euxoulhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα μια βοηθεια πολυτιμη.φιλης που εχει αναγκη το κινητο εχει το xperia mini e10i αποφασισα να της πειραξω το κινητο γτ ειχε θεμα με επανεκινησεις..ακολουθησα τον οδηγο ομως για καποιον λογο μου κολλαγε στο παραμορφομενο logo. ετσι μετα απο προσπαθειες καταφερα και περασα την στοκ ρομ ''E10i_android 2.1 updae [email protected]''αλλα απο τοτε το κινητο δεν εχει σημα :/ σαν ναχει κλειδωθει..παρολο που δεχεται το ξεκλειδωμα με τον κωδικο της sim..περασα την συγκεκριμενη custom rom που εχετε στον οδηγο ολα καλα αλλα συνεχιζει το κινητο να μην εχει σημα και να μη ναναγωριζει κινητο δικτυο :/εκτελεσα και το msm7227_setool2 που ηταν στον φακελο unlock και ειδα οτι ειναι για το σημα αλλα δεν εκανε τπτ..και συγκεκριμενα εγραψε στο τελος οτι δεν μπορεσε να γραψει στον particion :/καποιος βοηθεια; Υ.Γ.η κοπελα το ειχε αγορασει απο σκουτζομαγαζο,προφανως δεν ηταν ελληνικο ή ευρωπαικο..με λιγα λογια μετα το πειραγμα που του εκανα το κινητο φαινεται ναναι κλειδωμενο σε παροχους κινητης τηλεφωνιας :/ ωστοσο απο δω ειδα οτι δειχνει πως ειναι ξεκλειδωτο :/ τον οδηγο που ακολουθησα τον πηρα απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από euxoulhs
euxoulhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 εχει φιλε μου το imei το εχω..μου το εμφανιζει.. το γυρισα και σε στοκ ρομ μια που βρηκα οπως ανεφερα πιο πανω αλλα τπτ... απλα το κινητο ειναι κλειδωμενο για παροχο κινητης τηλεφωνιας.. ο μονος τροπος που βρηκα ηταν με πληρωμη για να σου στειλουν τον κωδικο ωστε να το ξεκλειδωσεις..απλα εγω θελω τζαμπα να το ξεκλειδωσω...και οχι τπτ..πριν το πειραξω το κινητο,ειχε κανονικα σημα,λειτουργουσε απλα εκανε reboots ακομα και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα