Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι γενικα πεσμενα τα πραγματα στο console thread του insomnia δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το παιχνιδι!!εγω το περιμενω σαν τρελος!!

Βασικα εδω ειναι πεσμενα τα πραγματα και γιαυτο μου κανει τρομερη εντυπωση.

Εδω το Uncharted 4 εχει φτασει 25σελιδες και αυτο βγαινει σκεψου το Μαρτιο αν θυμαμαι καλα.

Καλα για το Bloodborne,σαν exclusive,δεν το σχολιαζω καν που εχει ξεπερασει τις 130σελιδες και τωρα με το expansion θα αναψει και σε αυτο το ενδιαφερον.

Και εγω πχ αν ειχα XboxOne παρει απο καποια απο τις γνωστες προσφορες που εχουν βγει(απλα μου αρεσει τρελα αυτη του Halo ρε γμτ)εννοειται οτι θα ηταν το πιο αναμενομενο παιχνιδι μαζι με το Forza.Για το Tomb raider οχι γιατι θα βγει και στις αλλες κονσολες αρα κλειν.

ισως σε αυτο να οφειλεται και η αψογη προσφορα για το Halo MCC στα 19ευρω και να περιμενουν πολλοι να πεσει η τιμη στο Halo 5 http://www.skroutz.gr/s/5007519/Halo-The-Master-Chief-Collection-XBOX-ONE.html?from=catspan

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το halo δεν ειναι παιχνιδι που περιμενεις price drop λογω multiplayer κυριως....τωρα αν καποιος δεν ενδιαφερετε για αυτο παρα μονο για το story(δεν εχω γνωρισει ακομα κανεναν)τοτε και μονο μπορει να περιμενει.προσωπικα ελπιζω στο να το βρω και λιγο νωριτερα και σε συνδιασμο με την αργια που πεφτει την επομενη του launch θα καει το κεφαλι μου!

• Like 1
Δημοσ.

το halo δεν ειναι παιχνιδι που περιμενεις price drop λογω multiplayer κυριως....τωρα αν καποιος δεν ενδιαφερετε για αυτο παρα μονο για το story(δεν εχω γνωρισει ακομα κανεναν)τοτε και μονο μπορει να περιμενει.προσωπικα ελπιζω στο να το βρω και λιγο νωριτερα και σε συνδιασμο με την αργια που πεφτει την επομενη του launch θα καει το κεφαλι μου!

Ναι με την διαφορα ομως που οτι χρηματα γλυτωσει καποιος απο την αγορα παιχνιδιου τα βαζει σε xbox Live χρονο αν δεν εχει.

πχ αν το παιχνιδι κοστιζε στο φθηνοτερο μαγαζι 45ευρω πχ αντι για 60 που βλεπω τωρα,οπως εχουμε δει σε αλλα παιχνιδια μη exclusive,αγοραζες και μια 3μηνη XboxLive συνδρομη :)

Βεβαια σε console exclusive ειτε MS,ειτε Sony,ειτε Nintendo το μονο κοινο που εχουν ειναι η υψηλη τιμη σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια :P

Τελος παντων κανω προσωπικα υπομονη και περιμενω να δω τις τελικες τιμες στο Bundle του Halo 5(μηπως πεσει καμια εκπτωση/ξεστοκαρισμα απο κανενα μαγαζι εστω),μπας και παρω και εγω XboxOne αν και η ολη κατασταση τωρα με Forza,Halo και αργοτερα Gears Of War(εχει και το KI εννοειται δεν το ξεχναω :P) μου θυμιζει δυστηχως καταστασεις 360 αυτο με ψιλο ξενερωνει.Γιατι θελω πως και πως να βγαλει και κανενα αλλο exlcusive να παρει τα πανω της η κονσολα.

Σχεδιαστικα παντως μου αρεσει παρα πολυ και η κονσολα και το controller,αλλα 75ευρω για σκετο το Controller ειναι απλα κλεψια να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους :P

Δημοσ.

Κοντά είμαι στην αγορά της κονσόλας όταν βγει ο τίτλος στις 27 Οκτωβρίου. Το Halo 5 δεν ξεχνιέται παρόλο που δεν γράφουμε για το game στο φόρουμ. Είναι ο τίτλος που θα παίζω για μήνες και ίσως χρόνια σε αντίθεση με πλειάδα τίτλων που τα τερματίζω και τα βάζω στο ράφι. Θα ήθελα η Microsoft να φτιάξει ένα  Dark Souls στυλ game ποιότητα εφάμιλλης του Halo γιατί τα Halo και  Soul Series είναι τα μόνα που δεν βαριέμαι να παίζω άπειρες φορές. Σε αυτή την γενιά πέρα από το Halo μόνο το Bloodborne, Dark Souls 3 μου κάνουνε δυνατό κλικ. Από κει και πέρα το χάος. Ευελπιστώ το Ashen και το Below να αξίζουν, ειδικά  το πρώτο.

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα το λάθος και είδα τις 3 αποστολές που έχουν βγει στο Internet μέσω του youtube από το Xbox 360 και βρήκα αυτό που ήθελα. Πάντα ήθελα στα παιχνίδια shooters που παίζω πόσο μάλλον, στα Halo, να έρχομαι αντιμέτωπος με πολλούς εχθρούς, να περιπλανιέμαι σε μεγάλες πίστες και όλα αυτά με κάποιους μηχανισμούς φυσικής. Χαίρομαι που η 343 ακολούθησε αυτή την οδό και παρόλο που υπάρχουν ατέλειες στα γραφικά, για μένα δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός τίτλος για την κονσόλα της Microsoft. Δεν με συγκινούν τα εξαιρετικά μοντέλα, τα τέλεια textures, αν κουνιέται το χορτάρι σωστά ή άμα φαίνεται ο ιδρώτας στις τρίχες του πρωταγωνιστή. Τα ακατέβατα 60 καρέ με τον αριθμό των πραγμάτων που συμβαίνουν ταυτόχρονα στην οθόνη είναι για μένα η ουσία του next gen. Τα υπόλοιπα σας τα χαρίζω. 

Θα γούσταρα πάρα πολύ η MS να ακολουθήσει τέτοιες παντέτες με όλα  τα fast paced I.P.s που βγαίνουν στο One. Το περιμένω και από την Sony αλλά από αυτήν δεν περιμένω να το πράξει με το PS 4  διότι την ενδιαφέρει να φαίνονται καλύτερα οι τίτλοι της, παρά να παίζονται ομαλότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ μόλις είδα οτι ο τίτλος θα τρέχει στα 60 σταμάτησαν να με νοιαζουν τα υπόλοιπα. Μπράβο στη ms για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω για τα καρε/δεπτερολεπτο. Χιλιες φορες να τρεχει το παιχνιδι ομαλοτερα..Τωρα αν επιτυγχανουν και καθαρο 1080p, τοσο το καλυτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα αν επιτυγχανουν και καθαρο 1080p, τοσο το καλυτερο.

Το παιχνίδι έχει dynamic resolution. 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-halo-5-guardians

Πρακτικά στις σκηνές που ζορίζουν τα πράγματα η ανάλυση πέφτει από τα 1080p αυτόματα. 

Τώρα κατά πόσο ορατό θα είναι αυτό όταν παίζεις, θα το δούμε στην πράξη.

Μπράβο πάντως στην ομάδα για την απόφαση στα 60fps αν και σύμφωνα με το DF, έχουν γίνει αρκετές παραχωρήσεις για να επιτευχθεί αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

gameplay > graphics 60fps για γρήγορο first person shooter είναι τα αυτονόητα . Μένει να το δούμε και στην πράξη μην είναι τίποτα καμουφλαρισμενα "κινηματογραφικα' 24 fps  :-D. Btw το πολυδιαφημισμενο τους Destiny ποσά πραγματικά  fps πιάνει στο nextgen xbone ; 

Δημοσ.

Btw το πολυδιαφημισμενο τους Destiny ποσά πραγματικά  fps πιάνει στο nextgen xbone ; 

Καμία σχέση το Destiny της Bungie με το Halo 5 της 343 Industries.

Εντελώς διαφορετικά στούντιο ανάπτυξης με εντελώς διαφορετικές μηχανές γραφικών.

Όσο αναφορά για τα 60fps, τι εννοείς "καμουφλαρισμένα"? Ή είναι 60 ή δεν είναι. Από το hands on του DF πάντως φένεται ότι επιτυγχάνονται αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

http://gamingbolt.com/bungie-explains-why-destiny-is-not-60fps-on-the-ps4-and-xbox-one.

Ειδικα το x1 δεν σηκωνει καθαρο 1080p 60 fps . Για να πιασει τα  30 με το τελευταιο patch θελει απενεργοποιηση του kinect.

Οπότε λεω μηπως το κανουνε upscale   οπως πχ το witcher  με Dynamic Scaling αναμεσα σε 900p και 1080p .

Βασικα ακουγοντας προσεκτικα το review λεει 1152x810 @ 60fps,  at some points it hits 1080p. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...