paokfever Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έχω αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. EDIT. Θα παραθέσω βίντεο σε μερικά λεπτά. Πάτησα καταλάθος αποστολή.EDIT 2 Ορίστε το βίντεο. Συγνώμη για το λαθος Λοιπόν. Αυτό έγινε ξαφνικά χθες το βράδυ ενώ είχα ανοιχτό chrome, teamspeak, spotify και dota. Έψαξα λίγο στο google δε βρήκα κάτι που να με βοηθάει άμεσα. Διάβασα πράγματα από παρεμβολές μαγνητικών πεδίων μέχρι κακή παροχή ενέργειας. Αναφέρω ότι: Τρέχω Windows 8.1 αυθεντικά Έχω μια Sapphire R7 260x 1GB αγορασμένη τον περασμένο Μάρτιο Τροφοδοτικό 500W στην πρήζα τα τελευταία 5 χρόνια Οθόνη έχω την LG L1718S (17άρα LG 7 ετίας) ΔΕΝ εχω δευτερη ΔΕΝ εχω δευτερο PC δοκίμασα να αλλάξω VGA καλώδιο δεν είδα διαφορά Άλλαξα πρήζα το ρεύμα της οθόνης πάλι τα ίδια. Δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ηλεκτρική συσκευή δίπλα, παρα μόνο μια εξωτερική κάρτα ήχου Αυτά. Δε ξέρω τι αλλο χρειάζεται να αναφέρω. Πραγματικά το πρόβλημα βγήκε απίστευτα ξαφνικά. Κατά τις 12 το βράδυ παρατήρησα να αλλοιώνεται η οθόνη στο πάνω πάνω μερος και μεσα σε 5 λεπτά είχε καταστραφεί το σύμπαν. Καμιά ιδέα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έχω αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. EDIT. Θα παραθέσω βίντεο σε μερικά λεπτά. Πάτησα καταλάθος αποστολή. Εγινε, θα περιμενουμε
veteranos123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στην κάρτα γραφικών. Μπες σε safe mode και με το ddu απεγκατάστασε τους driver της κάρτας γραφικών και βάλε τους τελευταίους. Ποιό τροφοδοτικό έχεις?<br><br><br><br> Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο monitor για να δεις αν κάνει τα ίδια?<br><br> Edit: είδα ότι δεν έχεις άλλο monitor, αν μπορείς δοκίμασε τι monitor σου στο pc κάποιου φίλου σου. br><br><br> Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα