CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σε 20 μέρες πτυχιούχος! Τι κάνω μετά πέρα του να βρω εργασία? Εγγραφή σε ΟΑΕΔ, ΕΕΤΕΜ κτλπ???
arc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να μεταναστεύσεις .- @ts Δυστυχώς δεν σε trollαρει και να συμπληρώσω «μεταπτυχιακο στο εξωτερικό και εξέταση περιπτωσης μονιμης μεταναστευσης» Εναλλακτικά ακολουθείς τα κλασσικά βήματα Delivery, ταριφας οδηγός, μαυρη εργασία, εσπα (αν σου κάτσει), κλπ κλπ
CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ήθελα να ανοίξω και άλλο θέμα σχετικά με την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό για απόφοιτους χωρίς πολύ προϋπηρεσία αλλά με προλάβατε. Αν έβρισκα δουλειά στο αντικείμενό μου(ηλεκτρονικός ΤΕ) και αύριο έφευγα αλλά είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Θα ήθελα και παράλληλα να βρω ένα μεταπτυχιακό και να το συνδυάσω και με δουλειά.
Dagobert Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ελλάδα: ΟΑΕΔ, αιτήσεις σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου, παρακάλι γνωστών κι αγνώστων, καφετέριες, ντελίβερι. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, τύπου παραγιός σε μάστορα, ανέλπιστη τύχη κλπ. Εξωτερικό: Επιλέγεις χώρα που να έχει αντίκρυσμα το πτυχίο σου, κάνεις εκεί μεταπτυχιακό, πρακτική, σεμινάρια κλπ, ώστε να ενταχθείς ομαλά στην ξένη χώρα και έτσι να βρεις εργασία. Συγχαρητήρια για το πτυχίο και καλή σταδιοδρομία. 4
CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Με το erasmus+ έχει κάποιος εμπειρία??
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αδερφέ, το μόνο εμπόδιο που έχεις είναι το μπλε του ουρανού. Βρες με τη θες να ασχοληθείς και αφοσιώσου στο πως θα το επιτύχεις. Κατά τα άλλα, προσπάθησε να διατηρήσεις το θετικό σου πνεύμα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν, ούτε καν στις συνθήκες να σε αποθαρρύνουν. Καλή επιτυχία. 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτες οι κατουρημενες ποδια αποφυγετε.. θα τους εχεις υποχρεωση και αυτη θα νομιζουν οτι τους εισαι δουλος τους...
CtrlFreak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ποιες είναι οι κατουρημένες ποδιές???
NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι πτυχίο δεν μας είπες! στο αντικείμενό μου(ηλεκτρονικός ΤΕ)
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σε 20 μέρες πτυχιούχος! Τι κάνω μετά πέρα του να βρω εργασία? Εγγραφή σε ΟΑΕΔ, ΕΕΤΕΜ κτλπ??? H EETEM είναι παντελώς άχρηστη και μόνο για να ζητάει συνδρομές. Αν αποφασίσεις να κάτσεις εδώ κοίτα για ΟΑΕΔ (οχι οτι στάνταρ θα γίνει κάτι) αλλά από το τίποτα ίσως σε βοηθήσει. Πάντως είμαι υπερ με τους προηγούμενους, φύγε για εξωτερικό τώρα που είσαι νέος, μην αφήσεις να περάσουν τα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα