Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum. παιδια εχω ενα θεμα. Εδω και καιρο καποιος εχει προσβαση στο facebook μου. Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζει οτι το fb κραταει τις ip. ετσι λοιπον τον βρηκα.

141.237.33.137 αυτη ειναι η ip του. τι πληροφοριες μπορουμε να βρουμε μεσω αυτης και αν γινεται καποιο τηλεφωνο. σας ευχαριστω πολυ
Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να βρείς ειναι τα παρακατω

http://whatismyipaddress.com/ip/141.237.33.137

Για ονομ/μο ιδιοκτήτη, τηλέφωνο, διευθυνση, κλπ μόνο αν εχει κανει κακουργημα (άρση απορρήτου) ή αν εχεις καλό κολλητό σε υψηλή θέση σε hol/vodafone

Διευκρίνηση: Η διευθυνση που βλεπεις στο χαρτη ειναι το data center της hol

Δημοσ.

κάθε μήνα όλο και κάποιος θα εμφανίζεται με παρόμοιο θέμα.

όπως σου είπε ο από πάνω δε μπορείς να κάνεις κάτι εκτός αν έχεις τρελό κονέ μέσα στην εταιρία ώστε να σου πει ποιος είχε τη συγκεκριμένη στιγμή αυτή την IP,

πρακτικά ξέχασε το. άλλαξε τους κωδικούς σου και τέλος.

τώρα αν τίθεται θέμα μπορείς να το κυνηγήσεις νομικά.

αλλά αν το μόνο θέμα είναι ότι κάποιος απλά μπήκε στο προφιλ σου δε θα πετύχεις και πολλά

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις για να τον αποκλεισεις και να δεις καθε ποτε μπαινει και απο που(κατα προσεγισση), ειναι να βαλεις την γεννητρια κωδικων απο τις ρυθμισεις ασφαλειας, που σημαινει οτι οποτε προσπαθει να μπει καποιος(ακομα και εσυ) απο αλλο μηχανημα πλην του δικου σου(νομιζω ισχυει και για τις φορητες συσκευες) θα ζηταει κωδικο επιβεβαιωσης, που σου ερχεται ειτε στο κιν σου(αν δωσεις τηλ) ειτε στο fb σου. Μπορεις να αποθηκευσεις τους δικους σου browsers(αφου βαλεις τους κωδικους την πρωτη φορα) και μετα οποτε προσπαθει καποιος να μπει απο αλλου θα σου ερχεται μηνυμα και mail με την ip του (αν θυμαμαι καλα) και το προγραμμα που χρησιμοποιησε για να μπει(browser ή φορητη συσκευη). Το εχω ηδη κανει και δουλευει αψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...