teachertza Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έβαλα VDSL και θέλω να λειτουργήσω το ZTE αποκλειστικά ως modem ενώ το tp-link ως όλα τα άλλα. Τί προτείνετε?Μήπως να τα πετάξω και τα δύο και να πάρω κάτι καινούργιο?
gtsamour Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αν εισαι ευχαριστημένος με το W8970 μπορείς να πάρεις το W9980 που ειναι Dual band και VDSL. 81 ευρώ στο eshop.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έβαλα VDSL και θέλω να λειτουργήσω το ZTE αποκλειστικά ως modem ενώ το tp-link ως όλα τα άλλα. Τί προτείνετε?Μήπως να τα πετάξω και τα δύο και να πάρω κάτι καινούργιο? το tp link 8970 συμφωνα με το manual μπορει την 4η του ethernet να την κανει να παιξει σαν wan (δεν το εχω δοκιμασει σε tp link το εχω δει σε αλλο ρουτερ να παιζει) http://www.tp-link.com/resources/document/TD-W8970_V3_UG.pdf οποτε θεωρητικα παντα αμα την κανεις Wan μπορεις μετα να γυρισεις το zte σε bridge(αν γινεται γιατι καποιοι λενε οτι με το υπαρχον firmware δεν γινεται)(δεν ξερω αν εχει βγει πιο νεο ή καποιο generic) και να παιξεις κανονικα.. δες στο manual πως γινεται. υπαρχει παντα και η λυση να πουλησεις το 8970 και ειτε να παρεις αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω 9980 ειτε αν θες κατι πιο καλο αλλα δεν ειναι dual band να πας στο draytek 2760 delight.κορυφη μαρκα χαρακτηρηστικα κατασκευη αξιοπιστια αλλα και 150 ευρω. παντως θα προτιμουσα μια συσκευη και ολα να τα εχω εκει παρα να εχω δυο συσκευες και η μια να ειναι zte:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα