Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το συγκεκριμένο repeater για ενίσχυση σήματος μεταξύ 2 ορόφων.

Πρόσφατα γύρισα στον ΟΤΕ ο οποίος μου έδωσε το γνωστό ZTE H108NS κου μου βγήκε η πίστη να κάνω το repeater να παίξει μιας και το εν τέλει έπρεπε να είχα επιλέξει εγώ κανάλι εκπομπής για το ZTE και να μη το είχα αφήσει στο Auto.

Το θέμα τώρα είναι ότι το TP Link τρώει συνεχώς κολλήματα. Συνήθως μετά από 2 ώρες λειτουργίας δεν απαντάει στο Ping και γενικά έχει crashάρει.

Φοράει το καινούριο firmware. Σκέφτομαι να του περάσω dd wrt λογισμικό μήπως και δω φως αλλά αυτό είναι η τελευταία μου λύση.

Το wireless στο ZTE παίζει με TKIPAES Encryption και Key Renewal Interval 1800 seconds. 

Any ideas?

Δημοσ.

α.καλο ειναι να μην αφηνεις καναλι στο auto διοτι μπορει να κανει διαφορα θεματα.επισης αν το auto
βαλει σαν καναλι 12 ή 13 τοτε υπαρχει περιπτωσεις συσκευες που ειναι απο αμερικη να μην το βρισκουν το ssid
μια που στην αμερικη παιζουν απο 1 εως 11 στο καναλι αντιθετα με εδω ευρωπη που ειμαστε 1-13.
εφοσον λες οτι το tp link επαιζε 2 χρονια μια χαρα και οτι τωρα που εβαλες το zte στα κανει αυτα τοτε δεν φταιει το repeater.
οκ μπορεις να τους περασεις αμα θες για δοκιμη dd-wrt μηπως και κερδισεις γενικοτερα σε πραγματα αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το
repeater εκτος αν αρχισε να χαλαει σαν συσκευη.(που το θεωρω δυσκολο).
για μενα βγαλε το zte και ειτε παρε ενα αλλο ρουτερ του εμποριου ειτε βαλε πανω το παλιο σου ρουτερ
αν δεν στο πηρε ο παροχος πισω.αν κανεις ενα search στο ινσομνια για zte θα βρεις πανω απο 50 θεματα(ανοιγεται καθε μερα και απο ενα)
που καποιος θα κανει παραπονα για το zte ειτε οτι εχει χαμηλο sync ειτε οτι κανει αποσυνδεσεις ειτε οτι το wifi δεν παιζει καλα σε εμβελεια ειτε οτι κανει
αποσυνδεσεις το wireless.
θα μπορουσες να δεις και για firmware update για το zte ή για κανα generic firmware αμα εχει custom πανω αλλα δεν ξερω αν θα βρεις κατι ή αν θα αλλαξει κατι.επισης μπορεις να δεις και για αλλο τυπο κλειδωματος πχ απο wpa σε wpa2 και το αναποδο.και στο repeater συνηθως αυτα ειναι στο αυτοματο δηλαδη wpa or wpa2 .μπορει και εκει να τα ορισεις καρφωτα.
παντως για μενα το ξαναλεω πετα το zte και ειτε βαλε το παλιο ειτε παρε πχ κανα tp link 8970

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...