manthos626 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα εχω την καρτα γραφικων asus geforce 9500 gt 1gb και εχει θυρες 1xhdmi 1xdvi και 1xvga Αγορασα αλλες τρις οθονες οποτε συνολο με αυτην που εχω τωρα ειναι 4 οθονες αλλα επειδη η οθονες ειχαν μονο υποδοχες vga αγορασα 2 τεμαχια http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200022430και θα της συνδεσω και της τεσσερεις οθονες σε μια θηρα την vga και θα μου περισεψουν η αλες 2 υπαρχει περιπτωση να παθη τιποτα η καρτα γραφικων? η λειτουργιες που θα κανει η καθε οθονη θα ειναι Λειτουργεια 1ης οθονης ολη μερα games π.χ lol Λειτουργεια 2ης οθονης ολη μερα ανοιχτω google chrome Λειτουργεια 3ης οθονης ολη μερα downloanding και ταινιες Και λειτουργεια 4ης οθονης επειφανεις εργασιας θα την εχω για ρεζερβα λοιπον υπαρχει κινδυνος για την καρτα γραφικων?
Bilbo1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 χωρις να παιρνω ορκο, αφου ολες οι οθονες θα καταληγουν στο ιδιο vga (εαν λειτουργησουν και 2 splitter στη σειρα), θα δειχνουν το ιδιο πραγμα..
costis ni Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν παίζει αυτό που λές. Το σήμα θα αδυνατίσει πολύ και θα βλέπεις σκιές και παρεμβολές και είδωλα. Οτι και να γίνει, μόνο 2 εξόδοι θα είναι ενεργές, πρέπει να ξέρεις 2
manthos626 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φιλε μου κοστη ισχυει αυτο που λεει ο φιλος μου ο biblo1? θα διχνουν ολες η οθονες το ιδιο
manthos626 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Και φεν υπαρχει κανενα προγραμμα να αλαξω αυτες της ρυθμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα