Προς το περιεχόμενο

Επιλογη media player wifi

gkarabid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα.

Στο σαλονί εχω μια τηλεοραση 40΄samsung (4 ετων) οι οποια δεν εχει υποδοχη usb ωστε να βλεπουμε ταινιες που κατεβαζω,και φυσικα δεν ειναι smart tv.

Σκεφτομαι για αγορα ενος media player wifi για αναπαραγωγη ταινιων και κανενα σερφαρισμα των παιδιων ,youtube , facebook και γιατι οχι κανενα παιχνιδακι.

Εχω βρει μερικα εδω και εδω  αλλα δεν γνωριζω τι πρεπει να κοιταξω ως προς αν πρεπει να ειναι τετραπυρινο ,μνημη κλπ.

Για λεφτα υπολογιζω κανενα 50-60 ευρω ταβανι.

Οποιος γνωριζει κατι επανω σε αυτα τα μηχανηματα ας βοηθησει .

Την καλημερα μου.

Κατι τελευταίο ... το XBMC αξιζει? http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core-Android-4-4-Smart-TV-Box-XBMC-WiFi-Full-1080P-Media-Player-8G-EU-/381021508212?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item58b6a6d274

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες, ρίξε μια ματιά σε WD Live TV. Τα κάνει ολα και συμφέρει χωρίς πολύ κόπο και out of the box. Έχει και εφαρμογές για Youtube, Facebook, Spotify κτλ αλλα για παιχνίδια και τέτοια δεν έχει.

Αν θες πιο ολοκληρωμένο πακέτο, πήγαινε σε Android tv Box το οποίο απαιτεί λίγη προσπάθεια παραπάνω για να λειτουργήσουν ολα ρολόι. Το θέμα είναι οτι τα πολύ φτηνά android boxes δεν είναι για αναπαραγωγή full HD ταινιών(αν αυτό ψάχνεις) ενώ πολλές φορές έχουν θέμα με WiFi, λόγω κακής ποιότητας κεραιών.

Αν πας σε Android box ψάξε βρες ένα τετραπύρηνο με 1GB RAM τουλάχιστον.

Το XMBC είναι πρόγραμμα όχι συσκευή, και αξίζει 100%, αλλα θέλει ψάξιμο για να το φτιάξεις(μη φανταστείς εβδομάδες μπροστά απο μια οθόνη, αλλα θέλει λίγο κοπο παραπάνω). Εκτός απο πολύ καλό Media Player έχει και πάρα πολλά Addons για Live streaming. Πολύ καλό

Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες, ρίξε μια ματιά σε WD Live TV. Τα κάνει ολα και συμφέρει χωρίς πολύ κόπο και out of the box. Έχει και εφαρμογές για Youtube, Facebook, Spotify κτλ αλλα για παιχνίδια και τέτοια δεν έχει.

Αν θες πιο ολοκληρωμένο πακέτο, πήγαινε σε Android tv Box το οποίο απαιτεί λίγη προσπάθεια παραπάνω για να λειτουργήσουν ολα ρολόι. Το θέμα είναι οτι τα πολύ φτηνά android boxes δεν είναι για αναπαραγωγή full HD ταινιών(αν αυτό ψάχνεις) ενώ πολλές φορές έχουν θέμα με WiFi, λόγω κακής ποιότητας κεραιών.

Αν πας σε Android box ψάξε βρες ένα τετραπύρηνο με 1GB RAM τουλάχιστον.

Το XMBC είναι πρόγραμμα όχι συσκευή, και αξίζει 100%, αλλα θέλει ψάξιμο για να το φτιάξεις(μη φανταστείς εβδομάδες μπροστά απο μια οθόνη, αλλα θέλει λίγο κοπο παραπάνω). Εκτός απο πολύ καλό Media Player έχει και πάρα πολλά Addons για Live streaming. Πολύ καλό

Σε  Android box  θα παω φιλε μου ωστε να κατεβασουν κανενα παιχνιδακι και να δοκιμασω επιτελους το XMBC και εγω,αφου εχω ακουσει τοσο καλα λογια.Αυτο πως φαινεται σαν χαρακτηριστικα cs918 ?Απο τιμη παντως σουπερ

Μια χαρα φαίνεται, υποστηρίζει και XMBC, προχωράς ακάθεκτος, με τέτοια τιμή. Απλά πρόσεξε εκεί που αναφέρει οτι 

Why doesn’t my TV box recognize my external hard drive?

Our Tvbox will recognize any external hard drive, but the hard drive must have a external power source as the TvBox’s USB port doesn’t give enough power for the external hard drive, or you can use a high powered USB Hub to solve this issue.

Που μάλλον σημαίνει οτι το ρεύμα του USB δεν αρκεί για 2,5αρηδες δίσκους(φορητούς δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία). Αν σε ενδιαφέρει τέτοια δυνατότητα στείλε μήνυμα στον πωλητή να το επιβεβαιώσεις. Αν πράγματι δε δίνει αρκετό ρεύμα, πρέπει να πάρεις USB HUB με εξωτερική τροφοδοσία

Μια χαρα φαίνεται, υποστηρίζει και XMBC, προχωράς ακάθεκτος, με τέτοια τιμή. Απλά πρόσεξε εκεί που αναφέρει οτι 

Που μάλλον σημαίνει οτι το ρεύμα του USB δεν αρκεί για 2,5αρηδες δίσκους(φορητούς δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία). Αν σε ενδιαφέρει τέτοια δυνατότητα στείλε μήνυμα στον πωλητή να το επιβεβαιώσεις. Αν πράγματι δε δίνει αρκετό ρεύμα, πρέπει να πάρεις USB HUB με εξωτερική τροφοδοσία

Καταρχην ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σου.

Τωρα αυτο για τον σκληρο ειναι ενα θεματακι ,παρολου που της περισσοτερες φορες της ταινιες της βαζω σε στικακι 32gb 3.0usb αλλα θα ηθελα να παιζει και απο τον σκληρο(αλλοστε εκει εχω ολες της σειρες) 1 tb.

To USB HUB ειναι κατι σαν πολυπριζο ας πουμε , ωστε να εχω περισσοτερες θυρες usb?

Και τελος αν σε αυτα τα χρηματα η κατι ψιλα προς τα επανω εχεις να προτείνεις κατι αλλο απο εδω 

Αν παιζει να ειναι απο καποιο αλλο site κανενα προβλημμα ...

Ευχαριστω και παλι

Δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα που εχει αυτο  στα 56 ευρω με αυτο που εδειξα στην αρχη με 40 ευρω....

Δες αυτά με επεξεργαστή armlogic, που είναι αρκετά καλύτερος για αυτό το σκοπό

http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Amlogic-S805-Quad-Core-1-5GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-Bluetooth-4-0-Miracast-DLNA-H-265-HEVC---Black-333402.html

http://www.geekbuying.com/item/MXIII-Amlogic-S802-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-2-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-8G-Built-in-XBMC-Dual-Band-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-Miracast-DLNA-330455.html

http://www.geekbuying.com/item/CX-S806-Amlogic-S802-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-4K-TV-BOX-HDMI-HDD-1G-8G-Player-Support-XBMC-1080P-HDMI-2-0-WIFI-331010.html

Μετά πας στο σίγουρο, αλλα πολύ ακριβότερο Minix

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X6-Amlogic-S805-Quad-Core-1-5GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-XBMC-H-265-Bluetooth-4-0---Black-333264.html

Δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα που εχει αυτο  στα 56 ευρω με αυτο που εδειξα στην αρχη με 40 ευρω....

καλύτερος επεξεργαστής (ο RK 3188 είναι καλύτερος απο τον RK 3188Τ) 1GB ram παραπάνω, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη, bluetooth 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, μόλις μου κάηκε το htpc που είχα και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για το minix:

1. Συνδέεται το Logitech μίνι πληκτρολόγιο που εχω στο Bluetooth του;

2. Μπορεί απο το usb του να παίξει εξωτερικό Dvd player/σκληρό χωρίς άλλη παροχή;

3. Εχει play store και παίζει στάνταρ android apps πχ onedrive/Dropbox κλπ;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θελω και εγω περισσοτερο για ιντερνετ στην τηλεοραση αλλα θελω να το παρω απο aliexpress

Αυτο αξιζει?

Μπωρο να βαλω wireless microsoft πληκτρολογιο ποντικι?

http://www.aliexpress.com/item/XMBC-fully-loaded-CS918-mk888-Android-4-2-Quad-core-2GB-8GB-Support-bluetooth-1080P-HD/1950350375.html

Επεξ/σία από lambros

Εχω προσωπικα φιλε μου αγορασα το http://www.ebay.com/itm/301196679554?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITκαι χθες παρελαβα.

Εντυπωσεις σε λιγες ημερες.

Σημερα θα κοιταξω το προγραμμα xmbc να δω πως δουλευει.

Παντως σαν πρωτη εικονα καλο φαινεται το μηχανημα,γρηγορο αααα το μονο που εκανα ηταν συνδεση με wifi (πολυ καλη κεραια) και εβαλα ενα στικακι 32gb με ταινιες να δω πως της παιζει(αψογα)

Το μονο που θελω τωρα ειναι να ερθει το ασυρματο τηλεκοντρολ-πληκτρολογιο-ποντικι που εκανα παραγγελια ,γιατι με το τηλεκοντρο της συσκευης για να γραψεις κατι ειναι μαρτυριο.

Γνωριζει κανενας αν μπορω να συνδεσω το μηχανημα αυτο με ενα κινητο android ειτε με μπλε δοντι ειτε wifi?

Ξερω για συνδεση android με υπολογιστη αλλα εφαρμογη android με  android ?

Εχω προσωπικα φιλε μου αγορασα το http://www.ebay.com/itm/301196679554?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITκαι χθες παρελαβα.

Εντυπωσεις σε λιγες ημερες.

Σημερα θα κοιταξω το προγραμμα xmbc να δω πως δουλευει.

Παντως σαν πρωτη εικονα καλο φαινεται το μηχανημα,γρηγορο αααα το μονο που εκανα ηταν συνδεση με wifi (πολυ καλη κεραια) και εβαλα ενα στικακι 32gb με ταινιες να δω πως της παιζει(αψογα)

Το μονο που θελω τωρα ειναι να ερθει το ασυρματο τηλεκοντρολ-πληκτρολογιο-ποντικι που εκανα παραγγελια ,γιατι με το τηλεκοντρο της συσκευης για να γραψεις κατι ειναι μαρτυριο.

Γνωριζει κανενας αν μπορω να συνδεσω το μηχανημα αυτο με ενα κινητο android ειτε με μπλε δοντι ειτε wifi?

Ξερω για συνδεση android με υπολογιστη αλλα εφαρμογη android με  android ?

TeamViewer; Για το XMBC μπορείς να βάλεις και το XMBC Remote

XMBC Remote φίλε το εχω κανει εγκατάσταση ειδη στην δουλεια και περιμενω πως και πως να παω σπιτι να το δω στην πραξη.Φυσικα να καταφερω να τρεξω το xmbc γιατι χθες που διαβασα εχει πολυ μανουρα.

Για το   TeamViewer το ξερω για υπολογιστη σε υπολογιστη,υπαρχει και σε android?

Θα το κοιταξω και αυτο σημερα.

Ευχαριστω

Χθες σέταρα εγώ το XBMC στο Mini Neo X8-h που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μου έφτασε χθες. Θα φας κανα διωρο αλλα το καλό είναι πως είναι μια και καλή. Το σετάρεις μια φορά και μετά απολαμβάνεις :D

Ωραιος!!!Μεγιες κιολας...

Πες μου οδηγιες για το XBMC απο που πηρες,γιατι βλεπω ενα νημα και εδω μεσα.

Το κοντρολ που πηρα ειναι αυτο ...http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.htmlκαι τωρα ειδα οτι βρισκεται Ελλαδα.Υπομονη λιγες ημερες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...