red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Γραφικο καραγκιοζη δε τον λεω γιατι εβαλε 6 σε ενα παιχνιδι μιας και σε αλλα παιχνιδια συμφωνουσα με και με την κριτικη αλλα και με το βαθμο.Τον λεω καθαρα για το ολο στυλ που εχει υιοθετησει και ειναι περα για περα ηλιθιο.Κακα τα ψεματα και οσο και αν μιλαμε για υποκειμενικοτητα των βαθμων και οτι ενας βαθμος δε κανει το παιχνιδι,κανεις δε θα αγοραζε ενα παιχνιδι που ειναι του 6 μιας και παοχνιδι του 6 ειναι λιγο πριν τα σκουπιδια.Το συγκεκριμενο παιχνιδι κανει και καλα και κακα πραγματα αλλα παιχνιδι του 6 πρεπει να εισαι πολυ εμπαθης για να το βγαλεις. Gkalas, sorry αδερφέ μου αλλά μου θυμίζεις αυτό : ...Πλακίτσα έτσι ? Mη μου θυμώσεις Πάντως, γιατί ενα "6" είναι "για τα σκουπίδια" ? Ποιος το λέει/θέτει αυτό ? Εκτός και αν δεν κατάλαβα τα γραφόμενά σου... Ο joe πάντως δεν νομίζω φίλε να βαράει κανα' καημό με το Halo5, δεν νομίζω πως πρόκειται περι θέμα "εμπάθειας", δεν νομίζω να τον "πλήρωσε" κανενας... ολα τα παιχνίδια έχουν φίλε προβλήματα, αλλα περισσότερα, αλλα λιγότερα - και στα "ΑΑΑ" οπου συνήθως τα περιμένεις ΧΡΟΝΙΑ να βγούνε και εχουν πέσει κατι εκατομμύρια απο πίσω πολλές φορές ειναι πιο δύσκολο να τους συγχωρέσεις λάθη - και το Η5 απ'οτι δείχνει έχει αρκετούτσικα, και ? Δεν θα το παίξεις ? Απ'οσα διαβάζω το γουστάρεις, οποτε no prob, ορθά ? Παράδειγμα : ειμαι μεγάλος fan των MGS φίλε, περίμενα ΧΡΟΟΟΝΙΑ το MGSV, το παιχνίδι πήρε παντού 10-αρια, και ? το παιχνίδι είχε αρκετά προβλήματα και σίγουρα δεν ηταν για 10/10, προσωπικά με στεναχώρησε πολύ καθώς δεν ηταν αυτό που περίμενα, αμα λοιπόν του βάζανε - λέω τώρα - 7.5/10 αντι των 10-ριων που πήρε τι θα έπρεπε να κάνω, να θυμώσω ? τουναντίον, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Πρέπει να καταλάβουμε πως τα γούστα είναι υποκειμενικό πράμα και πως η εμπειρία που θα έχεις εσύ ή εγώ με κάτι δεν θα είναι/δεν χρειάζεται να την συμμεριστεί και ο Χ ή ο Ψ, είναι αυτο που είναι , εκτος και αν νομίζεις πως επειδή κατι διαθέτει μια Α αναγνωρισιμότητα θα πρεπει αυτομάτως να παίρνει και μια Α καλή βαθμολογία, εγώ προσωπικά διαφωνώ με το συγκεκριμένο, όλα είναι διαθέσιμα προς κριτική... Φιλικά, έτσι ? 1
gkalas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν εσύ βλέποντας φιλε red οτι ενα παιχνιδι με βαθμολογία 6 αξίζει τοτε μπράβο αλλά δε νομιζω οτι ισχυει για ολους. Το 6 είναι λίγο πανω απο το μέτριο. Οσα παιχνίδια έχω παίξει του 6 συμφωνα με τα δικά μου γουστα (the order ας πούμε) είναι λίγο πριν τα χαρακτηρισω σκουπίδια τουλαχιστον gameplayικα.Πραγματικά θα ήθελα να μου αναφέρετε 5-6 παιχνίδια με βαθμολογία 6 και κάτω που είναι must buy αλλά το βαθμολόγησε ο reviewer ετσι για καποιο λογο. Ο τύπος μας λέει οτι ενα παιχνιδι του 6 είναι must buy και εγώ διαφωνω και σε αυτό το σκέλος και οτι το Halo 5 είναι παιχνιδι του 6.
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν εσύ βλέποντας φιλε red οτι ενα παιχνιδι με βαθμολογία 6 αξίζει τοτε μπράβο αλλά δε νομιζω οτι ισχυει για ολους. Το 6 είναι λίγο πανω απο το μέτριο. Οσα παιχνίδια έχω παίξει του 6 συμφωνα με τα δικά μου γουστα (the order ας πούμε) είναι λίγο πριν τα χαρακτηρισω σκουπίδια τουλαχιστον gameplayικα.Πραγματικά θα ήθελα να μου αναφέρετε 5-6 παιχνίδια με βαθμολογία 6 και κάτω που είναι must buy αλλά το βαθμολόγησε ο reviewer ετσι για καποιο λογο. Ο τύπος μας λέει οτι ενα παιχνιδι του 6 είναι must buy και εγώ διαφωνω και σε αυτό το σκέλος και οτι το Halo 5 είναι παιχνιδι του 6. http://www.ign.com/games/god-hand/ps2-822478 τα άλλα 5 φίλε θα κάτσω να το ψάξω λίγο πρώτα γιατί...έχω γεράσει ο καρμίρης και η μνήμη μου δεν οπως ηταν παλιά Παντως θα επιμείνω gkalas στο οτι τα "επαγγελματικά" review μας έχουν καταστρέψει φτάνοντας μας στο σημείο ενα παιχνίδι άνω του μετρίου να θεωρείται πλεον "σκουπίδι", τα γραφημα που έβαλα πιο πάνω φίλε ναι μεν είναι meme αλλά δυστυχώς ισχύει. Δεν θυμάμαι ποιος ηταν, αλλα ενα παιδί ειχε πει πριν μερικές σελίδες το εξής σωστό : παλιά φίλε είχαμε ενα πορτοφόλι (ή, των γονιών μας), διάθεση, χρόνο και απλά αγοράζαμε και παίζαμε ενα παιχνίδι χωρίς την "ενημέρωση" των ειδικών του internet και αυτό ηταν, τώρα πλέον, έχουμε φτάσει στο βαθμό να διαβάζουμε πριν και να παίζουμε μετά - και αμα ενα game πάρει 6-7/10 το θεωρούμε και αυτομάτως κακό, κρίμα είναι (προσωπική άποψη). Μπορεί φίλε να ακουστεί αυτάρεσκο αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάζει η άποψη του καθενός και ιδίως αυτών των "ειδικών" στα media, κανεις δεν θα βάλει βαθμολογία στην μουσική μου, τις ταινίες που θα δω η τα παιχνίδια που θα παίξω, εγω τα ακούσω/δω/παίξω/αγοράσω, εγώ θα κρίνω αν μου άρεσαν ή, αν τα θεωρώ καλά ή κακά, αυτο προσπαθώ να πω. Το the order "σκουπίδι"...οχι φίλε - αν και μπαίνει αυτό που λεγα πιο πριν περι υποκειμενικότητας - είναι πολύ δύσκολο και υποκειμενικό να κρίνει κανείς εναν τιτλο σαν εκείνο και τι εννοώ : Eισαι π.χ reviewer και πρεπει να προτείνεις το αν καποιος θα πρεπει να το αγοράσει ή οχι, δες ομως τώρα τι παίζει : Ναι, αμα πας να στάξεις 60€ για το The order θα κλαις τα χρήματα σου καθώς δεν έχει περιεχόμενο, ειναι το πολύ κανα' 7ωρο και είναι "μπαμ και κάτω" παιχνιδι καθώς μετα το 1ο playthrough δεν...εχει να σου δώσει κατι παραπάνω.Αρα, η εμπειρία που θα αποκομίσεις απο τον τιτλο θα είναι "κακή". Ελα όμως τώρα που για ενοικίαση είναι "ταμάμ" τιτλάκι, προσωπικά, γι'αυτό που είναι (καργα-linear AAA cinematic shooter) το ευχαριστήθηκα και αρκετά κιόλας, ηταν...μια ταινία (πολύ) μεγάλου μήκους.Οκ ιστοριούλα, καταπληκτικά gfx και ωραίο μπουμ-μπουμ (τις ελάχιστες φορές που είχε δυστυχώς), οκ, το Α.Ι ηταν ραδικιού αλλά... Μια καλή εμπειρία προσωπικά για 'μενα και οτι πρέπει για ενοικίαση, αρα, καμία σχέση με την εμπειρία Νο.1 (της αγοράς). Βλέπεις τώρα τι εννοώ ? Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι θα του έβαζες ? Το παιχνίδι μπορεί να είναι σκ@τα για αγορά αλλά αρκετά άνω του μετρίου για ενοικιαση, άρα ? Ελα ομως ντε που θα πρέπει να του κοτσάρεις και εναν μαγικό αριθμούλι ως "reviewer" οπότε... Οι αριθμοί/βαθμολογίες δεν αντιπροσωπεύουν ΠΑΝΤΑ την πραγματικότητα... O Joe και ο καθε Joe μπορει να του έβαζαν ενα 6 του Η5, εσενα σου άρεσε, εγω πρόβλημα δεν βλέπω πουθενά, εσενα πρέπει να σου αρέσει. Τα review είναι πλέον μονο για λόγους "διασκέδασης" και πασατέμπου, για media consumption (Eλληνιστί : κατανάλωση media) οταν βαριέσαι τη ζωή σου και ανοίγεις καμια ταμπλέτα να διαβάσεις καμια @@ρια για να περάσει η ώρα, θα το ξαναπώ, πολλοί απο αυτούς δεν εχουν σχέση με τον χώρο/δεν παίζανε καν παιχνίδια προτού βρούνε θεση εργασίας στο IGN/gamespot κτλπ, ενα πτυχιο έχουν οι άνθρωποι στην δημοσιογραφία και αυτό είναι. Τέσπα, συζήτηση να γίνεται , ο καθένας μας έχει και διαφορετικές απόψεις/γούστα και ολα good, και στην τελική, δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε και σε όλα το οποίο πάλι είναι ΟΚ (οταν γίνεται με γ@μω-πολιτισμένο τρόπο φυσικά). Tσίαρζ 1
gkalas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ειναι καινουργιο πλεον,χαλια για αγορα αλλα γαματο για ενοικιαση.Πραγματικα βαζετε γριφους ρε γαμωτο.Το παιχνιδι (order) το αποκαλω σκουπιδι για το gameplay του το οποιο στην καλυτερη ειναι για να βαλεις τα παιδια να παιξουν μεχρι να τα παρει ο υπνος.Ενα παιχνιδι κρινεται πρωτα απο το gameplay και μετα απο ολα τα αλλα.Αν ηταν ενα γαματο shootερακι με μικρη διαρκεια τοτε να το συζητησω αλλα αυτες τις 5 ωρες που διαρκουσε θα τις ευχαριστιομουν τουλαχιστον.Τελος παντων επειδη βγηκαμε offtopic το αφηνουμε ειτε για αλλη φορα ειτε για αλλο νημα.
Spartan117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι το τι βάρος βάζει ο καθένας στο τι νομίζει ότι είναι καλο το Halo. Προφανώς ο AJ έδινε πάντοτε βάση στο split-screen multi/co-op και το campaign και ξενέρωσε τρελα με το Halo 5. Σε αντίθεση κάποια άτομα έπαιρναν Halo για να παίξουν competitive multi. Για αυτό και έφαγε κράξιμο το ODST από κάποιους fan ακόμα και αν ήταν ένα από τα καλύτερα sp campaign (imo). Εγώ από πάντοτε έριχνα ισοδύναμη βάση σε όλα τα μέρη του Halo και πιστεύω ότι στα πάντα είχε να προσφέρει κάτι, ε τώρα με το 5 ενώ είναι τούμπανο στο online έχει μείνει πίσω στο campaign και το split screen. Είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις γιατί ο Joe του έβαλε 6 μιας και δεν τον πολυενδιαφέρει το multi από ότι λέει τουλάχιστον. 40 λεπτά εξηγεί τους λόγους του και άμα κάτσεις να τον ακούσεις βγάζει νόημα, δεν είναι ότι κράζει για να κράζει, και για τα microtransaction το PR talk και το split screen συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
dimyok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χμμ ότι τα φιλικά bots/spartans στο sp campaign κολλανε στις εντολές , κουτουλανε και γενικά σε κάνουν να λες τι στον π@τσο κάνουν ενω αλλου τους δείχνεις να πανε δεν το έχω δει πουθενά να το λέτε ακόμα .Αντιθέτως η enemy AI θερίζει και πάντα σου κάνει flanking .
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ειναι καινουργιο πλεον,χαλια για αγορα αλλα γαματο για ενοικιαση.Πραγματικα βαζετε γριφους ρε γαμωτο.Το παιχνιδι (order) το αποκαλω σκουπιδι για το gameplay του το οποιο στην καλυτερη ειναι για να βαλεις τα παιδια να παιξουν μεχρι να τα παρει ο υπνος.Ενα παιχνιδι κρινεται πρωτα απο το gameplay και μετα απο ολα τα αλλα.Αν ηταν ενα γαματο shootερακι με μικρη διαρκεια τοτε να το συζητησω αλλα αυτες τις 5 ωρες που διαρκουσε θα τις ευχαριστιομουν τουλαχιστον.Τελος παντων επειδη βγηκαμε offtopic το αφηνουμε ειτε για αλλη φορα ειτε για αλλο νημα. ΟΚ Μερικοί δυστυχώς δεν καταλαβαίνετε απο καλούς τρόπους δυστυχώς Συζήτηση με επιχειρηματολογία σε forum, όνειρο θερινής νυκτός + 10 πόντους για την ειρωνεία Ευχαριστώ
gkalas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μισο λεπτο να συσκεφτω με σοφούς για να καταλάβω τι θα πει γαματο για ενοικίαση αλλά μαλακιτσα για αγορά.Δίνουμε 9/10 αν το νοικιασετε και 5/10 αν το αγορασετε. Δεν επιτιθομαι σε σένα,απλα επειδή έχω δει να το γράφουν και άλλοι αυτό προφανώς είμαι εγώ που δε καταλαβαίνω πως μεταμορφώνεται το παιχνιδι με την ενοικίαση και την αγορά.
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Για μενα παιχνιδια που παιρνουν σχεδον απο ολους 7-7.5 και κατω ειναι η εννοια του ενοικιαση πρωτα να δουμε αν προσωπικα μας αρεσει και αγορα σε καποιο price drop. Αυτο βλεπω να λεει και στο τελος ο Angryjoe πιο πολυ στο τελος. Εμενα με ενδιεφερε να διαβασω περισσοτερο για το campaign γιατι ουτως ή αλλως για το Multiplayer ημουν σιγουρος οτι θα ειναι στην χειροτερη καλο μιας και προοριζεται και για competitive το παιχνιδι αρα θα πεσει βαση. Απλα ξενερωσα τρελα με αυτα που κανανε στο Campaign. Κυριως στο Splitscreen και την διαρκεια του παιχνιδιου(προφανως και το ζουμι ειναι στην Legendary δυσκολια αλλα και παλι)νιωθω οτι κοψανε παρα πολλα απο το campaign για χαρη του multiplayer. Για τα Microtransactions δεν εχω θεμα αν και δεν μου αρεσει καθολου το σκεπτικο της MS που κρυβεται απο πισω,γιατι κατι τετοια πηγαινε να περασει και πριν βγει το Xbox περι Drm και used παιχνιδιων. Και εγω παντως διαφωνω με το 6στα 10 και θα ελεγα καλυτερα 7-7.5 στα 10 να ηταν πιο δικαιη βαθμολογια οπως και αναφερει στο τελος που λεει 6/10 τωρα 7/10 στο μελλον με τα dlc maps. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν ισχυουν τα 9ρια που πεσανε βροχη απο καποια μεγαλα site αλλα και παλι το παιχνιδι παραμενει προσθηκη για την συλλογη ολων των κατοχων XboxOne.
bedazzled Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καμια σχεση με την μουφα του Killzone στο Ps1 πχ που πεφτανε τρελα τα frames. Το PS2 ήταν πιο αδύναμο από το XBOX OG, οπότε είναι λογικό.
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το PS2 ήταν πιο αδύναμο από το XBOX OG, οπότε είναι λογικό. Δεκτο μεν,απαραδεκτο δε ομως που το βαλανε αν ειναι να εχεις τετοια εμπειρια.
gkalas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Για μενα παιχνιδια που παιρνουν σχεδον απο ολους 7-7.5 και κατω ειναι η εννοια του ενοικιαση πρωτα να δουμε αν προσωπικα μας αρεσει και αγορα σε καποιο price drop. Αυτο βλεπω να λεει και στο τελος ο Angryjoe πιο πολυ στο τελος. Εμενα με ενδιεφερε να διαβασω περισσοτερο για το campaign γιατι ουτως ή αλλως για το Multiplayer ημουν σιγουρος οτι θα ειναι στην χειροτερη καλο μιας και προοριζεται και για competitive το παιχνιδι αρα θα πεσει βαση. Απλα ξενερωσα τρελα με αυτα που κανανε στο Campaign. Κυριως στο Splitscreen και την διαρκεια του παιχνιδιου(προφανως και το ζουμι ειναι στην Legendary δυσκολια αλλα και παλι)νιωθω οτι κοψανε παρα πολλα απο το campaign για χαρη του multiplayer. Για τα Microtransactions δεν εχω θεμα αν και δεν μου αρεσει καθολου το σκεπτικο της MS που κρυβεται απο πισω,γιατι κατι τετοια πηγαινε να περασει και πριν βγει το Xbox περι Drm και used παιχνιδιων. Και εγω παντως διαφωνω με το 6στα 10 και θα ελεγα καλυτερα 7-7.5 στα 10 να ηταν πιο δικαιη βαθμολογια οπως και αναφερει στο τελος που λεει 6/10 τωρα 7/10 στο μελλον με τα dlc maps. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν ισχυουν τα 9ρια που πεσανε βροχη απο καποια μεγαλα site αλλα και παλι το παιχνιδι παραμενει προσθηκη για την συλλογη ολων των κατοχων XboxOne. Όπως ο Angry Joe δήλωσε οτι δε τον νοιάζει το multi και του έβαλε 6 έτσι μπορούν να πούνε και οι άλλοι οτι του βαλανε 9 για το multi και δε τους νοιάζει το campaign.Ο αγαπητός angry θα πρεπει να μαθει οτι ένας τιτλος βαθμολογείται για αυτά που προσφέρει συνολικά και όχι οτι του καυλωσει του reviewer. 1
vag.patrick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 γενικα εγω τον AJ δεν τον γουσταρω, το χω ξανα πει... στα halo δεν ημουυν και τοσο κοντα ,το 5 το τιμησα και μπορω να πω οτι δεν ειναι τουυ 6 σιγουρα, αλλα δε θα σκασω κιολας για το πιθηκι και για το καθε reviewer Που βαζει ενα βαθμο απλα.Γενικα ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση ακομα και σε αυυτους.Δηλαδη , ενω θελουν να ναι αληθινοι βλ. AJ συγχρονως κολλανε εντελως στο δικο τους πιστευω χωρις να αναλογιστουν αν ειναι σωστο η λαθος (θα μου πεις το review βασιζεται στην γνωμη τους...). Γενικα πλεον βασιζομαστε και επηρεαζομαστε πολυ απο τα review τον pro reviewers κλπ κλπ χωρις λογο. τα λεμε συνεχεια, αυτη η βιομηχανια εχει χρημα και φυσικα αυτο ελεγχει τα παντα. Ενα πραγμα που δε καταλαβαινω ειναι , ολοι σχολιαζουν τα Microtransactions , δηλαδη σοβαρα τωρα αν οντως μας χαλουσαν ολους , θα υπηρχαν ακομα στα παιχνιδια??Το gaming ειναι μοδα, ακομα πιο μεγαλη μοδα ειναι το Pc Gaming -Σε μικρους και μεγαλους. Μας δινουν περιεχομενο -Ας ειναι επαναλαμβανομενο - Μας χαλαει , μας δινουν μικρη διαρκεια -Φυσικα μας χαλαει... Να φερω ενα φρεσκο παραδειγμα για μενα, Το mad max , τι κραξιμο εφαγε...Για μενα ηταν του 7-8 , το λιωσα το παιχνιδι (Γιατι ηξερα τι θα παρω) .Πηρα ενα sandbox παιχνιδι με ενα στορυ Post apocalyptic θεμα το οποιο αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι και στα βιβλια, διαδραματιζεται σε μια συνεχη μαμημενη ερημο.....Οταν ολος ο διας μαμηθηκε πανω στον πλανητη γη, ολοι περιμεναν αυτοι που επεζησαν να ναι και πολυασχολοι.Γενικα εχουμε θεματα στο gaming..Περνουμε ενα παιχνιδι του 9-10 ας πουμε και ψαχνουμε να βρουμε bugs και glitches να το κραξουμε και παει λεγοντας....Εν τελει για να μην πολυλογω παραπανω και να με παω και ον τοπικ , το παιχνιδι ειναι του 8 για εμενα για την συνολικη εμπειρια.Α, και ο AJ ειναι πιθηκος...
Ren_of_Heavens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Χμμ ότι τα φιλικά bots/spartans στο sp campaign κολλανε στις εντολές , κουτουλανε και γενικά σε κάνουν να λες τι στον π@τσο κάνουν ενω αλλου τους δείχνεις να πανε δεν το έχω δει πουθενά να το λέτε ακόμα .Αντιθέτως η enemy AI θερίζει και πάντα σου κάνει flanking . Εδώ δεν έχεις άδικο. Σκέψου όμως ότι αυτές οι παρατυπίες γίνονται γιατί το A.I. γενικά είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο δύσκολα φτιάχνει σωστά ένας developer και επιπλέον το κάνουνε επίτηδες χαζό για να μην είναι βατός ο τίτλος. Από την μεριά μου το προτιμώ έτσι και σκοπεύω να το παίξω solo Legendary με Iron skull ,το οποίο απενεργοποιεί τα revives. Με εκνεύριζε αφάνταστα όταν στο Halo 3 ή στο Reach έμπαινε μπροστά ο Arbiter ή οι υπόλοιποι Spartans και μου τρώγανε τα kills. Θέλω να κάνω όλη την δουλειά εγώ. Άσε τα NPC απλά για να αποσπούν την προσοχή του εχθρού. Ασυγχώρητο λάθος που δεν βάλανε campaign scoring στο Halo 5. Τι κατάντια είναι αυτή με την 343 να μην έχει τέτοιες προσθήκες στα ονομαστικά παιχνίδια της.
Nautilus13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ενδεχομενως το trailer του Halo 5 που ειχε βγει πριν 2.5 χρονια να ειναι ''spoiler'' για το 6? https://www.youtube.com/watch?v=blW40AVWXrE Δεν εχω παιξει ακομα το παιχνιδι αλλα νομιζω στο τελος του campaing το κρανος του Chief ηταν σπασμενο στην ακρη.... Any ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα