Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα αρχειο βιντεο AVC. Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ενα προγραμμα player που να μπορει να το παιξει και ενα προγραμμα που να μπορει να το μετατρεψει? Απ ' οσους player προσπαθησα δεν το παιζει κανεις. Ουτε ο VLC. Και απ'οσους converter προσπαθησα δεν μου το μετατρεπει κανεις (ουτε ο any video converter δεν το αναγνωριζει).

Δημοσ.

Αφού δεν παίζει πουθενά το ποιο πιθανό είναι να είναι χαλασμένο το αρχείο.

Άνοιξε το με το mediainfo και αν σου βγάλει μόνο το μέγεθος του αρχείου τότε είναι καπούτ.

Δημοσ.

Δεν εχει προβλημα το αρχειο, γιατι το μονο προγραμμα που το παιζει ειναι ενας mediaplayer των win8. Και το mediainfo το αναγνωριζει. Σαν πληροφοριες του αρχειου μου δινει 352*288 AVC (PAL) (BASELINE)

Δημοσ.

Δεν εχει προβλημα το αρχειο, γιατι το μονο προγραμμα που το παιζει ειναι ενας mediaplayer των win8. Και το mediainfo το αναγνωριζει. Σαν πληροφοριες του αρχειου μου δινει 352*288 AVC (PAL) (BASELINE)

Στο media info πήγαινε Προβολή->Κείμενο και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα να δούμε τα στοιχεία του αρχείου.

Δημοσ.
General

Complete name                            : C:\Users\ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ\Desktop\ΓΡΑΦΓΡΑΦ.avc

Format                                   : AVC

Format/Info                              : Advanced Video Codec

File size                                : 6.52 MiB

Video

Format                                   : AVC

Format/Info                              : Advanced Video Codec

Format profile                           : [email protected]

Format settings, CABAC                   : No

Format settings, ReFrames                : 1 frame

Width                                    : 352 pixels

Height                                   : 288 pixels

Display aspect ratio                     : 1.222

Standard                                 : PAL

Color space                              : YUV

Chroma subsampling                       : 4:2:0

Bit depth                                : 8 bits

Scan type                                : Progressive
Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, δεν ξέρω γιατί έχει πρόβλημα ο VLC να σου το παίξει, κανονικά θα έπρεπε να μπορεί.

Δοκίμασε να το κάνεις mux σε Matroska (MKV) container: άνοιξέ το με το mkvmerge GUI και δες αν μπορεί να σου το αποθηκεύσει ως αρχείο .mkv. Αν ναι, δοκίμασε μετά να παίξεις αυτό το .mkv με τον VLC ή άλλον player (προσωπική μου προτίμηση ο MPC-HC).

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, δεν ξέρω γιατί έχει πρόβλημα ο VLC να σου το παίξει, κανονικά θα έπρεπε να μπορεί.

Δοκίμασε να το κάνεις mux σε Matroska (MKV) container: άνοιξέ το με το mkvmerge GUI και δες αν μπορεί να σου το αποθηκεύσει ως αρχείο .mkv. Αν ναι, δοκίμασε μετά να παίξεις αυτό το .mkv με τον VLC ή άλλον player (προσωπική μου προτίμηση ο MPC-HC).

Συμφωνώ κι εγώ για τη μετατροπή.

btw, ήχο δεν έχει ή δεν αντέγραψες τις πληροφορίες του ήχου;

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να του αλλάξεις την κατάληξη σε mp4 για να καταλαβαίνουν τα Player και να το παίζουν,ή κάνε το drag+drop μέσα στο player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...