Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντυπωσιακό το opening scene. Οι Spartaniάρηδες με την ευλυγισία των Thundercats σφάζουν δεκάδες εχθρούς και καταστρέφουν σκάφη. Ξεκινάς που λες την πρώτη πίστα στο παιχνίδι σαν Locke στο Legendary, κάνεις 2 βήματα και τρως μια plasma grenade στην μουτσούνα από ένα grunt. Έζησε και πέθανε σαν ήρωας.

• Like 1
Δημοσ.

παιζει προσφοραα? στη σελιδα τους ειναι στα 29.

οντως και εγω αυτο κοιταζα τωρα

Μάλλον πήρε το τελευταίο κομμάτι ο klainmaingr γιατί κι εγώ είδα ότι όντως έπαιζε προσφορά πριν λίγες ημέρες  :P

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one

Στα 19.90 πάλι. Δεν ξερω για πόσο ακόμα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το γεγονος οτι ο τυπας εξηγει το κανει το 14days trial xbox live λες και ειμαστε 11 χρονων και δεν ξερουμε που μας πανε τα 4 δεν θα το σχολιασω. Το αλλο κουλο που στην Limited Collectors edition σου δεινει το Steelbook case ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CD(ποσα WTF δηλαδη)ας μην το σχολιασω και αυτο.

Γιατι ομως ρε MS σε μια απο τις πιο γνωστες και αξιολογες σειρες που εχεις πας και μου βαζεις μεσα Microtransactions?????https://www.vg247.com/2015/10/12/343-details-microtransaction-prices-for-halo-5-guardians/ 

Η κονσολα παντως του Bundle ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ οπως και το controller,τα λατρευω και δοκιμαζουν τις αντοχες μου για να μην αγορασω το bundle αυτο.

Δημοσ.

Καλα και δεν την εχουν κραξει ακομα γιαυτο????Σου δινει Steelbook case αλλα ειναι χωρις το παιχνιδι???Δηλαδη πρεπει να πληρωσει καποιος extra χρηματα για να αγορασει το παιχνιδι σε δισκακι?? Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα????

Ασε που στην ΕΛλαδα αν ισχυουν οι τιμες που εχουμε ως τωρα το XboxOne Halo 5 bundle ξεπερναει σε τιμες ακομα και αυτα των Ps4.... XboxOne 1tb + Tomb raider,ή Gears of Wars Bundles ειναι 100ευρω φθηνοτερα απο αυτο του halo 5... Γιατι ρε MS τοσο πολυ αρμεγμα???

Βγηκε και η λιστα με τα Achievements για το Halo 5 http://www.gamespot.com/articles/halo-5-achievements-revealed-see-them-all-here/1100-6431430/

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι μέγιστη γυφτιά steelbook χωρίς δισκάκι... εικάζω ότι η MS θέλει να περάσει το digital-only «όραμά» της από την πίσω πόρτα.

Τελευταία δυστυχώς άρχισαν να την μιμούνται και οι Sony (US Uncharted bundle -στην Ευρώπη δίνουν ακόμα δισκάκι-) & Nintendo (Splatoon/MK8 bundle). Σου λέει πάρε digital να το παντρευτείς για μια ζωή και να μην υπάρχουν ανταλλαγές/μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Παντως για ενα απο τα πιο αναμενομενα Fps(Και ειδικα Exclusive)αν οχι της χρονιας αλλα αυτης της γενιας των κονσολων δεν βλεπω ακομα καθολου ενδιαφερον στο insomnia για παιχνιδι που βγαινει σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες.Γιατι ετσι ρε παιδια τοσο λιγοι κατοχοι θα το αγορασετε το παιχνιδι :(

Δημοσ.

Παντως για ενα απο τα πιο αναμενομενα Fps(Και ειδικα Exclusive)αν οχι της χρονιας αλλα αυτης της γενιας των κονσολων δεν βλεπω ακομα καθολου ενδιαφερον στο insomnia για παιχνιδι που βγαινει σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες.Γιατι ετσι ρε παιδια τοσο λιγοι κατοχοι θα το αγορασετε το παιχνιδι :(

ειναι γενικα πεσμενα τα πραγματα στο console thread του insomnia δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το παιχνιδι!!εγω το περιμενω σαν τρελος!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...