Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το facebook υπαρχει σε ολες τις λιστες.λες και δεν μπορει να κανει καλυτερη δουλεια πανω σε μια εφαρμογη,μια εταιρεια με γιγαντια εσοδα τον χρονο.

Δημοσ.

ναι οκ, και τα λεει αυτα η AVG που στο pc οταν πας να κανεις install το antivirus θελει νασου εγκαταστησει ολο το bloatware του κοσμου

Όταν κάνεις μια εγκατάσταση... αν ξέρεις να την κάνεις σωστά και δεν πατάς μόνο next... τότε μια χαρά μπορείς να περάσεις το avg ατόφιο χωρίς τα επιμέρους "καλούδια".

• Like 4
Δημοσ.

Facebook. Ότι πιο κακογραμμένο σε iOS και Android.Γ

Γι αυτό πάρε windows phone που την εφαρμογή την έχει γράψει η microsoft(όχι η facebook)

• Like 1
Δημοσ.

Το chrome δεν είναι στις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές;Στο not 10 μου έκαιγε τουλάχιστον διπλάσια μπαταρία από τον firefox και τουλάχιστον το 50% της μπαταρίας της οθόνης..

Δημοσ.

Όταν κάνεις μια εγκατάσταση... αν ξέρεις να την κάνεις σωστά και δεν πατάς μόνο next... τότε μια χαρά μπορείς να περάσεις το avg ατόφιο χωρίς τα επιμέρους "καλούδια".

Μεγαλοοοο ΟΦΦ , αλλα μην ακουω βλακιες απογευματιατικα!

εχουμε μπουχτησει με τα tricks των bloatware των σκατωεταιριων οπως η avg!!!

3 φορες decline , 2 accept , ενα Χ , ενα accept , τον σταυρο σου και ελπιζεις να μην εβαλες bloatware στο pc σου!αυτο ειναι το σωστο install??η εκανα παλι λαθος?!γαμωτο! :P

εχω τοσα νευρα οταν ασχολουμε με τετοια , που πιο χαλαρος ειμαι οταν πινω 7 καφεδες το πρωι και περνει κρυφα το αμαξι η αδερφη μου χωρις διπλωμα ενω επρεπε να ειχα παει στην δουλεια ωρα πριν.

δωστε μου εκεινη την μπαλα αντιστρεςς ρε παιδια λιγο.........

• Like 1
Δημοσ.

"Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της AVG, μπορούμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το ποιες εφαρμογές "τρώνε" τη μπαταρία του κινητού μας."

Τελικά το AVG αν το εγκαταστήσει κάποιος γιατί το εγκαθιστά; Πρόγραμμα ασφαλείας δεν ήταν; 

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή iFunny και δεν έχει φάει ήδη μήνυση;

"Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της AVG, μπορούμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το ποιες εφαρμογές "τρώνε" τη μπαταρία του κινητού μας."

Τελικά το AVG αν το εγκαταστήσει κάποιος γιατί το εγκαθιστά; Πρόγραμμα ασφαλείας δεν ήταν; 

Όταν μια εταιρία που φτιάχνει antivirus κάνει κάποια έρευνα, θα μιλάει για το πρόγραμμά της που θα κάνει scan έτσι;

Δημοσ.

Για τον φίλο που είπε να πάρουμε Windows. Είμαι σε android προερχόμενος από windows phone και έχω να πω ότι τα windows κάνουν πολύ χειρότερη διαχείριση μπαταρίας άπο τα android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...