N3CR4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παίδες επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου για να βλέπω τα mpeg4 σε 2 TV στο σπίτι αγοράζω οποιαδήποτε κάρτα CI; Κοιτάζω τα manual των TVs και δεν λένε τπτ συγκεκριμένο για το ci card slot. Οπότε οποιαδήποτε; Οι τηλεοράσεις είναι οι εξής 1 - Samsung LCD TV LE23R8 και 2 - Samsung LCT TV LE52M8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δεν αποτελει επισημη λυση, ειναι πατεντα. Αρα για αυτο και παρουσιαζει ασυμβατοτητες με πολλα μοντελα. Μερικα μαλιστα παθαινουν και βλαβες. Με την καρτα επησης δεν θα μπορεις να παρακολουθεις HD καναλια (νεριτ HD η και νεα που θα βγουν). Η καλυτερη, και πιο ποιοτικη και αξιοπιστη λυση ειναι δεκτης HD εξωτερικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κρίμα... Οπότε θα έχω άλλη μια συσκευή κάτω από τις τηλεοράσεις. Μήπως έχεις κανέναν δέκτη υπόψη να μου προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παίδες επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου για να βλέπω τα mpeg4 σε 2 TV στο σπίτι αγοράζω οποιαδήποτε κάρτα CI; Κοιτάζω τα manual των TVs και δεν λένε τπτ συγκεκριμένο για το ci card slot. Οπότε οποιαδήποτε; Οι τηλεοράσεις είναι οι εξής 1 - Samsung LCD TV LE23R8 και 2 - Samsung LCT TV LE52M8. Για ριξε μια ματια Site: εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κρίμα... Οπότε θα έχω άλλη μια συσκευή κάτω από τις τηλεοράσεις. Μήπως έχεις κανέναν δέκτη υπόψη να μου προτείνεις; Crystal audio, edision ειναι μια χαρα. Να βρεις καποιον με μεγαλο κοντρολ ωστε να ειναι ανετο το zapping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για ριξε μια ματια Site: εδω Σωστός. Λέει για μια παρεμφερή έκδοση της LE23R8. Και λέει ότι είχε θέματα με την CI. Θα το αποφύγω και εγώ παίδες. Crystal audio, edision ειναι μια χαρα. Να βρεις καποιον με μεγαλο κοντρολ ωστε να ειναι ανετο το zapping Πήρε το μάτι μου στο mediamarkt. Δεν είναι ακριβοί. Οπότε πάω να τσιμπήσω έναν και εγώ να τελειώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα