Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως τέτοια σκηνή στο 5 δεν υπάρχει  :-D .Έχουν κυκλοφορήσει πολλά trailer με πράγματα που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι όλα μουφες του marketing.

http://segmentnext.com/2014/08/30/master-chiefs-cracked-helmet-in-halo-5-guardians-explained/

Eδω αναφέρει ότι έγινε στα comics στη μάχη με το Didact.

Δημοσ.

Mitsos326 λεγομαι gkalas gr αλλά το one θα το πάρει σήμερα ένας φίλος να παίξει Halo και θα μου το επιστρέψει σε καμια εβδομαδα. Κάνε με add απλα αν με βλέπεις online δε θα είμαι εγώ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ενα αλλο φιλαρακι μου εχει στειλει το ps4 ενα χρονο τωρα και το εχω :-D Στο warzone ειναι 12 εναντιων 12.Μακελειο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από πότε έχουμε να πούμε κάτι για το Halo 5 εδώ μέσα; Δεν κάνω τέτοια posts αλλά το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα νέα που ακούω from times to times. Αν το firefight είναι τλχ. το ίδιο εθιστικό με εκείνο του Reach νομίζω ότι βρήκα το μάστορά μου.

https://news.xbox.com/2016/02/24/new-halo-5-guardians-free-content-detailed-as-hammer-storm-launches-today/

• Like 1
Δημοσ.

Από πότε έχουμε να πούμε κάτι για το Halo 5 εδώ μέσα; Δεν κάνω τέτοια posts αλλά το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα νέα που ακούω from times to times. Αν το firefight είναι τλχ. το ίδιο εθιστικό με εκείνο του Reach νομίζω ότι βρήκα το μάστορά μου.

https://news.xbox.com/2016/02/24/new-halo-5-guardians-free-content-detailed-as-hammer-storm-launches-today/

Γενικα σε console games μονο για το Bloodborne εχω δει μεγαλο ενδιαφερον στο Insomnia. Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και στο Halo που ειναι καλως ή κακως Must buy αγορα πεσμενα πραγματα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αφού έλιωσα στο Masterchief Collection και κάποια άλλα games, καταπιάστηκα με το Halo 5 (κάλλιο αργά παρά ποτέ). Έπαθα λίγο πλάκα στην αρχή με τις κινήσεις που χρησιμοποιεί ο χαρακτήρας και με τις παραμέτρους στο button configuration. Μόλις τελείωσα την τρίτη αποστολή (Glassed) και το άφησα εκεί. Είμαι γενικά ευχαριστημένος με τις αλλαγές που φέρνει ο τίτλος στα gameplay mechanics του καθώς σε αναγκάζει να κινείσαι συνέχεια καθώς οι εχθροί έχουν μεγαλύτερο εύρος κινήσεων και μπορούν να σε flankάρουν στο Legendary επίπεδο δυσκολίας. Βρίσκω θετικό ότι όλα τα όπλα έχουν την χρήση τους και το Noob Combo (plasma charge και μετά headshot) δεν είναι τόσο εύκολο ή συχνό όπως τα προηγούμενα Halo. Το καλύτερο κομμάτι για μένα είναι οι προσθήκες στο A.I. των εχθρών αλλά και των συμμάχων Spartans (όταν δεν ξύνονται). Οι εχθροί πλέον jackals και grunts είναι πιο fast, κάνουν μεγάλα jumps με τα σκατουλάκια που κουβαλάνε, οι Elites όταν πλησιάζεις αλλάζουν σε melee οπλα και σε ranged όταν είσαι σε απόσταση, οι prometheans έχουν πανοπλίες που αποσπώνται και καταστρέφονται με τα χτυπήματα, οι Hunters πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί, οι συμμάχοι τους διατάζεις να πάρουν ότι όπλο γουστάρεις που να βρίσκεται στο χώρο, να ανέβουν σε όχημα, να περικυκλώσουν εχθρό. Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής από το campaign είναι ότι οι πίστες των Osiris δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.

Το παιχνίδι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο στα γραφικά, τλχ. όχι κάτι που να λες ΜΛΚ τι βλέπω μέχρι και το πέρας της τρίτης αποστολής που είμαι, πέρα από τα μοντέλα NPCs. είναι όμως super smooth 60 καρέ ακατέβατα, τα επίπεδα είναι αισθητά ανοικτά με φανερά και κρυφά σημεία όπου εξυπηρετούν το gameplay και με διακυμάνσεις και όχι απλά επίπεδα για μόστρα ή απλά corridor που είναι τις περισσότερες φορές το Halo 4. Θα γούσταρα ένα Halo 5 με τα γραφικά του Uncharted 4 αλλά με 60 καρέ και το τακτικό gameplay που διαθέτει το Halo και ένα Uncharted 4 με το 60ντάρι του Halo 5 και πολύ λιγότερο ''tranquil'' gameplay κι εννοώ τι ατελείωτο αυτόματο σκαρφάλωμα και μπλα μπλα μεταξύ των χαρακτήρων και πιο πολύ έμφαση στο combat του.

Όσοι είστε αρνητικά προδιαθετοιμένοι με το Halo 5 για οποιοδήποτε λόγο και σας κάνει κλικ η σειρά δοκιμάστε το. Έχει πολύ έντονο gameplay, είναι super smooth, οι σύμμαχοι Spartans αντιδρούν στις εντολές και σας κάνουν revive αν είστε σχετικά κοντά (ακόμα και αν τους γαζώνουν οι εχθροί το επιχειρούν αν τους το πείτε) και όχι αν είστε πολύ μακριά. Το story του είναι αποδεκτό αν δεν έχετε απαιτήσεις aka Xenosaga και καταλαβαίνετε 5 πράγματα αν έχετε διαβάσει τα βιβλία ή έχετε ρίξει μια καλή ματιά στο lore από την halopedia και σίγουρα δεν έχει τόσο γούτσου γούτσου με Cortana - Chief όπως στο Halo 4. Αφήστε που πλέον ο τίτλος είναι φθηνός. Για το Multiplayer ακόμα δεν ξέρω γρι τι παίζει.

Μετά το Masterchief Collection και το Halo 5 μου φαίνεται κάπως περίεργο όταν γυρνάω σε 30 ή sub 30 games που βασίζονται στο γρήγορο ρυθμό ή ακόμα και το απαιτητικό gameplay τους εκτός από τα πολύ story oriented games όπου εκεί δεν με πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ο μοναδικος που βρισκω την σειρα πολυ μονοτονη; Βεβαια τωρα τελειωνω το πρωτο, αν ειναι και τα αλλα ετσι δε με κοβω να την συνεχιζω.

Δημοσ.

Για δοκιμασε και το 2 και επιστρεψε με τα συμπερασματα σου. Και ναι το πρωτο σε ορους 2016 ειναι μονοτονο. Συνυπολογισε ομως πως το παιχνίδι ειναι παραγωγη του 2002..

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ο μοναδικος που βρισκω την σειρα πολυ μονοτονη; Βεβαια τωρα τελειωνω το πρωτο, αν ειναι και τα αλλα ετσι δε με κοβω να την συνεχιζω.

Πολλοί παίκτες βρίσκουν την σειρά Halo μονότονη. Δεν είναι κακό και ούτε έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι τίτλος του 2001 και πέρασε από μύρια κύματα μέχρι να βγει στο original Xbox. Όταν βγήκε όμως με έκανε να ξανααναθεωρήσω το τι εστί FPS κάτι το οποίο το πίστευα μόνο για τα Goldeneye, Perfect Dark και Half Life. Δώσε του λίγο χρόνο ακόμα και ίσως το συμπαθήσεις. Αν μπορείς βάλε το και σε Legendary δυσκολία για πιο έντονες αναμετρήσεις.

Δημοσ.

Οσο και αν μου αρεσαν τα πρωτα 3 halo παιχνιδια κυριως,και παλι με βαση το παραπανω περι χρονολογιας εξακολουθω να θεωρω ανωτερο ενα αλλο παιχνιδι που σπανια αναφερεται(προφανως λογω κονσολας)το Metroid Prime για τοτε(αν και το Halo ειχε καλυτερο και γενικα Multiplayer).

Δημοσ.

Οσο και αν μου αρεσαν τα πρωτα 3 halo παιχνιδια κυριως,και παλι με βαση το παραπανω περι χρονολογιας εξακολουθω να θεωρω ανωτερο ενα αλλο παιχνιδι που σπανια αναφερεται(προφανως λογω κονσολας)το Metroid Prime για τοτε(αν και το Halo ειχε καλυτερο και γενικα Multiplayer).

Το Metroid Prime είναι παιχνιδάρα και παραμένει αξεπέραστο σε αυτό που κάνει. Είναι όμως διαφορετικός τίτλος από το Halo και το μόνο κοινό που μοιράζονται είναι η οπτική πρώτου προσώπου και ότι και στα 2 πυροβολείς. Ο τίτλος της Retro Studios είναι βαρύς και παίζεται σαν μια αυστηρά single player εμπειρία και δεν είναι τόσο plug and play( καταλαβαίνεις πως το εννοώ) από το πιο ελαφρύ Halo που μπορείς να παίξεις 10 λεπτά, να βγεις να παίξεις με κανά φίλο, μετά κανά multi, να forgάρεις λιγάκι κτλ.

Να βγει Metroid Prime 4 στο NX θέλω με αυτήν μοναχική ατμόσφαιρα και το exploration και όχι Federation, ''shootination'', Hunters, thunders και δεν ξέρω 'γω τι άλλο.

Για τα περί Halo  ασχολήθηκα κάμποσο τις τελευταίες ημέρες με το multiplayer και έχει την φάση του. Μου αρέσουν τα πολλά modes που έχει και το warzone firefight πολύ (όχι βέβαια σαν του Reach) και παρόλο που δεν ξέρω τα του και τι της κάθε πίστας και έχω επίδοσεις όλων των διακυμάνσεων, το βρίσκω ευχάριστο. Το μόνο αστείο που βρήκα είναι οι forge πίστες που από γραφικά δεν σκαμπάζουν πολλά (water animation στο forge να γουστάρεις) :P  και είναι κάπως περίεργες στο στήσιμο.  Το καλό σε όλο το Halo 5 Arena multiplayer είναι ότι το επίπεδο των παικτών είναι υψηλότερο και κατά κόρον έχει πιο τεχνικό gameplay, χωρίς ψήγματα αuto aim και άλλες διευκολύνσεις σε σχέση με τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δε μαρεσει. Απλως θεωρω οτι σε μεγαλο βαθμο γινεται μονοτονο και επαναληπτικο. Οι ιδιες καταστασεις ξανα και ξανα. Αυτο αλλαζει στους νεοτερους τιτλους της σειρας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...