@dexter1810 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα συνδεση wind με ενα ρουτερ 5ετιας και απο τοτε που μου δωσαν το νεο ρουτερ ΖΤΕ εχω πολλα προβληματα. Δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα στο PS3 και κανει συνεχεια διακοπες. Εχω πηξει στις επανεκκινησεις. Τα ιδια και τωρα που εβαλα ΟΤΕ και μου δωσαν και αυτοι ενα ρουτερ ΖΤΕ. Σκεφτομαι πλεον να αγορασω ενα ρουτερ που σιγουρα θα ειναι καλυτερο. Θελω καποιο γυρω στα 60-70€ το οποιο να εχει δυνατο σημα wi-fi χωρις να μου δημιουργει προβληματα. Μπορω να παρω κατι τετοιο στα λεφτα αυτα?
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα συνδεση wind με ενα ρουτερ 5ετιας και απο τοτε που μου δωσαν το νεο ρουτερ ΖΤΕ εχω πολλα προβληματα. Δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα στο PS3 και κανει συνεχεια διακοπες. Εχω πηξει στις επανεκκινησεις. Τα ιδια και τωρα που εβαλα ΟΤΕ και μου δωσαν και αυτοι ενα ρουτερ ΖΤΕ. Σκεφτομαι πλεον να αγορασω ενα ρουτερ που σιγουρα θα ειναι καλυτερο. Θελω καποιο γυρω στα 60-70€ το οποιο να εχει δυνατο σημα wi-fi χωρις να μου δημιουργει προβληματα. Μπορω να παρω κατι τετοιο στα λεφτα αυτα? α.τα zte ειναι για πεταμα.θα δεις απειρα θεματα στο ινσομνια για προβληματα με το zte και οι μισοι βρηκαν ηρεμια αφου το αλλαξαν. τo wireless του ειναι χαλια και παει λεγοντας. για να μην τα ξαναγραφω απο την αρχη μια που υπαρχουν 100 θεματα ηδη για αγορα ρουτερ δες το τελευταιο θεμα ποου απαντησα σημερα για καποιον που επισης ψαχνει κινητο κοντα στα 70 ευρω.αν και για μενα καντα 85 οπως εγραψα και στον αλλον να παρεις το vdsl/adsl μοντελο και για μελλοντικη χρηση http://www.insomnia.gr/topic/548592-αγορά-modemrouter/ αν θες το διαβαζεις ολο αλλιως παραθετω ενα μικρο κομματι που ειναι για την αγορα αν τωρα θες νεο ρουτερ στα 70 ευρω πας στο 8980 της tp link εκτος αν θες να πας σε vdsl router για μελλοντικη χρηση οποτε πας στο draytek 2760 απλα η τιμη ειναι διπλη. μετα υπαρχει και αυτο που ειναι σχετικα κοντα στα λεφτα που θες http://www.e-shop.gr...er-p-PER.612731 και ειναι και adsl kai vdsl και dual band κτλ. επισης το dual band θελει και αντιστοιχα wifi sticks ωστε να πεις οτι οι μισοι πχ παιζετε με 5 ghz και οι αλλοι μισοι με 2,4.οι περισσοτερες default καρτες σε κινητα κτλ δεν παιζουν dual band.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα