Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφέ η Nintendo στόχευσε σε αρκετούς τίτλους το 60αρι και το πέτυχε ενώ σε κάποιες άλλες λόγω του αρχαίου Hardware προσπάθησε αλλά είχε μεγάλα frame drops.Ο φίλος που δεν έβλεπε διαφορά απλά δεν είχε συνηθίσει το ματι στα 60 όπως και καμία διαφορά δε θα έβλεπε από τα 720 στα 1080 αν δε του τα εβαζες δίπλα. Τα Remastered έκαναν και ένα καλό σε αυτή τη γενιά και αυτό ήταν να ξεστραβωσουν τον κόσμο με τα 60fps.Επαιξα το God of war 3 και ήταν σα να έπαιζα άλλο παιχνίδι. Είδα το uncharted και πραγματικά ήταν άλλο παιχνιδι. Φίλος εθισμένος με τα souls και έχοντας ξοδέψει πολλές ώρες στο bloodborn έβαλε το Dark Souls 2 στο ps4 και μετά όταν έπαιξε το bloodborn έπαθε πλάκα με το ποσο άσχημα έτρεχε το παιχνίδι και μιλάμε για άτομο που μόνο κονσόλες είχε στη ζωή του και κανένα κόλλημα με τα frames.

• Like 1
Δημοσ.

Gkalas sorry ρε συ τώρα αλλά και η Nintendo σε ποια ακριβώς παιχνίδια "στόχευσε" το 60fps? Στα Super Mario Bros, Kart και Smash που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν και απαιτήσεις; Ούτε καν AI δεν τρέχει εκεί.

Έπαιξες πρόσφατα κανένα Zelda στα 60fps;; (που είναι και παιχνίδι με κάποιο σχετικό βάρος από πίσω)

Η μόνη λαμπρή εξαίρεση ήταν η σειρά Metroid Prime που είχαν από πίσω κι ένα Δυτικό στούντιο που ήξερε τι του γινόταν και έγινε συνειδητά... Επίσης το Bayonetta 2 δεν το έλεγες και smooth ακριβώς. Τελοσπαντων, δεν προσπαθώ να απαξιώσω την Nintendo σε καμία περίπτωση, απλώς τα παιχνίδια της δεν έχουν δα και τον τρομερό τεχνικό τομέα. Δεν παίζεις Yoshi's Wooly World και χαζεύεις τα shaders...

Κι εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα 60 αλλά δεν είναι κάτι που θα πουλήσεις σε κλειστό hardware.

Τα remaster δεν ξεστραβωσαν τον κόσμο στα 60fps αλλά στα 1080p. Είναι η πρώτη πληροφορία που μαθαίνουμε οταν τα ανακοινώσουν. "Θα είναι στα... Glorious 1080p!!!!" Και για το frame rate θα μάθουμε λίγο πριν κυκλοφορήσουν στα ψιλά γράμματα σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν...

Το αν εν τελει τα πιάνουν κιόλας αυτό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Δημοσ.

Και απαιτήσεις να μην έχουν αυτά που αναφέρεις θα μπορούσαν να τους είχαν δώσει πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με θυσία στα frames.Για τα Remastered όλοι για τα frames μιλάνε. Σιγά τη διαφορά που έκανε σε old gen παιχνίδια το 1080.Ίσα ίσα που λόγω υψηλότερης ανάλυσης κάναν μπαμ και κάποιες ατέλειες. Το frame rate είναι που τα έκανε να τα ευχαριστηθει ο κόσμος και όχι μια ανεβασμένη ανάλυση. Το θέμα είναι οτι πολύ καλώς επέλεξε η ms το 60αρι και δε παίζει να βρεθεί κανείς παραπονεμενος.

Δημοσ.

Καλώς για εμένα και για σένα τα 60fps.

Εγώ απλώς βλέπω ότι αυτό που καίγεται πιο πολύ ο casual είναι αυτός ο μαγικός αριθμός της ανάλυσης.

Άσε που η ίδια η Sony φροντίζει να διατυμπανίζει αυτό, θυσιάζοντας πολλές φορές και το frame rate. Το έχει κάνει πλέον και marketing strategy για να εκμεταλλευτεί την σχετική αδυναμία του One στην gpu. Βλέπεις από την άλλη την MS να υπερηφανεύεται και να λέει πάρτε Xbox για καλύτερη απόδοση; Περνάει στα ψιλά...

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπεις από την άλλη την MS να υπερηφανεύεται και να λέει πάρτε Xbox για καλύτερη απόδοση;

Φυσικά και το κάνει (όπου την παίρνει), μην πω για τα DX12 rumours...

Δημοσ.

Και καλά κάνει η Sony.Έχω πει άπειρες φορές πως το τμήμα μάρκετινγκ της Sony είναι οτι καλύτερο έχω δει ποτέ μου.Έχει διαβάσει τον σύγχρονο console gamer και όχι απλά του πασάρει την κονσόλα ως τεχνολογικό θαύμα αλλά τον έχει πείσει οτι η ανάλυση και το οπτικο αποτέλεσμα είναι βασικότερο απο την ομαλότητα του gameplay.Οταν θα παίξουν στο ps5 Bloodborne Remastered στα 60 τότε θα καταλάβουν.

• Like 1
Δημοσ.

DX12 έχει σκοπό να σπρώξει κυρίως τα... Win10. Όχι το Xbox. Η MS ξέρει πολύ καλά την αδυναμία της κονσόλας της. Απλά προσπαθεί να υπερασπιστεί σε αυτή την περίπτωση. Όχι να προωθήσει επιθετικά όπως η Sony.

Δημοσ.

DX12 έχει σκοπό να σπρώξει κυρίως τα... Win10. Όχι το Xbox. Η MS ξέρει πολύ καλά την αδυναμία της κονσόλας της. Απλά προσπαθεί να υπερασπιστεί σε αυτή την περίπτωση. Όχι να προωθήσει επιθετικά όπως η Sony.

Μάλλον δεν έχεις δει μερικούς που λένε ότι με το DX12 θα κλείσει η ψαλίδα στο hardware (που δεν κλείνει) και θα έχουν όλα 1080p (που δεν γίνεται με 32MB eSRAM)...

Δημοσ.

Αυτό έχει ήδη διαψευστεί και από την ομάδα του Witcher. Η ψαλίδα στο hardware είναι κάτι που έχουν ερμηνεύσει κυρίως στα φόρουμ οι fans για να χουν να λένε. Δεν βγήκε η MS και είπε με το dx12 θα βγαίνουν όλα τα παιχνίδια μας στα 1080p. Άσε που όλη η επίδειξη και η προώθηση γίνεται στο PC με τα διαφορά tech demo. Άσε που κι εκεί τώρα τελευταία άρχισαν τα... ευτράπελα και το έχουν ψιλοβουλώσει όλοι με το dx12. Περιμένουν την nvidia μη τυχών και κοπούν κωλοι...

Δημοσ.

Τα 60 fps ειναι αναγκαια για το Multiplayer κομματι του παιχνιδιου. Τωρα που βγαινει και το Call Of Duty αλλα και το Battlefront πρεπει να τραβηξει τον κοσμο το Halo 5 κυριως στο Multiplayer κομματι.

Εμενα παλι στο σημειο που φτασαμε ουτε τα Frames με ενδιαφερουν τοσο(εννοειται οτι οπου 60fps λεμε μπραβο) ουτε τα γραφικα.

Ρημαδο exclusives να βγαλουν οι κονσολες να δουμε. Μας εχουν ταραξει και οι 2 εταιριες στα Multiplatform και στα Remastered και Exclusive με το σταγονομετρο.

Οσο για το Halo 5 οτι και να ειχε απο μεριας Fps και αναλυσης,ειναι απλα Standar αγορα για ολους τους κατοχους οπως και να το κανουμε.

Επισης θα προτιμουσα η εταιρια να εριχνε λιγα παραπανω χρηματα στην ιδια την κονσολα απο το να παει και να μου βγαλει το Elite Wireless Controller που κοστιζει τα μισα χρηματα απο την κονσολα....

• Like 1
Δημοσ.

αμα το παρει το ματι σας πουθενα νωριτερα σφυριξτε γιατι εμαθα οτι αυριο παραλαμβανουν οι περισσοτεροι.ε ολο και καποιος θα σπασει το εμπαργκο..

Δημοσ.

αμα το παρει το ματι σας πουθενα νωριτερα σφυριξτε γιατι εμαθα οτι αυριο παραλαμβανουν οι περισσοτεροι.ε ολο και καποιος θα σπασει το εμπαργκο..

Και γιατι δεν ριχνεις ενα τηλεφωνο στα μαγαζια που σε βολευουν/ενδιαφερουν να σου πουν ποτε θα φερουν το παιχνιδι???

Δημοσ.

εριξα αλλα ηταν λιγο σφιγμενη η φαση μπορει να μην λενε τηλεφωνικα.απο δευτερα θα αρχισω τις επισκεψεις.το seven παντως που το εχει διαθεσιμο στο site ηταν καθετο οτι 27 του μηνα πουλανε

Δημοσ.

Δηλαδή το bloodborne που πέφτει κάτω απο 30  το φτυνεις στην πυρά. Και εγώ άμα κάτσω να παίξω το πρώτο που κάνω είναι να μετράω τα frames  :lol: .Πέρα από την πλάκα στην πραξη μόνο σε τουμπανο pc εχει 60αρι με 1080p.

οχι αποκλειστικά σε τουμπανο pc (δεν μου αρέσει καθολου αυτος ο όρος που ειναι επιπλέον πολύ αοριστος), απλώς σε ενα pc με αξιοπρεπες hardware που και πάλι ειναι κατα πολυ ισχυροτερο απο xbox one, ps4

και γω συμφωνώ πως αναλυση και frame rate ειναι σημαντικότερα από τα φανταχτερά γραφικά, χωρις να λεω πως τα γραφικά πρέπει να ειναι για τα μπάζα, απλώς να υπάρχει μια ισορροπια.

Το σύστημα μάχης του (που απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά) παρακαλάει για 60άρι. Άσε που έτσι κι αλλιώς οπτικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί αυτά τα frames. Ειδικά βλέποντας την σειρά Uncharted να τρέχει locked 60 στο PS4 είναι όνειρο. Μη σου πω ότι έχουν και καλύτερα γραφικά μάλιστα από το Bloodborne.

βρε αμα μπορουσε το ps4 να αντέξει σταθερο 60 fps στο Bloodborne να εισαι σίγουρος στα 60fps και 1080p θα έτρεχε, απλώς δεν το αντέχει

Επισης η συγκριση Ucharted με Bloodborne ειναι άτοπη, το μεν Bloodborne ειναι πολύ ελεύθερο παιχνίδι, ανοιχτου κόσμου, διχως loadings (ή κάνω λάθος; )ενώ τα Uncharted ειναι πολύ περιορισμένα και δινουν στο παιχτη πολυ πολυ μικροτερη ελευθερια, ουσιαστικά τον κατευθύνουν. Δηλαδη το Bloodborne προφανώς ειναι πιο βαρυ παιχνίδι και διψά για περισσότερη δυναμη hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...