Προς το περιεχόμενο

Halo 5: Guardians [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είσαι εκτός θέματος, σηκώνει σχολιασμό. Εσείς οι "διαφορετικοί" που θέλετε κάτι παραπάνω, συμβιβαζεστε με λιγότερα (720p).

Είναι κάπως παρανοικο.

Το παιχνιδι ουτως ή αλλως θα παρθει για το Multiplayer του και εκει ναι παιζει ρολο τα 60ρια αν τα κραταει καλα. Να τις βρασω και εγω τις 1080p αναλυσεις αν δεν εχει εστω ενα 45ρι stable fps τουλαχιστον μονο και μονο για να εχεις το Wow αισθημα αλα TheOrder το οποιο ομως την ιδια μερα που το ενοικιαζεις,την ιδια μερα το επιστρεφεις πισω κατι που με τα Fps για αυτους που τα παιρνουν περισσοτερο για το Multiplayer Θα τους βγαλουν μηνες.

Παντως Gkalas για το παραπανω που εγραψες,εγω Halo 2 και Halo 3 οταν πρωτοβγηκαν(που εφυγε τοτε το γεναιο 60ευρω)σε Splittscreen τα πρωτοεπαιξα/τερματισα αρα τωρα γνωριζεις ενα ατομο :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το τσουβάλιασμα όμως... προφανώς και δεν είναι όλοι οι PCάδες ίδιοι (άλλοι θα τουμπανιάσουν τα γραφικά εις βάρος του framerate και άλλοι το αντίθετο). Το ίδιο και για τους κονσολάδες. Καθένας δίνει προτεραιότητα σε διαφορετικά πράγματα.

Πάντως αυτά που έγραψε ο Spartan περί προγραμματισμού/σχεδιασμού σε PC & κονσόλες στο ντούκου πέρασαν βλέπω. Δεν είναι για σοβαρές/τεχνικές συζητήσεις το insomnia τελικά. Για κανά flame/popcorn και πολύ είναι.

Bonus links (μην πάει χαμένο το popcorn) για όσους το παίζουν gameplay hipsters (θα την καθιερώσω αυτή την λεξούλα τελικά :D) και ότι δήθεν δεν τους νοιάζουν τα specs/flops κλπ:

http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-1-of-4/
http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-2-of-4/
http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-3-of-4/
http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-4-of-4/

Τότε όμως ήταν καλά, γιατί είχε το πάνω χέρι η Αγία MS και όχι η κακιά Sony... :P

Θα καραγουστάρω άσχημα να είναι πιο ισχυρό το XB2 από το PS5, μόνο και μόνο για να ξεγυμνωθεί η υποκρισία μερικών. Περιμένετε μέχρι το 2018-2020 να δείτε επικές κωλοτούμπες.

Παντως Gkalas για το παραπανω που εγραψες,εγω Halo 2 και Halo 3 οταν πρωτοβγηκαν(που εφυγε τοτε το γεναιο 60ευρω)σε Splittscreen τα πρωτοεπαιξα/τερματισα αρα τωρα γνωριζεις ενα ατομο :D :D

Για μένα κακώς έχει ψιλοεξαφανιστεί το splitscreen. Δεν γίνεται η πιο αδύναμη κονσόλα της αγοράς να το έχει (βλ. Mario Kart 8), έστω και με συμβιβασμούς (30fps) και να μην μπορούν να το καταφέρουν τα δυνατότερα PS4/Xbone. Αυτό για να καταλάβετε μερικοί είναι σχεδιαστική επιλογή και όχι θέμα «αδύναμου» hardware. Μην αναφέρω το αρχαίο N64 και το GoldenEye 007.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο και η Ninty τελευταία πάει να το εξαφανίσει κι αυτή (βλ. Splatoon)...

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αναγνωρίζω την σημασία του. Θα γούσταρα π.χ. το Uncharted 4 να έχει splitscreen στο MP (όχι SP), κι ας έχει όσους συμβιβασμούς χρειάζονται. Στο Uncharted 3 ήταν καλή φάση το dual.

Πρώτα από όλα βοηθάει να αυξηθεί το player pool και δεύτερον υπάρχουν πιτσιρικάδες χωρίς πολλά φράγκα, αγοράζουν όλοι μαζί ρεφενέ μια κονσόλα και θα τους βόλευε πολύ απλά να αγοράσουν εξτρά χειριστήρια. Δεν νομίζω να χάλαγε την Sony να πουλήσει παραπάνω DS4. 400άρια δεν δίνει εύκολα κάποιος, ενώ 60άρια ναι.

Δημοσ.

Ναι αμε δίνουμε βάση στο gameplay οπότε καλά είναι και τα 720p στα 60...

Μετάφραση. Είμαι τόσο fanboy που η καλή μου εταιρεία μου είπε ότι αυτό είναι το ιδανικό για ένα παιχνίδι . Και εγώ θα το υποστηρίζω και θα είμαι και χαρούμενος για αυτό.

Δεν έχει σημασία που ο τεχνικός τομέαα δεν λέει πολλά, δεν έχει σημασία που το campaign είναι μικρό και αδιάφορο. Σημασία έχει μόνο ότι μου πει η καλή εταιρεία.

Δημοσ.

Το split screen ήταν πολύ καλή φάση στα Halo και οποιος δεν έχει κάψει ώρες σε local multi split screen Halo έχει χάσει. Από τους λόγους που έχω το Halo στα top fps γενικά (κονσόλες ή PC) ήταν και το local co-op/multi. Εγώ ότι κριτική κάνω πάνω στο 5 είναι από μεριά fan, το μεγαλύτερο θέμα που έχω φυσικά είναι ο Locke(σαν χαρακτήρας όσο άδειος όσο και ένας άσπρος τείχος) αλλα αυτή είναι άλλη ιστορία...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το τσουβάλιασμα όμως... προφανώς και δεν είναι όλοι οι PCάδες ίδιοι (άλλοι θα τουμπανιάσουν τα γραφικά εις βάρος του framerate και άλλοι το αντίθετο). Το ίδιο και για τους κονσολάδες. Καθένας δίνει προτεραιότητα σε διαφορετικά πράγματα.

Πάντως αυτά που έγραψε ο Spartan περί προγραμματισμού/σχεδιασμού σε PC & κονσόλες στο ντούκου πέρασαν βλέπω. Δεν είναι για σοβαρές/τεχνικές συζητήσεις το insomnia τελικά. Για κανά flame/popcorn και πολύ είναι.

Bonus links (μην πάει χαμένο το popcorn) για όσους το παίζουν gameplay hipsters (θα την καθιερώσω αυτή την λεξούλα τελικά :D) και ότι δήθεν δεν τους νοιάζουν τα specs/flops κλπ:

http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-1-of-4/

http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-2-of-4/

http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-3-of-4/

http://majornelson.com/2005/05/20/xbox-360-vs-ps3-part-4-of-4/

Τότε όμως ήταν καλά, γιατί είχε το πάνω χέρι η Αγία MS και όχι η κακιά Sony... :P

Θα καραγουστάρω άσχημα να είναι πιο ισχυρό το XB2 από το PS5, μόνο και μόνο για να ξεγυμνωθεί η υποκρισία μερικών. Περιμένετε μέχρι το 2018-2020 να δείτε επικές κωλοτούμπες.

Για μένα κακώς έχει ψιλοεξαφανιστεί το splitscreen. Δεν γίνεται η πιο αδύναμη κονσόλα της αγοράς να το έχει (βλ. Mario Kart 8), έστω και με συμβιβασμούς (30fps) και να μην μπορούν να το καταφέρουν τα δυνατότερα PS4/Xbone. Αυτό για να καταλάβετε μερικοί είναι σχεδιαστική επιλογή και όχι θέμα «αδύναμου» hardware. Μην αναφέρω το αρχαίο N64 και το GoldenEye 007.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο και η Ninty τελευταία πάει να το εξαφανίσει κι αυτή (βλ. Splatoon)...

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αναγνωρίζω την σημασία του. Θα γούσταρα π.χ. το Uncharted 4 να έχει splitscreen στο MP (όχι SP), κι ας έχει όσους συμβιβασμούς χρειάζονται. Στο Uncharted 3 ήταν καλή φάση το dual.

Πρώτα από όλα βοηθάει να αυξηθεί το player pool και δεύτερον υπάρχουν πιτσιρικάδες χωρίς πολλά φράγκα, αγοράζουν όλοι μαζί ρεφενέ μια κονσόλα και θα τους βόλευε πολύ απλά να αγοράσουν εξτρά χειριστήρια. Δεν νομίζω να χάλαγε την Sony να πουλήσει παραπάνω DS4. 400άρια δεν δίνει εύκολα κάποιος, ενώ 60άρια ναι.

Δεν ειναι για σοβαρες συζητησεις το Insomnia???Ε τοτε πηγαινε στα ξενα site τυπου Ign,Gamespot,Destructoid που εκει το μονο που βλεπεις ειναι ειρωνιες και κραξιμο και τιποτα αλλο αλλα σε χιλιαδες σχολια οχι οπως εδω.

Οσο για το Splitscreen θυμαμαι το ελεγα σε αναλογο παιχνιδι το Killzone 1 που το ειχα παιξει SPlitscreen πισω στις εποχες Ps2.Πολυ κακως κανανε που ειχε αυτη την επιλογη αφου το παιχνιδι εριχνε frames για την πλακα. Μονο το TImesplitters για μενα δικαιολογει 10000% το Splitscreen,αντε και το Borderlands που βοηθαει σε αυτο και το στυλακι παιχνιδιου τους.

Αλλωστε στην πραξη ειπαμε οποιος εχει XboxOne το Halo 5 ειναι 99% σιγουρη αγορα εκτως και αν

1)Προτιμας τα αλλα fps πχ Call,Battlefield,Titanfall,Battlefront κλπ

2)Δεν σου αρεσει το Multiplayer

3)Δεν σου αρεσουν καθολου τετοια παιχνιδια.

Δημοσ.

Ειρωνείες και κράξιμο βλέπω κι εδώ μέσα όμως... και προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοια sites, αλλά σε κανά NeoGAF και Beyond3D.

Το ότι έχουν 1000άδες σχόλια γιατί το αναφέρεις; Η Αμερική έχει 300 εκατομμύρια και η Ελλάδα 10... φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς.

Ξαναλέω, δες τον Spartan πόσο δομημένο λόγο και επιχειρήματα έχει το παλικάρι και κανείς δεν βρέθηκε να του απαντήσει σοβαρά... απλά να κράζουμε την Sony και να γίνεται πανηγύρι. Δεν είδα όμως κανέναν να κράζει τον Major Nelson στην περασμένη γενιά.

Τα fps πέφτουν μόνο όταν είσαι σε splitscreen mode, όχι όταν παίζεις μόνος σου.

Δημοσ.

Μετάφραση. Είμαι τόσο fanboy που η καλή μου εταιρεία μου είπε ότι αυτό είναι το ιδανικό για ένα παιχνίδι . Και εγώ θα το υποστηρίζω και θα είμαι και χαρούμενος για αυτό.

Δεν έχει σημασία που ο τεχνικός τομέαα δεν λέει πολλά, δεν έχει σημασία που το campaign είναι μικρό και αδιάφορο. Σημασία έχει μόνο ότι μου πει η καλή εταιρεία.

Έχω ps4, wii u,xbox one και καλό gaming pc.Προφανώς κοιταζοσουν στον καθρέφτη όταν μιλαγες για fanboys. Τραβα σε κάνα sony forum να βρεις ανταποκριση.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλέ μου άνθρωπε, που κολλάει ποιες κονσόλες έχεις; Τι σχέση έχει με το συγκεκριμένο παιχνίδι; Που ανέφερα εγώ άλλη κονσόλα;

Δημοσ.

Fanboy ξέρεις τι σημαίνει ή το ειδες και ειπες να το αναφέρεις;Χεσμενες τις έχω τις εταιρείες. Εγώ παίρνω κάθε κονσόλα που βγαίνει γιατί θέλω να λιωνω με τα παιχνίδια τους και θα τις κραξω είτε θα τις αποθεωσω χωρίς να έχω κάποιο οφελος.Όταν δε σου αρέσει κάποιου η άποψη εσύ τον βαφτιζεις fanboy μιας εταιρείας δηλαδή; Έχεις πει τόσα για το Halo αλλά δε μας ειπες αν το επαιξες.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, αγόρασες και επαιξες ένα παιχνίδι, πρωτου καν βγει ένα review. Αδιαφορεις για τον τεχνικό τομέα, αδιαφορεις για το campaign, για το multilayer πιθανό να είναι ίσως καλό (αλλά ακόμη δεν ξέρεις).

Έχεις δίκιο, δεν είσαι fanboy.

Δημοσ.

Αγόρασα ένα παιχνίδι πριν καν βγει review και αυτό με κάνει fanboy.Αδιαφορώ για τα γραφικά απο τη στιγμή που δόθηκε βάση στην ομαλότητα του gameplay και αυτό με κάνει fanboy.Αδιαφορώ για το campaign (πως το εκρινες ακριβώς αυτό); Πραγματικά μη ξεφτιλιζεσαι άλλο. Ξαναδιαβασε τι έχεις γράψει με ηρεμία και τραβα άναψε το πλειστεισο να παίξεις κάνα Order.

• Like 1
Δημοσ.

Fanboy ξέρεις τι σημαίνει ή το ειδες και ειπες να το αναφέρεις;Χεσμενες τις έχω τις εταιρείες. Εγώ παίρνω κάθε κονσόλα που βγαίνει γιατί θέλω να λιωνω με τα παιχνίδια τους και θα τις κραξω είτε θα τις αποθεωσω χωρίς να έχω κάποιο οφελος.Όταν δε σου αρέσει κάποιου η άποψη εσύ τον βαφτιζεις fanboy μιας εταιρείας δηλαδή; Έχεις πει τόσα για το Halo αλλά δε μας ειπες αν το επαιξες.

Κριμα που δεν σε ειχα γνωρισει in real life απο παλια ρε γμτ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...