1853th Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο forum. Το σύστημα μου κάνει το εξής περίεργο. Έχω satta 3 hdd wd cb 1tb και πρόσφατα αγόρασα και έναν ssd adata sp900 . Όταν είχα μόνο τον hdd , στα bios είχα το sata controrel on αλλά στις ρυθμίσεις αντι για achi ειχα ide αλλιώς δεν αναγνώριζε τον δίσκο ούτε στα bios αλλα ούτε φόρτωνε το λειτουργικό. Τώρα που έβαλα ssd έπρεπε αναγκαστικά να το βαλω σε achi mode και αλλη μια ρύθμιση ακριβώς απο κάτω που λέει as sata type. Το σύστημα δουλεύει κανονικά αλλα στα bios εκει που ειναι οι δίσκοι πλέον δεν βγάζει τπτ. Σαν να μην έχω δλδ... Το ερώτημα μου αγαπητό Forum είναι το Εξής ... με επηρεάζει κάπου αυτο ?? Έχω τρέξει διάφορα test και ολα λειτουργούν άψογα Και κάτι τελευταίο. Εάν το γυρίσω σε ide από achi βλέπει τους δίσκους στα bios αλλά φυσικά δεν ανοίγει το σύστημα επειδή το λειτουργικό ειναι εγκατεστημένο στον ssd Ευχαριστω εκ των προτερων .. το συστημα μου ειναι η υπογραφη μου! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από 1853th
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν ειναι γυρισμένο σε ahci στο bios και παίζει κανονικά δεν χρειάζεται να κάνεις κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα