Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας! Θελω να αγορασω ενα αμαξι Θα ηθελα να μου πειτε λιγο τι γινεται με την μεταβιβαση μπορω να παω σε κεπ(μετα απο τα κεπ μπορω να παρω το αμαξι)? τι χαρτια θα χρειαστω εγω,που πληρωνω το παραβολο? και πως πληρωνω το αμαξι..σε τραπεζα ? στο χερι μεσα στο κεπ?ελπιζω να μην σας κουρασα! Ευχαριστω πολυ!!
mphxths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 η μεταβιβαση νομιζω γινεται και σε ΚΕΠ και στα κατα τοπους παραρτηματα του υπουργειου συγκοινωνιων αν δεν κανω λαθος..στα ΚΕΠ δεν ξερω τι παιζει , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αμεσο. Τι εννοεις πως πληρωνεις το αμαξι ?οπως εχεις συμφωνησει με τον πωλητη..συνηθως αν μιλαμε για αγοραπωλησια μεταξυ ιδιωτων.. πατε στο ΚΕΠ γινεται η μεταβιβαση , δινεις τα λεφτα επιτοπου , παιρνεις το αμαξι και φευγεις... ή ακομα στο παραρτημα που εγραψα παραπανω που γινεται και στο μπαμ η μεταβιβαση (ισχυει αμεσα δηλ)... αν ειναι να πληρωθει με δοσεις/μεσω τραπεζας ή δεν ξερωγω ποιον αλλον τροπο , πρεπει να υπογραψετε μια υπευθυνη δηλωση του ν. 105 για να διασφαλιστειτε ... μην παρεις π.χ. εσυ το αμαξι και φυγεις με την μεταβιβαση και δεν δει λεφτα ο αλλος ποτε
nick#18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβα ποτε γιατι να πας σε ΚΕΠ που θελει 1 μηνα η διαδικασια και οχι στο υπουργειο που θελει μια εβδομαδα... τελοσπαντων.. Πατε μαζι κανετε τη μεταβίβαση σε ΚΕΠ η υπουργειο, κρατας ενα αντιγραφο της αδειας εσυ που θα σου δωσουν (θα λεει οτι ειναι προσωρινη λογο μεταβηβασης κλπ κλπ) του δινεις το χρημα παιρνεις το κλειδι και φευγεις... that's it! Απο εκει και περα περνας να μαζεψεις την νεα σου αδεια (ναι σκ*τα στα μουτρα τους.. φωτοτυπια ειναι πλεων -.- ) μετα απο το αναλογο χρονικο διαστημα στην υπηρεσια που το εκανες...
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας! Θελω να αγορασω ενα αμαξι Θα ηθελα να μου πειτε λιγο τι γινεται με την μεταβιβαση μπορω να παω σε κεπ(μετα απο τα κεπ μπορω να παρω το αμαξι)? τι χαρτια θα χρειαστω εγω,που πληρωνω το παραβολο? και πως πληρωνω το αμαξι..σε τραπεζα ? στο χερι μεσα στο κεπ? ελπιζω να μην σας κουρασα! Ευχαριστω πολυ!! Εσύ θα χρειαστείς μόνο το παράβολο (που παίρνεις από συγκεκριμένες τράπεζες αν δε κάνω λάθος, ρώτα στο υπουργείο σε ποιες μπορείς να πας και πόσο είναι το ποσό), ταυτότητα, φωτοτυπία ταυτότητας, και το ΑΦΜ σου. Ο άλλος που το πουλάει θα χρειαστεί φωτοτυπία από ΚΤΕΟ που να δείχνει πως είναι περασμένο, χαρτί από εφορία που δείχνει πως έχει πληρώσει όλα τα τέλη των περασμένων χρόνων, ταυτότητα, φωτοτυπία ταυτότητας, άδεια στην οποία θα υπογράψετε και οι δύο "μεταβιβάστηκε στον τάδε" κλπ, φωτοτυπία της υπογεγραμμένης άδειας, ΑΦΜ. Πάτε με όλα αυτά έτοιμα στο υπουργείο, τα δίνετε, του σκας το καρούμπαλο, παίρνεις μία προσωρινή άδεια, και μετά από 4 εργάσιμες περίπου πας και παίρνεις την κανονική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα