Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα μια βοήθεια... Έχω ένα site, προσπαθώ να κάνω GZIP compression, έχει βάλει εκατοντάδες κώδικες που έχω βρει σε διάφορα site στο .htaccess μου αλλά τίποτα δνε λειτουργεί... Δεν ενεργοποιείται με τίποτα...

Τι πρέπει να κάνω;;;

Δημοσ.

Μέσω .htaccess μπορείς να ρυθμίσεις το configuration του Apache Web Server. Μήπως ο host σου χρησιμοποιεί άλλον web server πλην Apache (π.χ. nginx, lighttpd κλπ)...;

Δημοσ.

Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις, σε οποιο φορουμ ποσταρεις οτιδηποτε εχει να κανει με κωδικα που δεν δουλευει, ειναι  να παραθεσεις και τον κωδικα η ενα c/p απο ολο το .htaccess σου μηπως και καποιος σε βοηθησει. 

Φιλικα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δουλεύεις σε shared hosting(προφανώς) και ο hoster έχει disabled το compression, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα μέσω .htaccess.

Γενικά οποιαδήποτε επιλογή δεν επιτρέται από το κεντρικό config file του apache, δεν μπορεί να αλλάξει από το .htaccess, αν δεν έχει οριστεί έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

+1 στο από πάνω.

Γενικά τα shared hosting έχουν πολλούς περιορισμούς, γι αυτό είναι και πιο φθηνά. Αν σε ενδιαφέρουν πιο advanced features, vps είσαι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...