Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Όντως στο site της Adata δεν αναφέρεται κάτι για 64άρα. Αν θυμάμαι καλά όμως και το e-shop δεν έδινε πριν κανά δυο μήνες Adata microsd 64GB στα €25? 64αρι βγαζει, είναι όμως UHS-1, άλλο μοντελακι από αυτό της μαιμουδιας εδώ. Μιλας λοιπον γι' αυτό http://www.adata.com/index.php?action=product_specification&cid=7&piid=203&lan=en
manosfp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Έκανα edit το post μου, φίλε matrixxx φτιάξε τον τίτλο ή κλείδωσε το.
aristarhos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ΠΡΟΣΟΧΗ! 100% απάτη. Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες. Εγώ την πάτησα από eBay. Αγόρασα SanDisk 32GB Ultra και μου ήρθε κανονικά συσκευασμένη με τέλεια ποιότητα εκτύπωσης στη χάρτινη συσκευασία.. Αλλά ήταν 8άρα class όχι 10, ούτε 4, χακεμένη να δείχνει 32. Τη βάζεις στη συσκευή και μόλις σώσεις λίγα αρχεία μετά κρασάρει και πάει περίπατο. Δεν τη βλέπει ούτε PC. Έκανα dispute και escalate και ευτυχώς πήρα refund αλλά έχασα ένα μήνα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που την πάτησε. Ευτυχώς η PayPal με δικαίωσε. Ένας τρόπος να καταλάβεις η κακή ποιότητα εκτύπωσης του λογότυπου και στην πίσω πλευρά οι ψεύτικες είναι επίπεδες ενώ οι αυθεντικές έχουν ένα εξόγκωμα ή και ολόγραμμα ανάλογα την μάρκα. Παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Δυστυχώς για εμάς, σήμερα στο Site: αμερικάνικο Amazon είχαν τρελές εκπτώσεις Site: Δείτε τι γίνεται στο Alibaba Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από aristarhos
Themos3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και όμως απο το amazon.com απ οσο βλέπω μπορεις να παρεις την 64αρα στα 32.6€ τελική με τιμή εδώ στα 45 στην καλύτερη περίπτωση χωρις μεταφορικα.( Για τα επομενα 45 λεπτα ) Link Σκρουτζ
agnostos99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ! 100% απάτη. Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες. Εγώ την πάτησα από eBay. Αγόρασα SanDisk 32GB Ultra και μου ήρθε κανονικά συσκευασμένη με τέλεια ποιότητα εκτύπωσης στη χάρτινη συσκευασία.. Αλλά ήταν 8άρα class όχι 10, ούτε 4, χακεμένη να δείχνει 32. Τη βάζεις στη συσκευή και μόλις σώσεις λίγα αρχεία μετά κρασάρει και πάει περίπατο. Δεν τη βλέπει ούτε PC. Έκανα dispute και escalate και ευτυχώς πήρα refund αλλά έχασα ένα μήνα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που την πάτησε. Ευτυχώς η PayPal με δικαίωσε. Ένας τρόπος να καταλάβεις η κακή ποιότητα εκτύπωσης του λογότυπου και στην πίσω πλευρά οι ψεύτικες είναι επίπεδες ενώ οι αυθεντικές έχουν ένα εξόγκωμα ή και ολόγραμμα ανάλογα την μάρκα. Παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Δυστυχώς για εμάς, σήμερα στο Site: αμερικάνικο Amazon είχαν τρελές εκπτώσεις Site: Δείτε τι γίνεται στο Alibaba Aristarxos, εγώ την πάτησα στο πειπαλ γιατί ο πωλητής έβαλε refund after return οπότε για να προχωρούσα έπρεπε να το στείλω πίσω και να δόσω στο πειπαλ και το κωδικό αποστολής!!! Τα βρήκαμε κάπου στη μέση με τον πωλήτή γιατί δεν έβλεπα φως στο τουνελ... 1
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ε, μάλλον μούφα είναι αλλά εγώ έριξα μια παραγγελία. Για την ιστορία ακολουθεί και το μήνυμα που έστειλα στον πωλητή μετά την παραγγελία: "Please ensure that the microsd card is a real 64GB capacity card and not fake as many stated in the comments. (The code you provide does not exist in the A-Data official site).Otherwise give me a full refund now and don't send it and make me open a dispute.Thank you in advance." ...και η απάντησή του λίγο πριν ξεκινήσει το shipping για Ελλάδα: "dear, ok, we got it, pls don't worry about it." Τώρα με καθησύχασε!
keysmith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλά οι Adata, αν και γρήγορες, καίγονται και που είναι original πόσο μάλλον αν είναι μαϊμού. (Διαβάστε "κλάμα" στο eshop στα σχόλια ) Αυτό παραείναι too good to be true. Οπότε γιατί κάποιοι ρισκάρετε; Δεν παίζετε καλύτερα στοίχημα να έχετε καλύτερη απόδοση στο 10€ σας..
shine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αυτό παραείναι too good to be true. Οπότε γιατί κάποιοι ρισκάρετε; Δεν παίζετε καλύτερα στοίχημα να έχετε καλύτερη απόδοση στο 10€ σας.. Πραγματικά αυτή την απορία έχω κι εγώ. μερικά προϊόντα κάνουν μπαμ ότι είναι μαϊμού το λένε όλοι κι όμως βλέπεις τα ίδια άτομα να λένε: ναι μωρέ είναι μαϊμού αλλά εγώ έκανα μια παραγγελία για καλό και για κακό. με ποια λογική ρε παιδιά; δηλαδή πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να σας έρθει το προϊόν; όπως και με το tablet των 25€ στο ebay (αν θυμάμαι καλά) πριν αρκετό καιρό. βγήκαν τότε 2-3 και τη λέγανε σε αυτούς που θέλανε να το αγοράσουν και αυτοί τους κράζανε. όλοι ξέρουμε τι πήρανε τότε..... αλλά άμα μερικοί πιστεύουν σε κάτι τέτοια πως να μην πιστέψουν μετά τον καθένα που τους λέει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι έρχεται ανάπτυξη. ΟΚ Να μη συνεχίσω με πολιτικά σχόλια. το πιάσατε το νόημα. δεν υπάρχει ελπίδα ρε...
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 αλλά άμα μερικοί πιστεύουν σε κάτι τέτοια πως να μην πιστέψουν μετά τον καθένα που τους λέει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι έρχεται ανάπτυξη. ΟΚ Να μη συνεχίσω με πολιτικά σχόλια. το πιάσατε το νόημα. δεν υπάρχει ελπίδα ρε... Πολύ μακριά το πας πάντως χωρίς να υπάρχει λόγος...
manosfp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά αυτή την απορία έχω κι εγώ. μερικά προϊόντα κάνουν μπαμ ότι είναι μαϊμού το λένε όλοι κι όμως βλέπεις τα ίδια άτομα να λένε: ναι μωρέ είναι μαϊμού αλλά εγώ έκανα μια παραγγελία για καλό και για κακό. με ποια λογική ρε παιδιά; δηλαδή πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να σας έρθει το προϊόν; όπως και με το tablet των 25€ στο ebay (αν θυμάμαι καλά) πριν αρκετό καιρό. βγήκαν τότε 2-3 και τη λέγανε σε αυτούς που θέλανε να το αγοράσουν και αυτοί τους κράζανε. όλοι ξέρουμε τι πήρανε τότε..... αλλά άμα μερικοί πιστεύουν σε κάτι τέτοια πως να μην πιστέψουν μετά τον καθένα που τους λέει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι έρχεται ανάπτυξη. ΟΚ Να μη συνεχίσω με πολιτικά σχόλια. το πιάσατε το νόημα. δεν υπάρχει ελπίδα ρε... Το tablet των 25 πάντως ζει και βασιλεύει ακόμα εδώ...
manosfp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και ξαφνικά... Και ενώ το είχα ξεχάσει τελείως... Παρέλαβα σήμερα! Περισσότερα το βράδυ...
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και ξαφνικά... Και ενώ το είχα ξεχάσει τελείως... Παρέλαβα σήμερα! Περισσότερα το βράδυ... Εμένα εχθές μου έκανε full refund γιατί κατά τα λεγόμενά του "το πακέτο χάθηκε κάπου στην διαδρομή"...
Silenzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) όντως όλες αυτες ειναι fake, έστειλα screenshot απο ενα προγραμμα που τη τεσταρα και αμέσως δέχτηκε το refund o πωλητής, μιλάω για το aliexpress. ο φίλος πιο πάνω όντως το χόντρυνε το θέμα πολύ, οκ σκέφτηκα οτι αφού βρίσκουμε οικονομικα κινητα απο κίνα γιατι όχι και κάρτες, αυτο δε συνάγει όλο τον παραπάνω του συλλογισμό όμως. απο τα 32 gb τα πραγματικα σε μενα ήταν 8,5 gb.. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από Silenzio
manosfp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και ναι, είναι γεγονός! Δεν παιζει καν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα