giannisTsi7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα!Χτες αποφασισα μα συνδεσω την παλια μου οθονη στο pc μαζι με αυτη που χρησιμοποιω τωρα και να εχω 2 monitors!Η vga μου ειναι η gigabyte hd6850!Η κυρια οθονη μου ειναι μια lg led 23αρα η οποια παιζει αναλογικα!Η δευτερη οθονη ειναι μια 17αρα eizo που παιζει ψηφιακα!Μια χαρα εδω!Πηρα σημερα καλωδιο hdmi και ενωσα και την samsung 32αρα τηλεoραση μου!Το προβλημα ειναι οτι και οι 3 οθονες δεν μπορουν να παιξουν μαζι!Η lg που ειναι κυρια παιζει κανονικα το ιδιο και η eizo και παρολο που στο pc βλεπει την samsung μου την βγαζει σαν απενεργοποιημενη και δεν με αφηνει να την κανω προεκταση η κλονο της lg η της eizo!Αν βγαλω μια απο της 2 παιζει κανονικα η αν πατησω σας επιλογη αναπαραγωγη μονο της samsung παιζει επισης κανονικα!Πως μπορω να τις κανω να λειτουργουν ολες ταυτοχρονα και να ειναι η οθονη της tv κλονος ενος εκτων 2 αλλων???
giannisTsi7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Η απαντηση τελικα ερχεται με αυτο το βιντεο!Πρεπει να γινει χρηση ενος ανταπτορα active display port ειτε σε dvi ειτε σε hdmi για να παιξουν και οι 3 οθονες!!! Σε nvidia απο τι διαβασα δεν υπαρχει προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα