Προς το περιεχόμενο

Αργη virtual machine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω ενα pc με επεξεργαστη amd a10 5800k τετραπυρηνο και μνημη 8 gb.Εχω φτιαξει τρεις virtual machines με το Vmware Plyer μια με windows 10,μια με XP και μια με Linux Mint.Το προβλημα ειναι οτι και οι τρεις ειναι πολυ αργες και εχουν κολληματα.Ειναι αναποφευκτο αυτο? ή φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι λογικό. Ειδικά τα XP έπρεπε να πάνε πετώντας. Έχω virtual machine σε πολύ χειρότερους υπολογιστές και τρέχουν άψογα.

Δημοσ.

vmware tools εβαλες?

Ναι εγκατεστησα.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι λογικό. Ειδικά τα XP έπρεπε να πάνε πετώντας. Έχω virtual machine σε πολύ χειρότερους υπολογιστές και τρέχουν άψογα.

Καμια ιδεα φιλε?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυχρησιμοποιώ VMware (προτιμώ το VirtualBox), οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Γενικά κοίταξε τις ρυθμίσεις στο virtual machine (πχ πόση μνήμη ή πόση CPU παραχωρείς) αν και δεν πιστεύω ότι φταίνε οι ρυθμίσεις, γιατί τα Windows XP έπρεπε να πετάνε με οποιεσδήποτε ρυθμίσεις. Αν φταίει κάτι άλλο στον υπολογιστή σου δεν μπορώ να πω.

Δημοσ.

Μια "χαζή" ερώτηση... Στο bios είναι ενεργοποιημένο το hyper-v, amd-v ή όπως αλιώς μπορεί να το έχει;

Και μια επισήμανση... Η τεχνολογία αυτή αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μόνο σε 64bit λειτουργικό. Είναι σίγουρα δηλαδή το λειτουργικό σου 64bit, έτσι;

Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι στους amd, αλλά στου pentium πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το virtualisation (Vt-X) από το bios.

Δες με αυτό το εργαλείο αν είναι ενεργοποιημένο το virtualisation. Συγκεκριμένα για AMD δοκίμασε με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...