gaspazet Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες Παρατήρησα στο laptop, μοντέλο Toshiba L875-12j - win 8/8.1 , μετά από update gpu driver (νομίζω τουλάχιστον ότι έγινε μετά από αυτό) , μετά από εκκίνηση και εάν το κοιτάξω με κλήση οθόνης προς τα πίσω ή τα μάτια μου να είναι χαμηλότερα από το επίπεδο της οθόνης , σε λευκό και μόνο φόντο να έχει κάποιες άχνες κάθετες "πιξελιασμενες" γραμμούλες οπού φαίνονται μόνο με τις προηγούμενες θέσεις θέασης και όχι όταν το κοιτάζω ευθεία ή από πάνω (σε ψηλότερο επίπεδο από οθόνη). Μετά από 30 περίπου δευτέρα από όταν κάνω login φεύγει και δεν ξαναέρχεται μεχρι το επόμενο restart οπού θα ακολουθητέε το ίδιο πραμα. Έχω βάλει διαφόρους drivers(και από Toshiba) με την μόνη διάφορα καμιά φορά να συνεχίζονται τα παραπάνω και να μένουν οι γραμμές στο λευκό φόντο(και μετά την πλήρη φόρτωση των 30 sec). Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω σαν επέκταση με TV LED FULL HD την ώρα που κάνει τις πιξελογραμμες ,αλλά εκεί είναι όλα comple δεν δείχνει κάτι. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πάλι τίποτα. Θεωρώ ότι κατι παίζει με φόρτωση ρυθμίσεων από κάρτα γραφικών ή χρωμάτων - αντίθεσης .Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω κάποιο calibrarisma - να παίjω με gamma κτλπ. Να περιγράψω δεν είναι σαν γραμμές από artifacts η κάποιες κάθετες-οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται σε οθόνες . Οι "γραμμες" είναι πολύ αχνές οπού φαίνονται με κλήση κεφαλιού προς τα κάτω ,είναι πιξελιασμενες στην απόχρωση του γκρι, φαινοντε οπου υπαρχει μονο λευκο και είναι ισομερείς. Δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω καλυτέρα. Όποιος μπορεί να δώσει τα φωτά παρακαλώ . Ευχαριστώ πολύ
gaspazet Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για οποιονδηποτε εχει το παραπανω προβλημα , ευτυχως η λυση ειναι calibration. Καλυτερα των windows....φαινεται οτι κατι εγινε με την αλλαγη των drivers.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 καλημέρα, δοκιμασε να κανεις με καποιο προγραμμα οπως της msi adterburner underload τη καρτα γραφικων να δεις αν εχεις διαφορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα