Sixteen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους/ες. Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα που απο τότε που πήρα αυτό το καινούργιο αναθεματισμένο pc μόνο παράξενα προβλήματα αντιμετωπίζω. Λοιπόν εκεί που λειτουργούν όλα ωραιότατα,ξαφνικά πριν λίγες μέρες είχα ανοιχτό chrome και το league of legends αλλά δεν έπαιζα απλά είχα ανοιχτό το client. Με λίγα λόγια ημουν σε κατάσταση idle. Ξαφνικά ο client ηταν σε not responding φαση. Σκέφτομαι οκ κάποιο σκάλωμα θα έφαγε το κλείνω με task manager. (Που να φανταστείτε το pc είναι σχεδόν 3 μηνών και πότε δεν είχα αντιμετωπίσει κατι τέτοιο ούτε και μου φάνηκε λογικό) Εν πάση περιπτώσει, με έκπληξη διακρίνω τον επεξεργαστή να έχει βαρέσει 70% και γενικότερα το pc να σέρνεται. Tα processes δεν τρώγανε καθόλου cpu,άνοιξα το show all processes και πάλι τίποτα. Πάω να κάνω restart η οθόνη γίνεται μάυρη και μου πετάει ενα error που έλεγε "Failure to display security and shut down options. The logon process was unable to display security and logon options when ctrl alt delete was pressed. If the operating system does not respond, press ESC or restart the computer by using the power switch." Προσπάθησα να κάνω restart αλλα κόλλησε σε μάυρη οθόνη και αναγκάστικα να το κλέισω απο το κουμπί. Περασε μια μέρα και ολα καλά μέχρι που μου το ξαναέκανε χθές χωρίς να έχω καν κάτι ανοιχτό,μόνο το chrome. Έψαξα στο νετ κάποιοι είπανε πως ειναι ιός,έκανα scan με bitdefender και malware bytes αλλά τίποτα. Έκανα και ενα τέστ με hd sentinel όλα σε άριστη κατάσταση. Και το κάνει σε πολύ random στιγμές και όχι πάντα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδία? Θα τρελαθώ... Το build μου είναι: Intel i5 4440 Nvidia GTX 760Kingston HyperX 8gb RAM Asus H87 Plus Mobo Samsung Evo 840 SSD HDD Western Digital
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα