο). Το link που μου δινεις, τα ιδια πραγματα κατεβαζει...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα, δοκιμασε με καποιο προγραμμα που βρισκει drivers να βγαλεις ακρη γιατι αυτα τα μοντελα θελουν φορματ στο εξουσιοδετημενο σερβις για να εχεις ολους τους οδηγους σωστους....
stabill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα, δοκιμασε με καποιο προγραμμα που βρισκει drivers να βγαλεις ακρη γιατι αυτα τα μοντελα θελουν φορματ στο εξουσιοδετημενο σερβις για να εχεις ολους τους οδηγους σωστους.... Εχεις να μου προτεινεις καποιο? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιου ειδους καταστασεις...
N3CR4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παίδες έχει δίκιο ο stabill. Στο site αυτό όταν βάζεις σαν OS windows vista τότε σου βγάζει κάποια exe για download. Όταν επιλέξεις τα 7 δεν εμφανίζει ότι και πριν. Συγκεκριμένα το exe για το card reader δεν εμφανίζεται όταν επιλέξω windows 7 από πάνω. Δώσε μας ένα print screen από device manager. Τα win 7 δεν έχουν βρει τπτ από μόνα τους; Εχεις να μου προτεινεις καποιο? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιου ειδους καταστασεις... Για δοκίμασε το drivermax free edition. Έχει όριο στους 2 drivers την ημέρα αλλά θα κάνει identify unknown hardware.
stabill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες έχει δίκιο ο stabill. Στο site αυτό όταν βάζεις σαν OS windows vista τότε σου βγάζει κάποια exe για download. Όταν επιλέξεις τα 7 δεν εμφανίζει ότι και πριν. Συγκεκριμένα το exe για το card reader δεν εμφανίζεται όταν επιλέξω windows 7 από πάνω. Δώσε μας ένα print screen από device manager. Τα win 7 δεν έχουν βρει τπτ από μόνα τους; Για δοκίμασε το drivermax free edition. Έχει όριο στους 2 drivers την ημέρα αλλά θα κάνει identify unknown hardware. Ωραια. Κανω τις δοκιμες μου κι επανερχομαι με νεα και snapshots... ================================================================================ Λοιποοοοοον....... Δεν μπορω να πω οτι ειχα και "μεγαλη επιτυχια" σε οτι εκανα σημερα... Κατεβασα το DriverMax και μαλιστα το "αγορασα" (γκουχ) ωστε να μπορω να κανω την δουλεια καλυτερα... Δυστυχως ομως, λιγα πραγματα καταφερα, δεν μου κατεβαζε ολους τους drivers που εβρισκε για το συγκεκριμενο laptop και την συγκεκριμενη version των Windows (δειτε τα snapshots)... Mου ελεγε οτι ο συγκεκριμενος driver δεν μπορει να κατεβει, δοκιμαστε καποιον αλλο (καπως ετσι)... Ποιον ομως? Το μονο που διορθωθηκε ειναι το card reader (που λιγο με ενοιαζε) ενω ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να διορθωθει και το wifi (οπως φαινεται και στα snapshots), αλλα δεν.................. Η καμερα επισης, τιποτα....... Εψαξα πολυ για τους συγκεκριμενους drivers, υποτιθεται οτι κατι εβρισκε, εκανα το setup και στο τελος μου ελεγε οτι αυτο το software ειναι για Vista... Eννοειται οτι εγω επελεγα Win 7 (μια φορα δοκιμασα ετσι απο περιεργεια Vista και φυσικα "εφαγα πορτα"). Vista δεν προκειται να του βαλω, ετσι κι αλλιως παει πολυ αργα, αν του βαλω Vista καηκαμε... Σκεφτομαι να το πεταξω απο το παραθυρο, αλλωστε μενω και στον 6ο και θα κανει και ωραιο θορυβο.... Καμμια αλλη ιδεα? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από stabill
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εχεις να μου προτεινεις καποιο? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιου ειδους καταστασεις... δοκιμασε το easy driver.. ή το driver magician....
stabill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα με τα προγραμματα που βρισκουν drivers σχεδον το εξαντλησα χθες, μια και δεν δοκιμασα μονο το DriverMax, αλλα και το Driver Magician και το Uniblue... (το Uniblue δεν καταφερα να το κανω "πληρως λειτουργικο" - καταλαβαινετε τι εννοω - οποτε ας πουμε οτι το εχω σαν εκρεμμοτητα, δηλ. να το ξαναδοκιμασω). Φοβαμαι ομως οτι δεν ειναι αυτη η λυση, χρειαζεται σιγουρα κατι αλλο το οποιο δεν γνωριζω αυτη τη στιγμη...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα με τα προγραμματα που βρισκουν drivers σχεδον το εξαντλησα χθες, μια και δεν δοκιμασα μονο το DriverMax, αλλα και το Driver Magician και το Uniblue... (το Uniblue δεν καταφερα να το κανω "πληρως λειτουργικο" - καταλαβαινετε τι εννοω - οποτε ας πουμε οτι το εχω σαν εκρεμμοτητα, δηλ. να το ξαναδοκιμασω). Φοβαμαι ομως οτι δεν ειναι αυτη η λυση, χρειαζεται σιγουρα κατι αλλο το οποιο δεν γνωριζω αυτη τη στιγμη... mia pu asxoleise dokimase kai to easy driver tha sou dosei lisi trust me...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα