billkosyf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα αρχειο βιντεο AVC. Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ενα προγραμμα player που να μπορει να το παιξει και ενα προγραμμα που να μπορει να το μετατρεψει? Απ ' οσους player προσπαθησα δεν το παιζει κανεις. Ουτε ο VLC. Και απ'οσους converter προσπαθησα δεν μου το μετατρεπει κανεις (ουτε ο any video converter δεν το αναγνωριζει).
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν παίζει πουθενά το ποιο πιθανό είναι να είναι χαλασμένο το αρχείο. Άνοιξε το με το mediainfo και αν σου βγάλει μόνο το μέγεθος του αρχείου τότε είναι καπούτ.
billkosyf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει προβλημα το αρχειο, γιατι το μονο προγραμμα που το παιζει ειναι ενας mediaplayer των win8. Και το mediainfo το αναγνωριζει. Σαν πληροφοριες του αρχειου μου δινει 352*288 AVC (PAL) (BASELINE)
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει προβλημα το αρχειο, γιατι το μονο προγραμμα που το παιζει ειναι ενας mediaplayer των win8. Και το mediainfo το αναγνωριζει. Σαν πληροφοριες του αρχειου μου δινει 352*288 AVC (PAL) (BASELINE) Στο media info πήγαινε Προβολή->Κείμενο και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα να δούμε τα στοιχεία του αρχείου.
billkosyf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 General Complete name : C:\Users\ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ\Desktop\ΓΡΑΦΓΡΑΦ.avc Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec File size : 6.52 MiB Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : No Format settings, ReFrames : 1 frame Width : 352 pixels Height : 288 pixels Display aspect ratio : 1.222 Standard : PAL Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, δεν ξέρω γιατί έχει πρόβλημα ο VLC να σου το παίξει, κανονικά θα έπρεπε να μπορεί. Δοκίμασε να το κάνεις mux σε Matroska (MKV) container: άνοιξέ το με το mkvmerge GUI και δες αν μπορεί να σου το αποθηκεύσει ως αρχείο .mkv. Αν ναι, δοκίμασε μετά να παίξεις αυτό το .mkv με τον VLC ή άλλον player (προσωπική μου προτίμηση ο MPC-HC).
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, δεν ξέρω γιατί έχει πρόβλημα ο VLC να σου το παίξει, κανονικά θα έπρεπε να μπορεί. Δοκίμασε να το κάνεις mux σε Matroska (MKV) container: άνοιξέ το με το mkvmerge GUI και δες αν μπορεί να σου το αποθηκεύσει ως αρχείο .mkv. Αν ναι, δοκίμασε μετά να παίξεις αυτό το .mkv με τον VLC ή άλλον player (προσωπική μου προτίμηση ο MPC-HC). Συμφωνώ κι εγώ για τη μετατροπή. btw, ήχο δεν έχει ή δεν αντέγραψες τις πληροφορίες του ήχου;
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα έλεγα να του αλλάξεις την κατάληξη σε mp4 για να καταλαβαίνουν τα Player και να το παίζουν,ή κάνε το drag+drop μέσα στο player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα