Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μολις κλεισαμε και μπαινουμε αμμεσα σε καινουργιο σπιτι με την κοπελια και ψαχνουμε σε ποιον παροχο θα παμε

Τα δεδομενα->

-Τηλεφωνο+δωρεαν χρονος αδιαφορος

-Internet πιθανοτατα 24mpbs η 30mbps vdsl αν αξιζει.

-Στο σπιτι δεν υπαρχει καν τηλεφωνικη γραμμη

-Η κοπελια ειναι φοιτητρια στο 2ο πτυχιο

-Ειναι δικαιουχος του κοινωνικου μερισματος(απο οτι ειχα διαβασει θεωρητικα θα δινανε δωρεαν Ιντερνετ σε αυτους που το πηρανε)

-Yπαρχει συνδεση Cosmote

-To σπιτι βρισκετε κοντα στο ΠΛΑΙΣΙΟ Ηρακλειου

-Οσο μικροτερη δεσμευση στον Παροχο τοσο καλυτερα.

Μηπως υπαρχει κανενας μπουσουλας προς τα που να κινηθουμε?

Δημοσ.

αύριο πάρε τηλέφωνο την cosmote και ζήτα τους κάποιο καλό πακέτο και για το σπίτι εγώ είχα σύνδεση cosmote και  τους είπα πως η vodafone -hol μου έκανε καλύτερη προσφορά και θα επερνα και το κινητό από την cosmote αλλά το τμήμα προσφορών όχι άλλο τμήμα  κατάφερα να πάρω conn-x 24 απεριόριστα σταθερά και 180 προς κινητά με 24 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο εκβιασμό πιάνει πάντα 

Δημοσ.

Οκ, ξεκιναω με ote μεθαυριο...

Παντως το τριλλημα ειναι ΟΤΕ,Cyta,Forthnet

Y.Γ Στο site της cyta λεει πως ειμαι ~1,5χλμ μακρια απο Α/Κ.Σημαινει κατι αυτο?

Δημοσ.

Είναι θα έχεις κάποια απώλεια στην ταχύτητα μικρή αλλά το πρόβλημα είναι πως τα μόντεμ είναι VoIP και αυτό σημαίνει πως τηλέφωνο μέσω Ίντερνετ δηλαδή τα τηλέφωνα συνδέονται πάνω στο μόντεμ υπάρχει και εκεί λύση με επιστροφή σήματος αλλά εάν έχεις πρόβλημα στο Ίντερνετ δεν θα έχεις και τηλέφωνο

Sent from my iPhone using Insomnia

Εάν θες την γνώμη μου ΟΤΕ είναι ο καλύτερος σε εξυπηρέτηση ευκολία και με μια μικρή πίεση στον πωλητή στο τμήμα προσφορών θα πάρεις καλό πακέτο και σε παρά πολύ καλή τιμή έχουν μεγάλη άνεση στην διαπραγμάτευση

Δημοσ.

Είναι θα έχεις κάποια απώλεια στην ταχύτητα μικρή αλλά το πρόβλημα είναι πως τα μόντεμ είναι VoIP και αυτό σημαίνει πως τηλέφωνο μέσω Ίντερνετ δηλαδή τα τηλέφωνα συνδέονται πάνω στο μόντεμ υπάρχει και εκεί λύση με επιστροφή σήματος αλλά εάν έχεις πρόβλημα στο Ίντερνετ δεν θα έχεις και τηλέφωνο

Της ταξης?Εαν συζηταμε για 17-18 δεν υπαρχει προβλημα,εαν ειναι να μιλαμε για 9-10αρια μηπως να παω εξαρχης σε 8αρα συνδεση?

Δημοσ.

Εάν έχεις παρατηρήσει λέει μέχρι 24 αλλά παίζουν πολλά ρόλο καλωδίωση της πολυκατοικίας-οικίας ποσό μακριά είμαι το dslam του ΟΤΕ 8 καλή σκέψη υπερβολή η 24 για μένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...