SavasF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω το παρακάτω PC: MOBO: ASROCK M3A770DE CPU: ATHLON II X3 (435) RAM: 8GB DDR3(1333) GPU: GIGABYTE GV-R726XOC-2GB(rev.1) HDD: 2XSATA II PSU: THERMALTAKE 550W Πρόσφατα αναβάθμισα το μηχάνημα αντικαθιστώντας την παλία κάρτα γραφικών , ATI RADEON HD4650 , με την R7 260x που είναι στο παραπάνω build. Εχω παρατηρήσει ότι με τα την αλλαγή της κάρτας μου πετάει blank screens (μαύρη οθόνη) , ενώ το μηχανήμα δίχνει να συνεχίζει να λειτουργει (χρειαζεται να κάνω hard reset για να επανέλθει). Αυτο συμβαίνει είτε κατα την διαρκεια gaming(ρυθμίσεις HIGH ή ULTRA) είτε και μετα απο απλό browsing. Κατέβασα το HWMONITOR για να δω θερμοκρασίες .... μεσο όρο 52βαθμούς ...max 75βαθμούς Μια πρώτη σκέψη είναι το τροφοδοτικο και μετα η GPU αλλα θα ηθέλα την γνώμη σας για να δω πως να προχωρήσω. Οι επιπλέον ενέργειες που έκανα : 1.Αναβάθμισα BIOS (μιας και δεν το είχα κάνει ποτε ) 2.Κατέβασα και εγκατ'εστησα μία καινoύρια beta drivers version της AMD (14.9.2 Beta) Δεν έχω ξεκάρει το σύστημα αρκετα μετα την αλλαγη των παραπάνω για να δω τι παίζει Επιπλεον θα ήθελα να αναβαθμισω την CPU με έναν PHENOM II x6. Θα ήθελα να μάθω αν σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών θα χρειαστώ μεγαλύτερο τροφοδοτικό΄. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη για το μέγαλο μύνημα.
SavasF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ........ υπαρχει περιπτωση να ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω AMD GPU BIOS γιατι το OC GURU που εγκατέστησα δεν ανοιγει .... εκτος κα αν έχετε καποια άλλη ιδέα.....
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κάτι τέτοια θέματα τα έχουν κάποιες από τις νέες amd. Αν είναι θέμα της κάρτας θα πας αναγκαστικά για αντί κατάσταση. Η beta έκδοση που έβαλες μπορεί να έχει bugs, οπότε καλύτερα βάλε μια stable έκδοση. Για το cpu που λες, αν δεν κάνω λάθος θα είσαι κομπλέ.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ποια κάρτα είχες πρίν και πως αφαίρεσες τους παλιούς drivers; mitzelos το πόστ το διάβασες η απλά μπήκες για να γράψεις;
Mitzelos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 όπα σόρρυ τώρα το είδα ότι το έχει ήδη κάνει.απλά σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα ακούσει ήταν αυτή η λύση και λέω σίγουρα αυτό θα νε.
yanniliki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα ιδια προβληματα ειχα και εγω με sapphire 260X μονο που ειχα και blue screens, αλλαξα ενα σωρο drivers, clear install κτλ, Μεχρι που την πηγα για αντικατασταση, η επομενη εκανε μονο αυτο με την μαυρη οθονη, ξαναεκανα ολες αυτες τις διαδικασιες και αφου καποια στιγμη το εκανε και 3 φορες την μερα την πηγα για αντικατασταση και αυτη. Και η επομενη εκανε τα ιδια παλι. Απ οτι εψαξα στο ιντερνετ και σε διαφορα φορουμ παρα πολλοι ειχαν θεμα με 260Χ καρτες. Εγω θα σε συμβουλευα να την πας πισω και να παρεις καποια αλλη αν ειναι αυτο δυνατον.
hardrocker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εχω παρομοιο προβλημα με τον υπολογιστη μου εδω και καιρο το προβλημα ειναι οτι κρασαρει με τα παιχνιδια πολυ και συχνα.με μαυρη η γκριζα οθονη. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από hardrocker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα