Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Αυτήν την εποχή και συγκεκριμένα περί τις αρχές Δεκέμβρη σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά ενός νέου κινητού αφήνοντας πίσω την παλιά μου "αγάπη"(Sony Ericsson Live with Walkman).

Το budget μου,γύρω στα 380. LG G3 και Nokia Lumia 930 ήταν τα δύο επικρατέστερα μέχρις ότου τα έπιασα στο χέρι μου και τα λειτούργησα. Προφανώς κατέληξα στο Lumia.Και κατέληξα στο Lumia πρώτον γιατί είναι WP και θέλω κάτι διαφορετικό και δεύτερον είμαι τόσο ψείρας που και το παραμικρό lag θα με κάνει να θέλω να το σπάσω,κάτι που δεν παρατήρησα στο Lumia για τα 5 αυτά λεπτά που το χρησιμοποίησα σε αντίθεση με το LG.Αυτό που θέλω από εσάς και ιδιαίτερα από χρήστες του τηλεφώνου αυτού είναι να μου πουν την άποψή τους για τη συγκεκριμένη συσκευή,ιδιαίτερα όμως για το overheating. Αν υπάρχει (αμφιβάλω να μην υπάρχει) και σε τι βαθμό. Τέλος με ενδιαφέρει η διάρκεια μπαταρίας του. Η δική μου  χρήση θα είναι 2 ώρες ανοιχτό wifi και παιχνίδι σε ημερήσια βάση. Μπορεί και κάποιες φορές να το δίνω λίγο παραπάνω αλλά σαν μέσο όρο αυτά.Όλα τα υπόλοιπα από δεδομένα μέχρι GPS όλα κλειστά.

Ελπίζω να μην σας κούρασα,

Ευχαριστώ

Νικόλας 

Δημοσ.

Το g3 έχει stuttering λόγο της QHD ανάλυσης, που ίσως είναι λίγο βαριά για τον 801. Θα σου πρότεινα πριν πας σε Windows, δοκίμασε τα σε μια φθηνή συσκευή. Πολύ πιθανόν να απογοητευτείς από το store και όχι μόνο.

Εναλλακτικά μπορείς να δεις το Z2 το οποίο αποτελεί εξαιρετική επιλογή στα 350€, καλύτερη από το g3 και δεν υπάρχει ίχνος από Lag.

τέλος, αν ο ποιο σημαντικός παράγοντας είναι η μπαταρία, z3 compact, που κάνει όλα τα άλλα smartphone να μοιάζουν ερασιτέχνες στο συγκεκριμένο τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Ως ψείρας το οτι δεν υπάρχει επιλογή για on/off data στην status bar ή απουσία glance screen δεν σε ενόχλησε; + όλα τα υπόλοιπα. Κι εγώ θα πρότεινα να,δεις κανένα φθηνό wp. Στα λεφτά που δίνεις υπάρχουν υπερτουμπανες android επιλογές και το android πλεον δεν εχει καμια σχεση με τις ζοφερες εποχες του 2011.

• Like 1
Δημοσ.

Το g3 έχει stuttering λόγο της QHD ανάλυσης, που ίσως είναι λίγο βαριά για τον 801. Θα σου πρότεινα πριν πας σε Windows, δοκίμασε τα σε μια φθηνή συσκευή. Πολύ πιθανόν να απογοητευτείς από το store και όχι μόνο.

Εναλλακτικά μπορείς να δεις το Z2 το οποίο αποτελεί εξαιρετική επιλογή στα 350€, καλύτερη από το g3 και δεν υπάρχει ίχνος από Lag.

τέλος, αν ο ποιο σημαντικός παράγοντας είναι η μπαταρία, z3 compact, που κάνει όλα τα άλλα smartphone να μοιάζουν ερασιτέχνες στο συγκεκριμένο τομέα.

Το store δεν με πειράζει. Ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. 2-3 παιχνίδια θέλω και άλλες τόσες εφαρμογές που υπάρχουν μέσα.

Για z2 δεν μου αρέσει. Θεωρώ κακά τα bezel αλλά δεν ξέρω κιόλας αν ισχυεί αυτό για τα android. Εγώ το δικό μου το παρατήρησα αλλά δεν ξέρω σε αυτά. Ότι μετά απο 5-6 μήνες χρήσης βγάζει τα προβληματάκια της η συσκευή.

Η μπαταρία δεν με ενοχλεί τόσο με τη χρήση που θα το κάνω,σε σύγκριση με αυτό που έχω τώρα θα μου βγάλει 1 μέρα.  

Ως ψείρας το οτι δεν υπάρχει επιλογή για on/off data στην status bar ή απουσία glance screen δεν σε ενόχλησε; + όλα τα υπόλοιπα. Κι εγώ θα πρότεινα να,δεις κανένα φθηνό wp. Στα λεφτά που δίνεις υπάρχουν υπερτουμπανες android επιλογές και το android πλεον δεν εχει καμια σχεση με τις ζοφερες εποχες του 2011.

Αυτά που ανέφερες τα θεωρώ πτέσματα. Δεν είναι και κόπος να κάνω 2 κινήσεις παραπάνω για να ανοίξω τα δεδομένα. Όσο αφορά το glance np.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...