Προς το περιεχόμενο

sony t2 η z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω κοτσοβολο για να το πάρω με δώσεις και ελληνικό και όχι παραλληλης εισαγωγής από το Σκρουτζ. Γιαυτο δεν έχω επιλογές πολλές έχετε δει κάποιο άλλο στο κοτσοβολο μεγάλο μέχρι 400 ε

Για τις δοσεις οκ αλλα η παραλληλη εισαγωγη που λες δεν παιζει κανενα ρολο. Ισα ισα που ειναι καλυτερα η συσκευη να ειναι ευρωπαικη μιας και θα παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις. Σχεδον κανενας δεν τα σκαει χωρις λογο σε μεγαλοεταιριες πλεον

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για τις δοσεις οκ αλλα η παραλληλη εισαγωγη που λες δεν παιζει κανενα ρολο. Ισα ισα που ειναι καλυτερα η συσκευη να ειναι ευρωπαικη μιας και θα παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις. Σχεδον κανενας δεν τα σκαει χωρις λογο σε μεγαλοεταιριες πλεον

παράλληλη εισαγωγή σημαίνει προϊόντα δευτέρας διαλογής σε χώρες ανατολικής ΕΥΡΩΠΗΣ κυρίως, με χαμηλότερο κόστος, οπου προμηθεύονται απο κει κάποια καταστήματα μας .αυτό ειναι παράλληλη εισαγωγή, googlare το να δεις, και μην σου πω εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο τηλ που το παρουσίαζε ευρωπαϊκό και απο την samsung με το emei του μου είπαν ειναι απο ινδια .γιαυτό προτιμώ ελληνικό και συν οτι εχω καει απο σκρουτζομαγαζο 3 φορές ,

τελικα πήγα ξανα απο κοντ και τα ξανά ειδα το t2 ειναι οντος άθλιο, το z1 ηταν καλύτερο, αλλα το z2 πολυ καλύτερο, αλλα 560 σχεδόν, αλλα και το lg g3 καλο αν και σαν συσκευή ποιο στιβαρή ηταν το z1 ,z2  τωρα η διάφορα χρημάτων μεγάλη  και μάλλον με βλέπω για z1 η έχετε κατι αλλο να προτείνετε απο το συγκεκριμένο κατάστημα με 5αρα και ανω οθόνη και ως 400ε ,

Δημοσ.

γενικά δε το συζητάμε ότι αξίζει το Ζ2

το Ζ1 είναι σίγουρα πολύ καλό τηλέφωνο, εγώ το έχω ευχαριστηθεί αρκετά, αλλά όχι πλέον σε αυτή τη τιμή 

επίσης ΠΑΡΕ dock για ασύρματη φόρτιση στα 25€ κωλομετράει

Ως κάτοχος Ζ1 συμφωνώ απόλυτα (δεν είχε βγει το Ζ2 όταν πήρα το Ζ1). Για κανένα λόγο μην πας για το Τ2.

@qsis Έχεις πρόχειρο λινκ για το dock;

Δημοσ.

παράλληλη εισαγωγή σημαίνει προϊόντα δευτέρας διαλογής σε χώρες ανατολικής ΕΥΡΩΠΗΣ κυρίως, με χαμηλότερο κόστος, οπου προμηθεύονται απο κει κάποια καταστήματα μας .αυτό ειναι παράλληλη εισαγωγή, googlare το να δεις, και μην σου πω εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο τηλ που το παρουσίαζε ευρωπαϊκό και απο την samsung με το emei του μου είπαν ειναι απο ινδια .γιαυτό προτιμώ ελληνικό και συν οτι εχω καει απο σκρουτζομαγαζο 3 φορές ,

τελικα πήγα ξανα απο κοντ και τα ξανά ειδα το t2 ειναι οντος άθλιο, το z1 ηταν καλύτερο, αλλα το z2 πολυ καλύτερο, αλλα 560 σχεδόν, αλλα και το lg g3 καλο αν και σαν συσκευή ποιο στιβαρή ηταν το z1 ,z2 τωρα η διάφορα χρημάτων μεγάλη και μάλλον με βλέπω για z1 η έχετε κατι αλλο να προτείνετε απο το συγκεκριμένο κατάστημα με 5αρα και ανω οθόνη και ως 400ε ,

1.Κανένα απτά μεγάλα και σοβαρά καταστήματα του skroutz δεν θα σου πουλήσει κινητό από Ινδία

2.τα περισσότερα κινητά γενικά είναι από Γερμανία αλλά και από Ανατολική Ευρώπη να είναι (από χώρα της ΕΕ πάντα)δεν υπάρχει ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΦΟΡΆ (άμα θες επικοινώνησε με την Sony Hellas η την Samsung Hellas να στο επιβεβαιώσουν) και ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα δικαίωμά σου να ψωνίσεις από που θες, αλλά μην παραπληροφορείς.

Δημοσ.

1.Κανένα απτά μεγάλα και σοβαρά καταστήματα του skroutz δεν θα σου πουλήσει κινητό από Ινδία

2.τα περισσότερα κινητά γενικά είναι από Γερμανία αλλά και από Ανατολική Ευρώπη να είναι (από χώρα της ΕΕ πάντα)δεν υπάρχει ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΦΟΡΆ (άμα θες επικοινώνησε με την Sony Hellas η την Samsung Hellas να στο επιβεβαιώσουν) και ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα δικαίωμά σου να ψωνίσεις από που θες, αλλά μην παραπληροφορείς.

www.kathimerini.gr/485762/article/oikonomia/epixeirhseis/f8hnotera-proionta-xamhloterh-poiothta-me-parallhles-eisagwges

αυτο ειναι παραπληροφόρηση? φιλε μου αν ναι παω πάσο αλλα δεν ειπα για την εγγύηση αλλα τα προβλήματα που βγαλαν σαφώς ειναι να μην σου τυχη είτε ελληνικό είτε ευρωπαϊκό αλλα η παράλληλη εισαγωγή αυτη ειναι το θέλουμε δεν το θέλουμε γιαυτο τα πουλάνε και τοσο φθηνά εκτος και αν μου διαφεύγει κατι

Δημοσ.

Ως κάτοχος Ζ1 συμφωνώ απόλυτα (δεν είχε βγει το Ζ2 όταν πήρα το Ζ1). Για κανένα λόγο μην πας για το Τ2.

@qsis Έχεις πρόχειρο λινκ για το dock;

το dock του Ζ1 έχει ψιλοεξαφανιστεί και κάνει 35€ αν το βρεις

εγώ έχω πάρει του Ζ2 (το DK36) που δουλεύει άψογα στο δικό μας και κάνει 25€

είναι αυτό

υπάρχουν και διάφορα μη αυθεντικά αν ψάξεις σε ebay ή amazon , αλλά εγώ βαριόμουν 

ορίστε και φωτο σε "δράση" 

20141112_001141_zpsetbbzqq3.jpg

αυτο ειναι παραπληροφόρηση? φιλε μου αν ναι παω πάσο αλλα δεν ειπα για την εγγύηση αλλα τα προβλήματα που βγαλαν σαφώς ειναι να μην σου τυχη είτε ελληνικό είτε ευρωπαϊκό αλλα η παράλληλη εισαγωγή αυτη ειναι το θέλουμε δεν το θέλουμε γιαυτο τα πουλάνε και τοσο φθηνά εκτος και αν μου διαφεύγει κατι

πήγαινε στο κώτσο φίλε να βάλεις "άτοκες" δόσεις σε υψηλότερη τιμή :lol:

ακόμα και αν παίζουν κινητά β' διαλογής, το γερμανικού παρόχου branded  δικό μου που προοριζόταν για κάποιον γερμαναρά θα είναι σίγουρα πιο ποιοτικό από αυτό που θα προορίζεται για τον έλληνα

ΥΓ μπράβο πάντως που επί 2014 υπάρχει (νέος) κόσμος που περιμένει να ενημερωθεί από εφημερίδες (που ποτέ δεν έχουν εξυπηρετήσει μεγαλοσυμφέροντα :lol: ), ειδικά σε θέματα τεχνολογίας που η γνώση  υπάρχει άπλετη στο internet

τσάμπα ασχολούμαστε..

ΥΓ2 επίσης διάβασε και λίγο πιο προσεκτικά το άρθρο και πες μου τι σχέση έχουν τα προϊοντα ευρείας κατανάλωσης ενός σούπερ μάρκετ, με ένα κινητό που τα χαρακτηριστικά του είναι δεδομένα,τουλάχιστον σε επίπεδο ηπείρου.. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αν καηκες απο σκρουτζομαγαζο ειναι προφανως δικο σου λαθος αν πηγες και αγορασες απο καταστημα στην τσαλαπετινιτσα που εχει κλεισει κιολας τη στιγμη που μιλαμε. Ολα τα υπολοιπα χιλιαδες ατομα που αγορασαν και δεν ειχαν προβλημα χαιρονται το 100αρι και βαλε που γλυτωσαν

• Like 1
Δημοσ.

Απο μαγαζι καλο θεωριτικα του σκρουτζ καηκα φιλε μου αλλα τελος παντον ο βασικος λογος ειναι η δωσεις ειπα και πρην ειναι να μην σου τυχη και κινεζικο μπορει να παρεις και να βγει αστερι . Τωρα για το παραπανω φιλε μου εγω μηλησα για την παραλληλη εισαγωγη που το ιδιο λεει και αλλου οπως και μαγαζι γνωστου μου με κινητα αυτο μου εχει πει . Δεν θα βαλω το χερι μου και στη φωτια γιαυτα αλλα ουτε θα τσακοθω μαζι σου η θα σου μηλησω λιγο επιθετικα οπως εσυ η τουλαχιστων ετσι καταλαβα εγω . Τελος παντων το αν θα πληρωσω ατοκα μεγαλο ποσω αυτο αστο σε εμενα αυτο που θελω πραγματικα να μαθω ειναι αν αξηζει.να παρω το z2 με αυτα τα λεφτα η να παρω το z1 φιλακα παντα χωρης παρεξηγησης χωρης να.θελω να προσβαλω κανεναν απο τα μηνυμα τα μου και σεβαστη η καθε αποψη του καθενος

Η διαφωρα της οθονης lcd με tft ? Καποιοι που ειναι κατοχοι να μου πουν και ειναι πραγματικα αδιαβροχο καθ ανθεκτικο στην σκονη οπως λεει η sony για πεστε μου z1 η z2 τα εχει και κοντα 200 e

Η διαφωρα της οθονης lcd με tft ? Καποιοι που ειναι κατοχοι να μου πουν και ειναι πραγματικα αδιαβροχο καθ ανθεκτικο στην σκονη οπως λεει η sony για πεστε μου z1 η z2 τα εχει και κοντα 200 e

Δημοσ.

είναι πραγματικά αδιάβροχο

IMG_20140922_172000_zps7scjili4.jpg

το Ζ2 είναι και σε άλλα σημεία καλύτερο όχι μόνο στην οθόνη,

όσο για την οθόνη, οι ips έχουν σαφώς καλύτερες γωνίες θέασης και χρώματα

του Ζ1 είναι αξιοπρεπής και έχει σωστά χρώματα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές που έχουν υπερτονισμένα-ψεύτικα χρώματα, αλλά καλή οθόνη δε τη λες 

ΥΓ δε θέλω να τσακωθώ με κανένα, σόρρυ για το ύφος μου. ο καθένας κάνει ο,τι θέλει τα χρήματά του, αλλά ας μην γράφονται και υπερβολές 

Δημοσ.

Οκ αδερφε αρα το z2 λες καλυτερα και ας δωσω και 200 παραπανω? Αυτο θελω να δω αν το αξηζει να τα δοσω η μπορει να αρκεστη κανενας στο z1

Δημοσ.

Πήγαινε στο σκρουτζ. Και καμένος να βγεις, σου περισσεύουν λεφτά να πάρεις δεύτερο. Τα τηλέφωνα συνήθως είναι γαλλικής η γερμανικής εισαγωγής, ένα τηλέφωνο στον πωλητή θα σου λύσει την οποία αμφιβολία.

Στο φινάλε ψάξε βρες σκρουτζομαγαζο που δέχεται πιστωτική κάρτα, αν γίνει μλκια, παίρνεις τράπεζα και αμφισβητείς την συναλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αδερφε αρα το z2 λες καλυτερα και ας δωσω και 200 παραπανω? Αυτο θελω να δω αν το αξηζει να τα δοσω η μπορει να αρκεστη κανενας στο z1

για 200€ παραπάνω όχι δεν αξίζει , για 50-60 παραπάνω που είναι η διαφορά σε παραεισαγωγές με τα 1000 

εγώ αυτό έχω στο νου μου ότι το Ζ2 κάνει 350-360, όχι 550.. 

Στο φινάλε ψάξε βρες σκρουτζομαγαζο που δέχεται πιστωτική κάρτα, αν γίνει μλκια, παίρνεις τράπεζα και αμφισβητείς την συναλλαγή.

καλά να αμφισβητήσει τη συναλλαγή πάει πολύ, αλλά μπορεί να πληρώνει δόσεις με δικούς του ρυθμούς στη πιστωτική (να δίνει 50-100 το μήνα ξερωγω) και να τρώει τους τόκους της τράπεζας

πρέπει να το μετρήσει όμως να δει τι θα του βγει να πληρώσει παραπάνω σε τόκους αν το κάνει έτσι (βέβαια να φτάσει τα 550 χλωμό) 

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω πιστοτικη μονο με το καθαριστικο το κανω στο κοτσοβολο και μου βγαζει της.δωσεις.αυτος

Αξίζει τον κόπο για να κάνεις δόσεις να πληρώσεις σε διπλάσια τιμή το τηλέφωνο?

Πιστεύω πως όχι. Αλλά σίγουρα η ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Απλά σκέψου ότι στην ουσία σου βάζει 80-90% τόκο...

Δημοσ.

Σίγουρα το Ζ2 είναι καλύτερο . Αν μπορείς βέβαια και πάρεις το Ζ3 ακόμα καλύτερα , αφού έχει καλύτερη μπαταρία , χρώματα οθόνης και καλύτερο σχεδιασμό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...