Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το Sar θα είναι πάλι μέχρι τον θεό...

αφού είναι το πρώτο της ms και οχι της νοκια (η οποία φημίζεται για τα ψηστίρια της). οπότε γιατί το λες αυτό?

Πάντως αν όντως έχει υψηλό σαρ, θα ξενερώσω πολύ γιατί σκέφτομαι να το πάρω...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τραβάει video χαμηλότερης ανάλυσης από ότι η οθόνη του.Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις από άλλες εταιρείες με 160€ πχ Xperia M2.. u.s.w....

Δημοσ.

Αν παιξει στα 150€-170€ στην Ελλαδα,θα σαρωσει.Προσωπικα αν και χρηστης αντροιντ στην τιμη αυτη θα το παρω για δευτερο κινητο,πιο πολυ για να δω πως" περπατουν" τα WP.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε η κοπελίτσα(^^^) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα κλαίω

Δημοσ.

στα android φθηνά κινητά (100-200ευρω) τόσο δύσκολο ειναι να βάλουν gorilla glass και ελάχιστη 5ΜΡ κάμερα; Η Microsoft πως το κάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Και τραβάει video χαμηλότερης ανάλυσης από ότι η οθόνη του.Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις από άλλες εταιρείες με 160€ πχ Xperia M2.. u.s.w....

Ναι και μετά από 1 μήνα χρήσης θα αρχίσει να lagαρει ασύστολα... Την ξέρουμε την ιστορία με τα low-mid end android κινητά. Είμαι θύμα αυτών και δεν την ξαναπατάω. 

Δημοσ.

Ναι και μετά από 1 μήνα χρήσης θα αρχίσει να lagαρει ασύστολα... Την ξέρουμε την ιστορία με τα low-mid end android κινητά. Είμαι θύμα αυτών και δεν την ξαναπατάω. 

Πόσα χρόνια έχεις να χρησιμοποιήσεις τα mid-low range μοντέλα της Sony/LG;;;

Δημοσ.

Ναι όπως όλα τα Android που φοράνε τον S400 και έχουν 1gb ram Π.Χ.moto g,lg g2 mini... u.s.w!

Δεν μπορούν οι χρήστες να τα δουλέψουν..

Δημοσ.

Γιατί με το ζόρι δηλαδή ντε και καλά να βάλει κάποιος 200€ για αντροιντ;

Αφού είναι φειλ το 95% των αντροιντ συσκευών από 250€ και κάτω. Την πάτησα πολλές φορές το ίδιο και μερικοί από πάνω και δε θέλουμε να σπαταλησουμε πάλι λεφτά. Και μην μου πείτε "πλέον είναι πολύ ελαφρύ και μπλα μπλα" Πλέον αντί να λαγκαρουν στον μήνα λαγκαρουν στο 3μηνο .

Πήρα το 620. Βγήκε θυριο και τώρα πάω για το 830. (100€ μου λείπουν ακόμα.. οποιος θέλει τσονταρει τίποτα :P )

• Like 6
Δημοσ.

Ως κάτοχος WP συσκευών και συγκεκριμένα του 920-1520 ποτέ δεν είχα θέμα για lag η έστω υποψία ...

Σίγουρα όλα τα WP στα θέμα lag ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τα αντίστοιχα Android....Αλλα για το Moto G σε όλες τις εκδόσεις του δεν μπορώ να πω ότι έχει lag...

Δημοσ.

δλδ μας λες ότι κινητά όπως το moto g έχουν lag?

Δεν πιάνω ένα ξεχωριστό μοντέλο. Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ούτε δύο κούκοι. Η τοποθέτηση αφορά το σύνολο. Το 80-85% των κινητών κάτω απο 200 ευρώ έχουν τις ψιλοκαθυστερήσεις τους. Οσο πιο επώνυμο τόσο περισσότερο bloatware. Κάτω απο τα 150 ευρώ είναι πολύ πιο αισθητό και στα android των 100 περίπου ευρώ είναι ανυπόφορο. Μιλάω για τιμές απο Ελλάδα, επειδη με 200 ευρώ παίρνει κάποιος απο Κινα κινητό χωρίς lag. Αλλά πόσοι θα μπουνε στην διαδικασία παραγγελίας απο Κίνα;

To moto g είναι μια ξεχωριστή περίπτωση (που έχω κουραστεί να την ακούω σαν παράδειγμα ότι δεν lagarei). Εντάξει δεν λαγκάρει. Αφου είναι vanilla android και bloatware free, πως να λαγκάρει; Αλλά δεν νομίζω ότι όλος ο κόσμος έχει πάρει moto g ή Nexus. Μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία και τον κανόνα. Οχι για την εξαίρεση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...