garrett156 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 λοιπόν ανέβηκαν τα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι και είδα ότι δεν υπάρχει θέμα ακομα http://www.ign.com/articles/2014/11/11/we-played-the-halo-5-guardians-multiplayer-beta-and?watch= εν τω μεταξύ παίζει να είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες και αφορούν το multiplayer αντί για το story...σημεία των καιρών!!! 2
garrett156 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μια ωρα gameplay μαζεμενη.παλιοτερα μετραγαμε το χρονο για τα power weapons τωρα μας τον λεει ο announcer,δεν μ αρεσε αυτο αλλα γενικα φαινετε τουμπανο το παιχνιδι! 1
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 εντάξει...μετά το Killzone, Titanfall ή Destiny, το HALO 5 φαίνεται 20 χρόνια μπροστά όμορφες σχεδιαστικά πίστες, smooth κίνηση και pure skill πολύ καλή και οι προσθήκη εντολών - οδηγιών που δίνουν οι παίκτες μεταξύ τους μόνοι τους..πχ "they took the sniper rifle", "power weapons available" κτλ κτλ...ΕΚΘΕΜΑ 2
garrett156 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 επαιξες ultra?για λεγε λεπτομεριες
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το παιχνίδι φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στο old classic HALO και όχι στο στυλ reach με armor lock, jetpacks κτλ κτλ...πιο πολύ αισθάνθηκα ότι έπαιζα HALO 3 δλδ σαν ability είχε ένα jet thrust για αποφυγή ενώ πρόσθεσαν και κάτι σαν power melee που μπορείς να κοπανίσεις τον άλλον ενώ είσαι στον αέρα...δεν ξέρω αν βάλουν άλλα loadouts αργότερα στην ΒΕΤΑ ή αν ξεκλειδώσουν με levels για αρχή η ΒΕΤΑ έχει Team slayer 4 vs 4 σε 2 maps και σταδιακά θα μπαίνουν και άλλα modes/maps...τα power weapons εμφανίζονται με timer λίγο πριν γίνουν respawn όπου εκεί μαζεύονται και οι ομάδες για τον πανικό...προς το παρόν έχει sword στο ένα map και sniper στο άλλο το Battle Rifle το έχουν κάνει αρκετά καλό αλλά πρέπει να το μαζέψεις από την πίστα...το δε magnum πλέον μετράει και δεν είναι διακοσμητικό απόλαυση είναι τα assassinations...δεν ξέρω πόσα διαφορετικά έχω δει ήδη...παρατήρησα επιπλέον στα maps, υπάρχει μια ονομασία κάτω δεξιά του σημείου που βρίσκεσαι στο map για πιο εύκολη συνεννόηση...επίσης πρέπει να έχει φάει nerf το melee αφού πλέον θέλει κάποιο damage πριν ξαπλώσει ο άλλος με μια μπουνιά...προβλέπεται κάψιμο με το κανονικό release 1
garrett156 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το magnum ηταν δυνατο απο το reach και μετα...βασικα στο 3 το ειχαν αχρηστο εντελως.επισης οι ονομασιες κατω δεξια υπηρχαν και αυτες τελευταια απο οσο θυμαμαι...πες μου για το aim down the sights...απο οσο εχω καταλαβει πλεον πατας σκανδαλη για να σημαδεψεις και οχι το stick οπως παλια ετσι;
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ναι με σκανδάλη και πλέον έχει και ένα υποτυπώδες zoom και το AR αξιόλογα είναι και τα submachine guns...από όπλα αυτά έχει προς το παρόν (θα ήθελα να δω το shotgun) 1
garrett156 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το πόσο ζηλεύω δεν λέγετε...ειλικρινά
p3tran Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το halo 5 με το titanfall και το επερχομενο gears of war, απλα ειναι η αφροκρεμα των shooters. la creme de la creme που λεμε? ε αυτο ακριβως! εχω παιξει και την προηγουμενη βδομαδα H5b, ακομα προσπαθω να βρω λαθη στο (τρελο) ζυγισμα που εχουνε κανει. τι να πει κανεις? για τα νεα abilities που κανουν το halo πραγματικα φρεσκαδουρα? για την πληθωρα των οπλων, που το καθενα εχει το ρολο του? για το οτι με aim down sights και χωρις, το παιχνιδι ειναι ακριβως το ιδιο playable? νομιζω πως μαγοι των αριθμων εχουνε κανει το ζυγισμα, και αυτη ειναι η μεχρι τωρα αποψη μου. σε επιπεδο τακτικης, δεξιοτητας και ανταγωνισμου, νομιζω δεν υπαρχει κατι σε shooter που να ειναι ικανο προς συγκριση. οσο για το gameplay, θα ελεγα οτι <<αγγιζει την τελειοτητα>>, μοναδικο σημειο για μενα που θελει προσοχη ειναι ο τροπος που συνδεονται οι παιχτες. πρεπει να βαλουν να επιλεγουμε datacenters για τους dedis, οπως στο -ακομα αξεπεραστο σε τετοια θεματα- titanfall. χρονια πολλα σε ολους 5
Merdock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για όσους δε το πρόσεξαν έβαλαν νέες πίστες αυτή τη βδομάδα.Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.Είχα εμπιστοσύνη στην 343 αλλά μπορώ να πω ότι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μόνο η kill cam δε μου πολυαρέσει και ειδικά η μουσική που βάζει κατά τη διάρκειά της.
metallica 13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 κατα την αποψη μου το halo μαζι με το gears ειναι τα καλυτερα multiplayer παιχνιδια εκει εξω!εγω ακομα παιζω τo halo 4 στο 360 και ειναι υπεροχο..!απο οτι εχω δει το halo 5 πρεπει να τα σπαει και φαινεται πιο old school στο gameplay του..!καλο αυτο... 3
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ενα κλιπακι απο το τελευταιο game mode, το Strongholds, στην empire http://xboxclips.com/P3tRaN/e330fb2b-1c77-4a09-8949-de9a51f56550 3
HarryGrey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό και μακάρι να βγει τόσο καλό. Άλλωστε περιμένουμε πολλά από την 343 καθώς ανέβασε τον πήχη ψηλά με το Halo 4. Σε άλλα νέα, τι γίνεται παιδιά με το MCC; Διόρθωσαν τα bugs που είχε; Διάβασα ότι το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable. Βγήκαν τα δυο μεγάλα patch που λέγανε ότι θα βγάλουν;
garrett156 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 update με νεο mode στην beta https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/halo-5-guardians-multiplayer-beta-week-3-info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα