xalkiadakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον εχω τα windows 8.1 (pirate) αλλα εχουν να κανουν windows update κοντα 1 μηνα ... δηλαδη με λιγα λογια απο τοτε που τα εκανα και Install εχουν να κανουν ενοιμεροσεις αλλα γιατι ... μηπως ειναι δεν ειναι καλα αυτα που κατεβασα? Και κατι ακομα ... αν καποιος εχει 8.1 μπορει να πει ποσο συχνα δεχετε updates ... μηπως και αυτο ειναι φυσιολογικο ... που δεν νομιζω γιατι τα 7 που ειχα (πειρατικαι και αυτα ) καθε βδομαδα σχεδον εκανε updates αλλα λεω ... μηπως :/ και πριν αρχισετε να ρωτατε: ναι τα εχω κανει activate ... ναι και remove watermark εχω κανει ... ( με πειρατικο τροπο ολα αυτα ) Ευχαριστω :)
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για να σιγουρέψουμε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Windows Update, κάνε τα παρακάτω: Δώσε αυτή την εντολή στο cmd με δικαιώματα διαχειριστή Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Όταν ολοκληρωθεί κάνεις επανεκκίνηση το pc. Μετά δώσε αυτή την εντολή στο cmd όπως πριν sfc /scannow Περιμένεις μέχρι να τελειώσει και ποστάρεις το αποτέλεσμα της εντολής εδώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 και πριν αρχισετε να ρωτατε: ναι τα εχω κανει activate ... ναι και remove watermark εχω κανει ... ( με πειρατικο τροπο ολα αυτα ) Περι Ορων Χρησης μπορω να ρωτησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις