kosmous Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας , έχω μερικά οικογενειακά dvd που έφτιαξα παλαιότερα από κασέτα minidv με το pinnacle . Κάθε dvd έχει 2-4 εγγραφές ανάλογα τις εκδηλώσεις της εκάστοτε χρονιάς και για ευκολία έκανα μενού . Πλέον χρησιμοποιώ media player και θέλω να περάσω στον σκληρό τα εν λόγω dvd , σε ποια μορφή και με ποιο πρόγραμμα μου προτείνεται να τα κάνω . Με το dvdfab σε ένα που δοκίμασα να το κάνω iso , το Mede8er MED600X3D παίζει κατ'ευθείαν την ταινία δίχως τα μενού , αλλά εάν την προχωρήσω στα γρήγορα για να πάω σε επόμενο κεφάλαιο , διακόπτεται η αναπαραγωγή μετά από λίγα δευτερόλεπτα (ίσως κάτι δεν πήγε καλά) . Με το Makemkv και πάλι δεν υπάρχουν μενού , αλλά η αναπαραγωγή γίνεται κανονικά σε όλες τις ταχύτητες . Η δομή των dvd είναι δύο φάκελλοι : AUDIO__TS κενός BINTEO__TS ο οποίος μέσα έχει :
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν φταίνε τα προγράμματα αλλά τα Player πρέπει να ψάξεις κάποιον που να μπορείς να παίζει dvd μενού... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις χύμα τα αρχεία στον δίσκο,δηλαδή παίρνεις τον φάκελο video_ts και τον γράφεις σαν π.χ. dvd_ekdromh έτσι μπορείς να μπαίνεις στον φάκελο και να ξεκινάς όποιο αρχείο θες.
kosmous Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αντέγραψα ένα και θα δω για player , αν βρω κανένα .
bvg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος απόλυτα εάν μπορεί να κάνει για την δουλειά που θέλεις ακριβώς,αλλά ρίξε μια ματιά... http://www.dvdstyler.org/en/ Site:
kosmous Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μα εγώ έχω ήδη dvd με μενού , το θέμα είναι πως να τα μεταφέρω στον σκληρό ώστε να αναπαράγονται τα μενού .
kosmous Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις χύμα τα αρχεία στον δίσκο,δηλαδή παίρνεις τον φάκελο video_ts και τον γράφεις σαν π.χ. dvd_ekdromh έτσι μπορείς να μπαίνεις στον φάκελο και να ξεκινάς όποιο αρχείο θες. Το έκανα και προς έκπληξή μου , το MED600X3D εάν πατήσω ενώ είναι επιλεγμένος ο φάκελος το play και όχι το ok ώστε να μπω να δω τα αρχεία , τότε ξεκινά από τα μενού σαν κανονικό dvd player .
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το έκανα και προς έκπληξή μου , το MED600X3D εάν πατήσω ενώ είναι επιλεγμένος ο φάκελος το play και όχι το ok ώστε να μπω να δω τα αρχεία , τότε ξεκινά από τα μενού σαν κανονικό dvd player . Λογικό και αναμενόμενο. Έτσι θα έπρεπε να δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα