eSATA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αναμμένο cpu led σημαίνει είτε ότι έχει πρόβλημα το cpu ή ότι δεν έχει τροφοδοσία. Μήπως έσφιξες τέρμα την H110;Φαντάζομαι cmos έκανες. Θα δοκίμαζα reseat στο cpu.
isspro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ξαναεβαλα επεξεργαστή κ πλεον δεν ανάβει. Τώρα ανάβει το boot device led!!!! Γιατί???????
eSATA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κάνε ένα cmos, αποσύνδεσε όλα τα sata και τα usb και άσε μόνο το πληκτρολόγιο. Άσε πάνω μόνο ένα dimm μνήμη και δες αν κάνει boot να μπεις στο UEFI.
EddieObscurant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 επίσης δοκίμασε την κάρτα γραφικών σε άλλη pci-e θύρα φαντάζομαι στη μητρική εκτός απο το 24pin έχεις συνδέσει και το 8pin , έτσι?
JimRdesign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εχθές κούμπωσα και εγω καινούργιο επεξεργαστή με μητρική και δέν έκανε boot με τίποτα.Μετά απο πολλά ξενερώματα και πονοκεφάλους το τελευταίο που έκανα ήταν να χαλαρώσω τις βίδες που κρατάνε την μητρική επάνω στο κουτί και λύθηκε το πρόβλημα.Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει.Δές πάντως τι error code σου βγάζει η μητρική κάπου πρέπει να υπάρχει ένα πινακάκι πάνω στην μητρική.Επίσης δές αν έχεις τραυματίσει τα pins του επεξεργαστή κατα την εγκατάσταση.
isspro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) φιλε ειμαι λημνο σε ενα φιλαρακι εδω και κατι μερες.. αν ειναι αυτο που λες θα σου αναψω λαμπαδα!!! παιζει να ειναι και αυτο γιατι απ οσο θυμαμαι μονο χαλαρες δεν τις εχω. μακαρι αγορι. θα ζω και cpu (απλα σταματησε μετα να μου δειχνει error σε εκεινο το σημειο). σ ευχαριστω και εσενα για το χρονο σου οπως και να εχει Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από isspro
JimRdesign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μου έδειχνε και εμένα διάφορα προβλήματα σε διάφορα μέρη του συστήματος κυρίως στις ram και το cpu.Προφανώς είχα ψιλολυγίσει την μητρική απο το υπερβολικό σφίξιμο των βιδών και τα είχαν παίξει τα κυκλώματα.Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημά σου.Αλλιώς μήν αποκλείεις οτι κάποιο απο τα μέρη του υπολογιστή σου είναι doa δηλαδή προβληματικά απο το εργοστάσιο.Κύριος ύποπτος είναι η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα