Hal9000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τα smartphones της αγοράς δεν στερούνται προτάσεων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, με το Facebook Messenger να εδραιώνει σε γρήγορο χρονικό διάστημα τη θέση του.Με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις του Facebook, η υπηρεσία Messenger διαθέτει πλέον 1 δισ. χρήστες, με τους ενεργούς χρήστες να ξεπερνάνε τα 500 εκατομμύρια. Υπενθυμίζουμε ότι το Facebook έχει εξαγοράσει μια ακόμη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, το WhatsApp το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα 600 εκ. ενεργούς χρήστες παραμένοντας ανεξάρτητο στη λειτουργία του. Οι αριθμοί που ανακοίνωσε το Facebook για το Messenger φανερώνουν μια τεράστια αύξηση στη βάση χρηστών της υπηρεσίας αφού τον Απρίλιο του 2014 αυτή δε ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια χρήστες. Για την ώρα η εταιρεία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την εμφάνιση διαφημίσεων μέσα στην εφαρμογή, κάτι που δεν ισχύει για την κανονική εφαρμογή του Facebook οι διαφημίσεις της οποίας είναι κινητήριος μοχλός για τα έσοδα. Πρόσφατη διαρροή άλλωστε φέρει το Facebook έτοιμο να παρουσιάσει μια νέα δυνατότητα η οποία θα επιτρέπει την αποστολή χρημάτων σε κάποιο φίλο του μέσα από την εφαρμογή του Messenger. Site: TechCrunch Site: Facebook Blog
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Με διαφορα η καλυτερη εφαρμογη στην κατηγορια με κυριοτερο λογο οτι την εχουν σχεδον ολοι . 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το facebook messenger, προσωπικά θέλω να ...πεθάνει! Να γίνει κάτι και να εξαφανιστεί από παντού από όλα τα stores... 14
kraken92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλή εφαρμογή αλλα το να κολλάει ακόμα και στο note 3 είναι τραγικό. 2
Voodooman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ...που δεν το γουστάρω και όμως το φουμάρω. Δεν την χωνεύω την βρωμοεφαρμογή. Γιατί; Γιατί έτσι, μας κατσικώθηκε στα καλά καθούμενα. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ το Viber και έχουν απομείνει 4-5 από τις κοντινές μου επαφές που το δουλεύουν ακόμη, οι υπόλοιποι το γύρισαν στο Messenger. Δυστυχώς, την χρησιμοποιώ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ευτυχώς το messenger είναι λίγο καλύτερο από την τραγική εφαρμογή του Facebook.
xristos97 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Με διαφορα η καλυτερη εφαρμογη στην κατηγορια με κυριοτερο λογο οτι την εχουν σχεδον ολοι . επειδη σε αναγκαζουν να την εχεις 10
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το facebook messenger, προσωπικά θέλω να ...πεθάνει! Να γίνει κάτι και να εξαφανιστεί από παντού από όλα τα stores... Γιατι?
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γιατι? Ίσως επειδή του επιβλήθηκε όπως η Σπυροπούλου! 16
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γιατι? Τι γιατί? Απλή εφαρμογή για chat και καταναλώνει τα "κέρατά" της! Και για να την παραμετροποιήσεις ώστε να μη σου σπάει τα ...νεύρα με τις άπειρες ειδοποιήσεις και τους ήχους, πρέπει να κάνεις ...40κλικς στα settings. Ίσως επειδή του επιβλήθηκε όπως η Σπυροπούλου! Αυτή έχει σειρά αμέσως μετά... 3
IsolatedParania Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με διαφορα η καλυτερη εφαρμογη στην κατηγορια με κυριοτερο λογο οτι την εχουν σχεδον ολοι . Φσσστ, φίλος, ναι εσύ. ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΤΟ FACEBOOK, ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΒΓΉΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΜΈΡΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΣΟΥ ΛΈΕΙ 'ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΜΉΝΥΜΑ, ΚΑΤΈΒΑΣΕ ΑΥΤΉΝ ΕΔΏ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ' η οποία μπορεί ΌΤΙ ώρα γουστάρει να σε βρει, να σου στείλει μήνυμα στο κινητό το ίδιο το Facebook, να σε πάρει τηλέφωνο το FBI στο δευτερόλεπτο, να ενεργοποιήσει την κάμερα σου για να δει που είσαι, να σου κλείσει το κινητό, να σου φράξει το κινητό κι γενικά να πάρει τον έλεγχό του, όταν την κατέβασες, διάβασες τι 'Δικαιώματα' δίνεις στην εφαρμογή ή βουρ download. Φυσικά έχει 500 εκατομμύρια γιατί έγινε force στους users να το κατεβάσουν, όπως είχε γίνει με το Google+, 'Θες να κάνεις comment;' κάνε εγγραφή στην νέα υπηρεσία μου ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΙ ΜΠΟΡΏ, το ίδιο κι με το facebook, ξέρουν ότι πολλοί το χρησιμοποιούν κι άρα μια εφαρμογή είναι ο εύκολος τρόπος να πάρεις τις προσωπικές πληροφορίες από τις μάζες. Ουφ, τα είπα κι ξαλάφρωσα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από IsolatedParania 13
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Φσσστ, φίλος, νια εσύ. ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΤΟ FACEBOOK, ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΒΓΉΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΜΈΡΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΣΟΥ ΛΈΕΙ 'ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΜΉΝΥΜΑ, ΚΑΤΈΒΑΣΕ ΑΥΤΉΝ ΕΔΏ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ' η οποία μπορεί ΌΤΙ ώρα γουστάρει να σε βρει, να σου στείλει μήνυμα στο κινητό το ίδιο το Facebook, να σε πάρει τηλέφωνο το FBI στο δευτερόλεπτο, να ενεργοποιήσει την κάμερα σου για να δει που είσαι, να σου κλείσει το κινητό, να σου φράξει το κινητό κι γενικά να πάρει τον έλεγχό του, όταν την κατέβασες, διάβασες τι 'Δικαιώματα' δίνεις στην εφαρμογή ή βουρ download. Φυσικά έχει 500 εκατομμύρια γιατί έγινε force στους users να το κατεβάσουν, όπως είχε γίνει με το Google+, 'Θες να κάνεις comment;' κάνε εγγραφή στην νέα υπηρεσία μου ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΙ ΜΠΟΡΏ, το ίδιο κι με το facebook, ξέρουν ότι πολλοί το χρησιμοποιούν κι άρα μια εφαρμογή είναι ο εύκολος τρόπος να πάρεις τις προσωπικές πληροφορίες από τις μάζες. Ουφ, τα είπα κι ξαλάφρωσα. Μπες σε μια σπηλια κρυψου να μην σε παρακολουθουνε και μαθουν αν βαζεις τζατζικi στο σουβλακι σου .Εχετε που εχετε τις ιδεοληψιες σας τις εκφραζεται και μεσω ιντερνετ χρησιμοπoiεται google k.o.k.Ουτε για ανεκδοτο δεν κανει πια ο ορισμος του γραφικου . 9
IsolatedParania Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μπες σε μια σπηλια κρυψου να μην σε παρακολουθουνε και μαθουν αν βαζεις τζατζικi στο σουβλακι σου .Εχετε που εχετε τις ιδεοληψιες σας τις εκφραζεται και μεσω ιντερνετ χρησιμοπoiεται google k.o.k.Ουτε για ανεκδοτο δεν κανει πια ο ορισμος του γραφικου . Πουλάκι μου τι λες, τι λες; ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!; Όποιος δηλαδή δεν θέλει να του κάνουν force μια εφαρμογή ΜΌΝΟ ΚΙ ΜΌΝΟ για να τον παρακολουθούν κι επίσης εκφράζει την γνώμη του, είναι γραφικός κι ανήκει στις σπηλιές; Μπες κι μόνος σου κύριε ΆΝΕΤΕ στο Play Store κι δες τι 'Δικαιώματα' δίνεις σε αυτήν την εφαρμογή, της επιτρέπεις να σε βλέπει, να σε παρακολουθεί, να έχει η ΚΆΘΕ Μυστική Υπηρεσία τον αριθμό σου κι να μπορεί να σε πάρει, να έχει τον λογαριασμό τραπέζης σου, να έχει του κωδικούς σου, να έχει τα δεδομένα σου (εικόνες κτλ), να έχει ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΣΟΥ. Δεν θα πω παραπάνω γιατί είναι ενάντιας στους κανώνες του Forum τα λόγια που θέλω να πω στην συνέχεια. 7
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πουλάκι μου τι λες, τι λες; ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!; Όποιος δηλαδή δεν θέλει να του κάνουν force μια εφαρμογή ΜΌΝΟ ΚΙ ΜΌΝΟ για να τον παρακολουθούν κι επίσης εκφράζει την γνώμη του, είναι γραφικός κι ανήκει στις σπηλιές; Μπες κι μόνος σου κύριε ΆΝΕΤΕ στο Play Store κι δες τι 'Δικαιώματα' δίνεις σε αυτήν την εφαρμογή, της επιτρέπεις να σε βλέπει, να σε παρακολουθεί, να έχει η ΚΆΘΕ Μυστική Υπηρεσία τον αριθμό σου κι να μπορεί να σε πάρει, να έχει τον λογαριασμό τραπέζης σου, να έχει του κωδικούς σου, να έχει τα δεδομένα σου (εικόνες κτλ), να έχει ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΣΟΥ. Δεν θα πω παραπάνω γιατί είναι ενάντιας στους κανώνες του Forum τα λόγια που θέλω να πω στην συνέχεια. αχαχαχα να'σαι καλα μου εφτιαξες την μερα . 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα