mentoras99 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για γαλέτες, για χρηση σε περιπτωση καταστασεων επιβιωσης, απο που θα προτεινατε αγορα; Με καλη τιμη και μακρα ημερομηνια ληξης;
Chape Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μετά από 11 σελίδες εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος mentoras99 έχει περάσει στο στάδιο της εμμονής... Ωραίο το θέμα μου θύμησε τα καλοκαίρια που περνούσα στο χωριό (100 κατοίκων με το 80% άνω των 50 και όλο και όλο 10 παιδιά)
Anorymous Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μετά από 11 σελίδες εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος mentoras99 έχει περάσει στο στάδιο της εμμονής... Ωραίο το θέμα μου θύμησε τα καλοκαίρια που περνούσα στο χωριό (100 κατοίκων με το 80% άνω των 50 και όλο και όλο 10 παιδιά) μεγαλωσα σε χωριο το οποιο 100 ημασταν το καλοκαιρι 15 με τα 1000 ζορια ηταν χειμωνα βασικα δεν ηταν χωριο οικισμός ηταν , απορω πως την παλευω τοτε χωρις τηλεοραση τηλεφωνο ιντερνετ και τα σχετικα .
mentoras99 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπαρχουν και χωρια με λιγοστους κατοικους-επισκεπτες, καμια 50αρια ολοι κι ολοι, μονο τον 15αυγουστο... Χειμωνα κανείς....ή μαλλον, μονο καποιοι τολμηροι κυνηγοί... Με την κοντινοτερη πολη να απεχει 3ωρο... Εκει, με ενα καφενειο μονο και μαλιστα της παλιας εποχης, αν δεν προβλεψεις να παρεις και το παραμικρο απο την πολη, απλα δεν το εχεις....
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 μεγαλωσα σε χωριο το οποιο 100 ημασταν το καλοκαιρι 15 με τα 1000 ζορια ηταν χειμωνα βασικα δεν ηταν χωριο οικισμός ηταν , απορω πως την παλευω τοτε χωρις τηλεοραση τηλεφωνο ιντερνετ και τα σχετικα . Δεν χρειάζεται να απορείς, αν έχεις μεγαλώσει από μικρός χωρίς να τα έχεις ούτε εσύ ούτε οι συγκάτοικοί σου τότε δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα οτι σου λείπει κάτι. Το πρόβλημα υπάρχει αν μπούνε στην ζωή σου, αποκτήσεις όλες τις ανέσεις και τα προνόμια των συγκεκριμένων τεχνολογιών και μετά από χρόνια χρειαστεί πάλι να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που δεν θα τα έχεις. 1
Anorymous Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν χρειάζεται να απορείς, αν έχεις μεγαλώσει από μικρός χωρίς να τα έχεις ούτε εσύ ούτε οι συγκάτοικοί σου τότε δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα οτι σου λείπει κάτι. Το πρόβλημα υπάρχει αν μπούνε στην ζωή σου, αποκτήσεις όλες τις ανέσεις και τα προνόμια των συγκεκριμένων τεχνολογιών και μετά από χρόνια χρειαστεί πάλι να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που δεν θα τα έχεις. ο προβληματισμος μου υπαρχει γιατι γεννηθηκα και μεγαλωσα στην αθηνα στο σπιτι μου ειχα και τηλεοραση και βιντεο και παιχνιδοκονσολα αλλα στο χωριο δεν ειχα και δεν μου ελειπαν . και στο χωριο δεν πηγαινα μια 2 μερες με το που εκλειναν τα σχολεια μεχρι πριν ανοιξουν δηλαδη 3 μηνες εκει ημουν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ο προβληματισμος μου υπαρχει γιατι γεννηθηκα και μεγαλωσα στην αθηνα στο σπιτι μου ειχα και τηλεοραση και βιντεο και παιχνιδοκονσολα αλλα στο χωριο δεν ειχα και δεν μου ελειπαν . και στο χωριο δεν πηγαινα μια 2 μερες με το που εκλειναν τα σχολεια μεχρι πριν ανοιξουν δηλαδη 3 μηνες εκει ημουν. Α, εγώ νόμιζα οτι μεγάλωσες στο χωριό και μετά πήγες Αθήνα. Καλά ίσως ήταν θέμα τύχης και αισθανόσουν να μην σου έλλειπαν. Δεν θα άντεχα με τίποτα για τρείς μήνες ως έφηβος χωρίς τηλεόραση παιχνίδια ή υπολογιστή, μέχρι 2 εβδομάδες οκ. Όταν αγόρασα laptop το έφερνα μαζί μου στις διακοπές και περνούσα τον χρόνο μου. Επίσης το 90's ως αρχές 2000, σε διακοπές που πήγαινα με τον ξάδερφο φέρναμε μαζί μας το gameboy, ένα μικρό κουτάκι με το μηχάνημα τις κασσέτες το καλώδιο για να παίζουμε διπλό και καθαρίσαμε. 1
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Α, εγώ νόμιζα οτι μεγάλωσες στο χωριό και μετά πήγες Αθήνα. Καλά ίσως ήταν θέμα τύχης και αισθανόσουν να μην σου έλλειπαν. Δεν θα άντεχα με τίποτα για τρείς μήνες ως έφηβος χωρίς τηλεόραση παιχνίδια ή υπολογιστή, μέχρι 2 εβδομάδες οκ. Όταν αγόρασα laptop το έφερνα μαζί μου στις διακοπές και περνούσα τον χρόνο μου. Επίσης το 90's ως αρχές 2000, σε διακοπές που πήγαινα με τον ξάδερφο φέρναμε μαζί μας το gameboy, ένα μικρό κουτάκι με το μηχάνημα τις κασσέτες το καλώδιο για να παίζουμε διπλό και καθαρίσαμε. χειμωνα ελιωνα στα ηλεκτρονικα στην αθηνα και το καλοκαιρι πηγαινα στο χωριο για αποτοξίνωση
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για την Κουρουτα είστε όλοι Εκεί στα βλαχαδερά
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για την Κουρουτα είστε όλοι https://www.youtube.com/watch?v=x8TyS2CZejQ
green gordon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Κοροιδευετε το θρεντ του survival θα ριξει τους servers του ινσομνια.
τότε τι κρίμα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για γαλέτες, για χρηση σε περιπτωση καταστασεων επιβιωσης, απο που θα προτεινατε αγορα; Με καλη τιμη και μακρα ημερομηνια ληξης; πες μου οτι δεν εισαι ο πρεσβης μας στην τουρκια τουλαχιστον
mentoras99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Τελικα ημουν μπροστα απο την εποχη μου. Ανοιξα αυτο το θεμα πριν το χαμο με το survivor!
Προτεινόμενες αναρτήσεις