mary Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ασχέτως από το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, η εγκατάσταση πολλών εφαρμογών δεν είναι πάντα και ότι καλύτερο για τη συσκευή μας. Το πιο πιθανό θα είναι να παρατηρήσουμε απότομη μείωση στην αυτονομία του έξυπνου κινητού μας τηλεφώνου.Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της AVG, μπορούμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το ποιες εφαρμογές "τρώνε" τη μπαταρία του κινητού μας. Τα αποτελέσματα προέρχονται από δείγμα ενός εκατομμυρίου ανώνυμων Android χρηστών και αφορούν εφαρμογές που έχουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο λήψεις. Έτσι λοιπόν τη δεκάδα με τις εφαρμογές που κάνουν μεγαλύτερη χρήση των πόρων του κινητού μας, συμπληρώνουν κατά σειρά: Facebook Path 9GAG Funny Pics and Videos Instagram Spotify Music BBM (BlackBerry) QQ (Tencent Technology) textPlus Free Text & Calls Wattpad Free Books & Stories iFunny Αντίστοιχα, οι εφαρμογές που εξαντλούν τη μπαταρία κατά την εκκίνηση του κινητού είναι: AllShareCast Dongle S/W Update (Samsung) ChatOn Voice & Video Chat (Samsung) Beaming Service for Beep'n'Go (Moheam) magicApp: Free Calls (magiclack VocalTec) Samsung WatchOn Tablets Facebook Path PPS for Mobile Vault-Hide SMS Pics & VideosAl-Moazin Lite Prayer Times Al-Moazin Lite Prayer Times Οι 10 εφαρμογές με μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης: NY Times -- Breaking News Tango Messenger Video & Calls Spotify Music Facebook Chrome Browser 9GAG Funny Pics and Videos Instagram LINE camera - Selfie & Collage Vine Talking Angela Στην τελευταία δεκάδα με Android παιχνίδια που αδειάζουν τη μπαταρία ενός smartphone δε θα μπορούσε να λείπει το γνωστό Angry Birds όπως επίσης και τα : Puzzle & Dragons (GungHo Online Entertainment Hay Day (SuperCell) Candy Crash Saga (King) Minecraft -- Picket Edition (Mojang) Cookie Jam (SGN) Pet Rescue Saga (King) Clash of Clans (SuperCell) Bubble Witch 2 Saga (King) Farm Heroes Saga (King) Angry Birds (Rovio Mobile) Site: CNet
mimidon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλά, δοκιμάστε να παίξετε το απλό Hearts στο iOS και δείτε sky diving θεαματικό μετά από μια παρτίδα...
music_lover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Η γνωστη Samsung με τα bloatware της..ποσο χαιρομαι το G2 μου! 13
kcypre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Χώρια από το δικό της bloatware, μέχρι και οι εφαρμογές τρίτων που βάζει η Samsung (NY Times στο Note 10.1 2014 edition) είναι στη λίστα. Good job! 3
dream21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Η χειρότερη και η ποιό κακογραμένη εφαρμογή του Android είναι του Facebook και πέρνει και το πρώτο βραβείο. 19
Bourdoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Facebook. Ότι πιο κακογραμμένο σε iOS και Android. 17
thephotoshoped Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παρόλο που κάνω πολύ συχνή χρήση του Facebook και 9gag στη μέρα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το G2. με Samsung s3 προσευχομουν να μην μείνω από μπαταρία 2
rafinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παρόλο που κάνω πολύ συχνή χρήση του Facebook και 9gag στη μέρα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το G2. με Samsung s3 προσευχομουν να μην μείνω από μπαταρία Σκέψου που να τα σβήσεις κιόλας τι έχει να γίνει 2
IsolatedParania Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έλα ρε, τόσο πολύ τραβάει το Facebook, έχουν βάλει κι το ρημάδι το Messenger τώρα κι τραβάει κι εκείνο κάργα μπαταρία σε συνδυασμό με την εφαρμογή του Facebook.
efstratios1982 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εκεί που είδα τρελή διαφορά στη μπαταρία είναι με το bbm μόλις έβαλα να είναι μονίμως συνδεδεμένο. Η διαφορά στη διάρκεια μπαταρίας του τηλεφώνου είναι χωρίς υπερβολή 10-20%. Όσο για το Facebook θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Από τις πιο κακογραμμενες εφαρμογές ever.(Αν κ με μικρότερη επίπτωση στη μπαταρία σε μένα σε σχέση με το bbm)
Nikolas7_7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη εγω που βγαζω 2 μερες με το Ζ1compact και τα εχω ολα τεντα, fb, insta, fbmessenger, chrome, NY times,3G, wifi, GPS κτλ, ποσο θα παω αν τα σουταρω?? Τελος παντων, σιγουρα τα κινητα, ακομα και το S3 οπως λεει ο φιλος δεν εχουν κακες μπαταριες, το software τις κανει να φαινονται μικρες, γιαυτο και ενα σωστα σεταρισμενο κινητο εχει μεγαλη διαφορα απο ενα αλλο..και σιγουρα οταν ξερεις να χρησιμοποιεις καποια πραγματα αυξανεις την διαρκεια..
Zandim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ναι οκ, και τα λεει αυτα η AVG που στο pc οταν πας να κανεις install το antivirus θελει νασου εγκαταστησει ολο το bloatware του κοσμου 7
wnet Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ναι οκ, και τα λεει αυτα η AVG που στο pc οταν πας να κανεις install το antivirus θελει νασου εγκαταστησει ολο το bloatware του κοσμου δεν είναι έτσι..... έχω AVG σε πολλά μηχανήματα σπίτι, δουλειά, φίλους 1
discoboyminimal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ασχετα με την ερευνα αυτη , που μπορει να στεκει κιολας , η avg αναξιοπηστη για μενα! οποτε τρεχω να βγαλω ιους σε κοσμο , παντα βρησκω εγκατεστημενο avg antivirus + toollbars και λειπες μαλακιες τις avg. την εχω σιχαθει! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα