web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα αυπνα αλανια μου!Το λοιπον,θελω να κανω το pc μου hotspot,αλλα χωρις συνδεση ethernet.Πρωτα απο ολα,το connectify υποστηριζει οντως συσκευες android?Δευτερον,ειναι εφικτο να συνδεθει με 2 wifi usb καρτες,η θελει απαραιτητα ethernet?δεν εβγαλα ακρη,αλλα εχω την υποψια οτι μπορει να εχει προβλημα η μια καρτα,αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος..
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις σιγουρα να το κανεις με μια καρτα, δηλαδη η ιδια να δεχεται σημα απο το ρουτερ και να το αναμεταδιδει ταυτοχρονα για αλλες συσκευες. Οποτε σιγουρα δεν θελει ethernet. Για τη 2η δεν ξερω αν υπαρχει επιλογη να την κανεις μονο πομπο ή μονο δεκτη. Και δεν εχω και 2η ασυρματη καρτα να δοκιμασω :/
web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν γινεται με μια μονο καρτα στα windows.εχω διαβασει οτι γινεται στα linux,αλλα παραπερα δεν ξερω..στα windows στην ουσια η 1η καρτα ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ και η 2η γινεται πομπος.Αλλα δε μπορω να δω απο τη 2η καρτα την 1η,ενω βλεπω τα αλλα δικτυα τριγυρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα