DannyB. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Θα ηθελα πολυ να αγορασω μια καμερα σε στυλ dslr... γιατι δν εχω φυσικα φυσικα τα λεφτα να παρω μια κανονικη dlsr.Ειμαι διατεθυμενος να δωσω μεχρι 200€ .Δεν με ενδιαφερουν οι digital καμερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν σε ενδιαφέρουν οι digital μηχανές, δηλαδή θες να ασχοληθείς με φιλμ? Ή εννοείς δεν σε ενδιαφέρουν οι compact, δηλαδή ψάχνεις bridge? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από stratos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DannyB. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Βασικα ναι ενδιαφερομαι για καμερες bridge ή dslr εως 200 € αν υπαρχουν φυσικα ... και φυσικα να κανουν και μια αξιοπρεπη δουλεια .... ελπιω να μην ζηταω πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Site: Η Nikon J3 είναι η πιο οικονομική και βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από οποιαδήποτε bridge. Υστερεί όμως σε πλήκτρα άμεσου χειρισμού λειτουργιών όπως iso, κτλ. Αν δεν σε ενοχλεί να ρυθμίζεις αυτές τις ρυθμίσεις μέσω του μενού, τότε παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει σ'αυτά τα λεφτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DannyB. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλη μου φαινεται η nikon j3 ... αλλα με πορωνουν περισσοτερο οι μηχανες μου μοιαζουν με dslr ... :/ εστω και αν δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αρα σε ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση μονο και να μοιαζει με DSLR...... Μονο οι Bridge ειναι τετοιες........ αλλα απο ποιοτητα.....απλης compact.... Η J3 ειναι mirrorless με interchangable lens..... για 200 euros ειναι 10 level πανω απο οποιαδηποτε bridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλη μου φαινεται η nikon j3 ... αλλα με πορωνουν περισσοτερο οι μηχανες μου μοιαζουν με dslr ... :/ εστω και αν δεν ειναι παρε μεταχειρισμενη dslr τοτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DannyB. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτο σκεφτομαι να κανω αλλα δν μπορω να βρω απο την ελλαδα ... διοτι απο ebay ή amazon ψιλοφοβαμαι μην πληρωνω και τελικα να μου ερθει μουφα ή να μην ερθει καθολου ... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 http://www.dpgr.gr/forum/index.php εχει αγγελιες κοιτα και εδω μεσα στο ινσομνια ψαξε για καμια nikon D3000 η D80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη bridge. Με μέχρι 200€ θα βρεις μηχανή που έκανε 350€ και θα έχεις περισσότερες δυνατότητες. Στο φόρουμ τώρα υπάρχει αγγελία για Olympus 820UZ στα 120€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη bridge. Με μέχρι 200€ θα βρεις μηχανή που έκανε 350€ και θα έχεις περισσότερες δυνατότητες. Στο φόρουμ τώρα υπάρχει αγγελία για Olympus 820UZ στα 120€. γιατι? για να εχει ενα τεραστιο ογκο σωματος και εναν απαραδεκτα μικρο σενσορα με απαραδεκτα κακο φακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη bridge. Μεταχειρισμένη bridge????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 γιατι? για να εχει ενα τεραστιο ογκο σωματος και εναν απαραδεκτα μικρο σενσορα με απαραδεκτα κακο φακο? Στα 120€ έχεις κάτι καλύτερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 μεχρι 200 ζητησε οχι 120 . οποτε μεταχειρισμενη Mirrorless η και καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 μεχρι 200 ζητησε οχι 120 . οποτε μεταχειρισμενη Mirrorless η και καινουρια. ο άνθρωπος βέβαια θέλει σε στυλ "slr" ... αλλά τι σημασία έχει η γνώμη του ... εμείς θα του επιβάλλουμε να πάρει mirrorless .... εκτός κι αν είναι να βρεί με μέχρι 200€ καμία Nikon D3000 σούπερ ευκαιρία με 480.000 κλικς στο τέταρτο διάφραγμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα