Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα σταθερο υπολογιστη στο γραφειο απο το2008. Δεν εχει καποιο προβλημα οπως δεν εχει και τα τελευταια windows. Τα xp "τρεχει".

Μπορειτε να μου προτεινετε μερικα λαπτοπ της αγορας με τουλαχιστον τα ιδια χαρακτηριστικα/ επιδοσεις δηλαδη που αναγραφονται στην υπογραφη μου? φανταζομαι θα βρισκομαι στο κατω ακρο της αγορας, απλα επειδη εχει χρονια να ασχοληθω με hardware δεν ξερω να κρινω και συγκρινω μιας και θα εγκατασταθουν τα τελευταια windows που εχουν αλλες απαιτησεις.

Επισης σιγουρα δεν θελω amd μιας και δουλευοντας ενα laptop με amd το χρησιμοποιω ταυτοχρονα και θερμανση δωματιου...

Καρτα γραφικων να σηκωνει προγραμματα σχεδιου και ελαφρα renderings. Παιχνιδια ελαχιστα ως καθολου.

Επεξ/σία από corsakias
Δημοσ.

Εχω ενα σταθερο υπολλγιστη στο γραφειο απομτο 2008. Δεν εχειμκαποιο προβλημα οπως δεν εχει και τα τελευταια windows. Τα xp "τρεχει".

Μπορειτε να μου προτεινετε μερικα λαπτοπ της αγορας με τουλαχιστον τα ιδια χαρακτηριστικα/ επιδοσεις δηλαδη που αναγραφονται στην υπογραφη μου? φανταζομαι θα βρισκομαι στο κατω ακρο της αγορας, απλα επειδη εχει χρονια να ασχοληθω με hardware δεν ξερω να κρινω και συγκρινω μιας και θα εγκατασταθουν τα τελευταια windows που εχουν αλλες απαιτησεις.

Επισης σιγουρα δεν θελω amd μιας και δουλευοντας ενα laptop με amd το χρησιμοποιω ταυτοχρονα και θερμανση δωματιου...

To σωστο θεμα για να ποσταρεις ειναι εδω: http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/

Tελοσπαντων ομως............Φιλε μου μεχρι τι ποσο εισαι διατεθειμένος να δωσεις??

Θελεις οπωσδηποτε ανεξαρτητη καρτα γραφικων??

Μονο απο Ελληνικο μαγαζι θελεις η δεν θα ειχες προβλημα και για αγορα απο εξωτερικο??

Δημοσ.

Ποσο? το ελαχιστο. Καρτα γραφικων, δεν ξερω, αλλα να ειναι ανταξια μαλλον του σταθερου. Παιχνιδια δεν παιζω. Μονο εφαρμογες σχεδιου και ελαφρα renders. Εγγυηση θελω να υπαρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...