darkside44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ποιο απο τα δυο θα διαλεγατε γνωμη σας και γιατι ? το μικρο ειναι το z1 www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-5596.php δευτερο t2 ultra www.gsmarena.com/sony_xperia_t2_ultra-5965.php
qsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 το t2 είναι σαφώς χειρότερο (camera, επεξεργαστή, ram) και δεν έχει την ίδια υπόστηριξη με τα Ζ που ΘΑ παρουν σίγουρα lollipop εγώ αν και έχω z1 σου προτείνω να δώσεις τα 360€ και να πάρεις Ζ2 μιας και είναι ουσιαστικά βελτιωμένο σε σημεία που είναι σημαντικά αξίζει με τα 1000 αυτή τη στιγμή η χρηματική διαφορά αν θες sony μην κοιτάς κάτι άλλο από Ζ2 αυτή τη στιγμή, εναλλακτικά κοίτα και g2 από lg
StigmaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ζ1 αποτελεί καλη επιλογή ως τηλεφωνο αλλά η οθόνη του είναι μάπα. Για 310€ που κοστίζει όταν το Z2 κάνει 345 εννοείται ότι δεν αξίζει μιας και το z2 έχει διορθώσει τα προβλήματα του z1 και αποτελεί την καλύτερη αγορά στα λεφτά αυτά.
qsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι στο z2 έβαλαν ips και δεν έχει την άθλια ζελατίνα που είχαν μπροστά τα έως τότε Z η οποία χαράσσεται για πλάκα επίσης έχει στέρεο ηχεία, έχουν ξεκλειδώσει περισσότερα χαρακτηριστικά στη κάμερα που στο Ζ1 παραμένουν χωρίς λόγο απενεργοποιημένα (πχ 1080 @ 60fps) , έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και 3GB ram (1 παραπάνω από το Ζ1 και 2 παραπάνω από το Τ2 το οποίο ειλικρινά δε ξέρω γιατί να σκέφτεσαι καν) και ελαφρώς γρηγορότερο επεξεργαστή γενικά δε το συζητάμε ότι αξίζει το Ζ2 το Ζ1 είναι σίγουρα πολύ καλό τηλέφωνο, εγώ το έχω ευχαριστηθεί αρκετά, αλλά όχι πλέον σε αυτή τη τιμή επίσης ΠΑΡΕ dock για ασύρματη φόρτιση στα 25€ κωλομετράει
darkside44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά το z1 το έχει 360 ο κοτσοβολος. Το z2 Δεν το έχει νομιζω και απλά εκτιμούν για το t2 λογο μεγάλης οθόνης λέτε να κοιτάξω και το lg?
qsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 κοίτα και σε κάνα άλλο σκρουτζομάγαζο, δεν υπάρχει μόνο ο κωτσοβολος (o οποίος το έχει το ζ2 και το δίνει 550) με 360 μπορείς να πάρεις το Ζ2 http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html το Τ2 μπορεί να έχει μεγάλη οθόνη, αλλά δεν έχει μεγάλη ανάλυση και τα πίξελ θα είναι γιγάντια και στα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με Ζ1/Ζ2 είναι χρέπι EDIT υπάρχει και το Ζ ultra αν θες 6+ ίντσες που έχει το SoC του Ζ1, είναι δυνατό και έχει 1080 οθόνη μόνο σε κάμερα χάνει ξέχνα το Τ2 για τα μπάζα είναι http://www.skroutz.gr/s/3806144/Sony-Xperia-Z-Ultra-LTE.html
StigmaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά το z1 το έχει 360 ο κοτσοβολος. Το z2 Δεν το έχει νομιζω και απλά εκτιμούν για το t2 λογο μεγάλης οθόνης λέτε να κοιτάξω και το lg? Άπο σκρουτζ μόνο... Γιατί να το πάρεις από κοτσοβολο? Τζόκερ κέρδισες?
faronas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Ζ1 compact είναι καλύτερο . Αν θες να πας σε sony έχει βγει το Ζ3 compact και σε παίρνει οικονομικά πήγαινε σε Ζ3 compact που είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω και από τα δύο σε μπαταρία , οθόνη,κάμερα ,σχεδιασμό
qsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 άμα είναι να δώσει τα λεφτά του Ζ3 compact ας πάει σε Ζ3 κανονικό που είναι το καλύτερο sony το z1 compact πάντως από πού και ως πού είναι καλύτερο από το Ζ1?
StigmaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Ζ1 compact είναι καλύτερο . Αν θες να πας σε sony έχει βγει το Ζ3 compact και σε παίρνει οικονομικά πήγαινε σε Ζ3 compact που είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω και από τα δύο σε μπαταρία , οθόνη,κάμερα ,σχεδιασμό Ζ3 compact είναι 410€ αρκετά πάνω του Z2. Αλλα ανήκει σε τελείως διαφορετική κατηγορία συσκευών. Η οθόνη αρκετά μικρότερη (καλό ή κακό ανάλογα με το τι ψάχνεις) αλλα η καλύτερη μπαταρία της αγοράς.
darkside44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάω κοτσοβολο για να το πάρω με δώσεις και ελληνικό και όχι παραλληλης εισαγωγής από το Σκρουτζ. Γιαυτο δεν έχω επιλογές πολλές έχετε δει κάποιο άλλο στο κοτσοβολο μεγάλο μέχρι 400 ε
Grey Warden Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλά το με δόσεις το καταλαβαίνω, το ελληνικό για καλό το αναφέρεις; Τα ελληνικά συνήθως παίρνουν τελευταία και καταιδρωμενα τις αναβαθμίσεις. Εφόσον μόνο από Κωτσοβολο μπορείς πάρε το Z1. Το Τ ούτε που να το σκέφτεσαι.
uniflamix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Z1 είναι πολύ καλό φίλε. Ποιος λέει το αντίθετο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα