soultsiots Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπερα!Εχω μια απορια,αν παρω επεξεργαστη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν χρειαζεται να εχω αλλη καρτα γραφικων στο pc?Και επισης τι ειναι καλυτερο να παρω cpu με ενσωματωμενη καρτα γραφικων η οχι?
infin1tyGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εξαρτάται. Αν θες τον υπολογιστή για browsing/ταινίες κ.λπ. αρκεί και η ενσωματωμένη. Αν θες να παίζεις σχετικά βαριά παιχνίδια, μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών.
skoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πρεπει να μας πει για ποια χρηση προοριζεται ο υπολογιστης...αν θες σερφαρισμα,ταινιες αντε και κανενα LOL κατα 99% οι συγχρονοι επεξεργαστες με ενσωματωμενα γραφικα ανταποκρινονται αρκετα καλα...αν θες να παιξεις βαρια παιχνιδια με την ενσωματωμνενη καρτα γραφικων στην καλυτερη περιπτωση θα τρεχουν σε low settings και αν.... Με προλαβες infin1tyGR
soultsiots Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν παρω με ενσωματωμενη καρτα που θα συνδεσω την οθονη αν δεν βαλω ξεχωριστη καρτα γραφικων???
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν παρω με ενσωματωμενη καρτα που θα συνδεσω την οθονη αν δεν βαλω ξεχωριστη καρτα γραφικων??? έχει η μητρική επάνω ότι χρειάζεσαι και hdmi παίζουν και dvi και ότι γουστάρεις
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 πάνω στην μητρική.Έχει αντίστοιχες εξόδους.
malmsteen1984 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 κανονικά θα συνδεθεί. εγώ έχω τον ι7 3770k και έχω 2 οθόνες! μην αγχώνεσαι γι'αυτό. έχει τις απαραίτητες θύρες πίσω η μητρική. απλά όπως είπαν τα παιδιά πρέπει να ξέρεις για τι χρήση προορίζεται το pc
soultsiots Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ ολους!Κατι τελευταιο ποιον amd cpu να παρω τον fx 8350 η καποιον αλλον με ενσωματωμενα γραφικα?Εννοειται να πω οτι θα εχω και ξεχωριστη καρτα για gaming pc!
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις τα δυνατά FX μοντέλα με τα αντίστοιχα APU's. Εφόσον έχεις ξεχωριστή κάρτα και θες gaming pc πάς σε FX. Αλλά πρώτα αποφάσισε εσύ τι θέλεις,άλλα ρωτάς στην αρχή αλλού καταλήγεις
soultsiots Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που ρητησα αρχικα το απαντηθηκα και οσον αφορα το πανω με καλυψες Xristaras12 1
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που ρητησα αρχικα το απαντηθηκα και οσον αφορα το πανω με καλυψες Xristaras12 Θα απαντήσω εξαρτάται. Η Intel IGP δεν είναι για παιχνίδια. Αντίθετα η IGP των AMD ειδικά από την Α10 σειρά, παίζουν άνετα με medium settings σχεδόν τα πάντα ακόμα και BF4 αναλύσεις μέχρι 720p. Από εκεί και μετά εξαρτάται τί έχεις αυτή τη στιγμή, και ποιό είναι το budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα